tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: ben sizin çocuklarınız olduğunuda siz ne yapacaksınız onu merak ediyorum aslında.. biraz empati eksikliği var sanırım..bende ızın vermem sanırım gecelerı gec gelmerıne . arkadaslarıma kendıme bakıyorum su kızı nasıl ayarlarım nasıl eve atarız dıye dusunuyoruz cunku.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kızının paticige o tarz bi yazı yazması için en az 25 sene var 25 yıla kim öle kim kala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kızıma doğru erkeklerle takılmayı öğretrim. Kızını bırakmayan kişinin derdi iyi eğitemediğinden kendi güvensizliğidir, etrafa güvensizlik yalan bişey. Kızını iyi eğit, kız etrafını doğru seçer zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ona balık verme ona balık tutmayı öğret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kızını iyi eğitmek tabi önemli ama çevresi de çok önemli bence. hatta daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 E kız zaten iyi eğitildiyse doğru çevreyi seçer. Benim bazı kız arkadaşlarım, gece çıkmasına izin verilenler, gayet iyi çevre seçmiş durumdalar. Hiçbir sorun yaşamıyorlar. Yani iyi eğitim, iyi insan-kötü insan ayrımını iyi yaptırmak yeterli olur kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: ben sizin çocuklarınız olduğunuda siz ne yapacaksınız onu merak ediyorum aslında.. biraz empati eksikliği var sanırım.. ben hemen söyliyim; mesela kendi ve çevremdeki arkadaşlarımın hayatına bakınca bayaa bi panik oluyorum aslında. o kadar korkutucu şeyler dönüyorki..ama ben ileride bi kızım olursa ona tüm yaşadıklarımı, salaklıklarımı hatalarımı herbirini anlatmak istiyorum. o iyisini de kötüsünü de bilsin, ve ben ona bi anne olarak örnek olıyım, sevgimle büyütiyim, sonrası ona kalmış... annesi olucam ben onun, suflörü değil. bilineki empati yapa yapa özdüşüncelerimi yitirdim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Kızıma doğru erkeklerle takılmayı öğretrim. Kızını bırakmayan kişinin derdi iyi eğitemediğinden kendi güvensizliğidir, etrafa güvensizlik yalan bişey. Kızını iyi eğit, kız etrafını doğru seçer zaten.nasıl ogretceksınnn merak etttım. en son ılıskının anlat mesela . nasıl yasanmalı doru ılsıkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 İnsanları tanımayı öğretirim, doğru kişilerle birlikte olmayı. İnsanların amacının onu tanıyıp sevmek mi yoksa pantolonuna girmek mi olduğunu anlamasını sağlamaya çalışırım. Doğru ilişki herkese göre farklıdır sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 (atılan postların silinememesi korkunç bi detay) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hem tanıyıp sevmek hem pantolonunu indirmekse nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sevgiyle indircekse indirsin zaten "aman kızım seks yapmasın "namus"unu korusun" derdim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ilerde de boyle diyebilicen mi bakalım dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sevmek kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sevişmek daha da kolay sevmeden de oluyo o önemli olan bi insanı tanıyıp sevmek peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @nilep abim paticiğe gelip evlatları için endişe duyan ailenin evlat için yarattığı problemi tartışıyoruz. istersen banada geçen fazla sigara içtiğimi söylediler thread açayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Kızıma doğru erkeklerle takılmayı öğretrim. Kızını bırakmayan kişinin derdi iyi eğitemediğinden kendi güvensizliğidir, etrafa güvensizlik yalan bişey. Kızını iyi eğit, kız etrafını doğru seçer zaten. PUGH hele bi 5-10sene daha yaşlan sonra konuşalım.. daha hiç hayatın bokuna girmeden böyle demek kolay. reel de "dünya güzeli olursaaam tüm dünyaya barış ve kardeşliik" konuşması ile aynı kıvamda.. hani ayar veriyor tantanası yapmayın cidden aynı kıvamda.. @bombi: ailen aşırı korumacıdır, olabilir.. aslında bu özelliği onlara sen aşıladıysan eğer yıkacak kişi biraz da sensin. 1001yala söylüyor diğerleri tarzı bişi söylenmiş. hah o 1001 yalanın büyük 1 tanesi yakalansa işte o zaman bile işler arapsaçına döner.. yalnız ailen aşırı korumacı olsa cidden çıkmana izin vermezdi. dışarıdan tek tarafın anlattığına göre sonuca varmak güç. ama aile ilişkileri dans gibidir, sen adımını atınca o da adımını atar. o adımını attığında da sen. yok her seferinde ayağına basarsan da yaygarayı basar.. ailen senin ayağına basıyor diyor isen bu konuda; git konuş. derdini düzgün bi şekilde anlat. ha, bu dediklerim çok yüzeysel şeyler. bırak gerçekte tanımayı, yeni bir üyesin nickini bile tanımam hani. haliyle yazdığım/yazılacak her şey su üstüne yazılmış yazı gibi olacaklar. sadece sen yazdıkça rahatlarsın. hepsi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Sevgiyle indircekse indirsin zaten "aman kızım seks yapmasın "namus"unu korusun" derdim yok :D lol babaaaaaa geçen murat sevgiyle pantalonumu indirdiiiiiii >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sevmek bir ömür süreeeeeer sevişmek bir dakikaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kitana said: @nilep abim paticiğe gelip evlatları için endişe duyan ailenin evlat için yarattığı problemi tartışıyoruz. istersen banada geçen fazla sigara içtiğimi söylediler thread açayım mı? İstersen aç, seni rahatsız eden bir durumsa neden açmayasın ki? @dasaa: Ya mesela en yakın arkadaşlarımdan birini kızımın yanına yaklaştırmam. Tanıyorum görüyorum amacı farklı olan tipleri de. Yaşlanınca da değişmemeyi umuyorum ama dediğim gibi. Esas mentalite farklı. Oğlum seks yapınca "Aslan oğlum" dersem, ki demem banane yani onun seks yapmasından, kızım yapınca da aynı şekilde karşılarım, "eyvah namus gitti" demem. Bu yüzden de dışarda takılması umrumda olmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: @bombi: ailen aşırı korumacıdır, olabilir.. aslında bu özelliği onlara sen aşıladıysan eğer yıkacak kişi biraz da sensin. 1001yala söylüyor diğerleri tarzı bişi söylenmiş. hah o 1001 yalanın büyük 1 tanesi yakalansa işte o zaman bile işler arapsaçına döner.. yalnız ailen aşırı korumacı olsa cidden çıkmana izin vermezdi. dışarıdan tek tarafın anlattığına göre sonuca varmak güç. ama aile ilişkileri dans gibidir, sen adımını atınca o da adımını atar. o adımını attığında da sen. yok her seferinde ayağına basarsan da yaygarayı basar.. ailen senin ayağına basıyor diyor isen bu konuda; git konuş. derdini düzgün bi şekilde anlat. ha, bu dediklerim çok yüzeysel şeyler. bırak gerçekte tanımayı, yeni bir üyesin nickini bile tanımam hani. haliyle yazdığım/yazılacak her şey su üstüne yazılmış yazı gibi olacaklar. sadece sen yazdıkça rahatlarsın. hepsi bu.. dasaa çok güzel yazmışsın, takdir, teşekkür ettim. (dur neydi bugün öğrendiğim tabir? terazini kırdım? ondan işte :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hepsinden öte dişi/erkek olayı ama denildiği gibi ben omg alkol mü içiyorsun sen diyen aile görmedim oğullarına. ama kızlarını korumak istiyor aileler, neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 amma saçma yerlere dalıvermişiniz gene. ortak yol bulmak zorundasın bence. bu şekilde ya asi olucaksın. bana karışmayın modlarında ki kavgalar olucak bol bol ya da ailenin sözünden çıkmayıp mutsuz olucaksın. konuşmak şart. git konuş karşılıklı bi ortak yol bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @nilep: baba şimdi senin çözemediğin olgu şu: sen sadece sekse kitlenmişsin. tek seks için düşüncelerin var ise orası ayrı. başka şeylerden korkacaksın. yaşadıkça öğreneceksin zaten bunları. onun için diyorum biraz daha yaşa, yaşlan ondan sonra konuşurz. absolut gelse daha doğru anlatır. onun söyleyecekleri -haliyle- beni de aşar, bilmediğim kısımlarında ağzımı açmam elbette. ^_^ edit: konuşunuz. aileniz aşırı sorunlu değilse konuşunuz. laftan anlayacak insanlarsa konuşunuz. derdiniz var ise konuşunuz.. bir şekilde anlaşacak noktaya gelirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar