Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bıktım artık ama ben.. Son olarak annemler tatilde çekip yolladığım fotograflarda yanaklarımın kırmızı olmasından ötürü “tatil boyu kafayı mı çektiiiin yazıklaaar olsun” tarzı bi ultimatom verdiler. (ki benim yanaklarım genelde kırmızıdır zaten- bi güneşe çıkıyım, en ufak bi heyecanlanıyım ) ama yok efenim. BU VODKA KIRMIZISI! lanet olsun... Olay şu ki, geçmişte çok salaklıklarım olmadı değil (ama zaten olması da gerekmez mi!?), çok kötü sarhoşken yakalanmıştım bi kere, sonra bi de eski sevgilim biraz benden büyüktü arkadaşlarla buluşuyoruz demiş sonra fena yakalanmıştım, bunlar tabii hep içlerinde bi güven problemi yarattı.. Ama hayatım boyu bunu mu çekicem ben? Yani o kadar komik şeyler varki.. Hatırlarım denizde bi kere bi çocukla konuşurken annem suyun altından belirmişti “napıyosun uslu ol!” diye! Yine bi kere arkadaşlarlayken arayıp istatistik sorusu sormuşlardı telefonda sarhoş olup olmadığımı anlamak için.. Hey allahım.. Ki en büyük hata bende aslında.. millet gider binbir yalan söyler ailesine, rahat rahat istediği her bişeyi yapar..ama ben bunu yapamıyorum işte..belki de onları çok sevdiğimden dolayı, istiyorumki beni anlasınlar..sadece birazcık anlasınlar...onun için anlatmamam gereken bi çok şeyi anlattım. Ve tabii hep sonra yüzüme vuruldu. Çok üzülüyorum sadece.. Odama geçmiş emokidler gibi ağlamaktayım Bright Eyes eşliğinde..bühüü. :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 guvenı yıtırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Merak ediyordur ailen seni. Bence git sana güvenmeleri gerektiğini kendi başının çaresine bakabileceğini onlara mantıklı, sakin bir şekilde anlat. Anlayış göstereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 rahat davranma . ızın ıstemeyı ogren :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ne izni canım anne erkeklerle konuşabilir miyim mi diyecek kızcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 haha bu mu aile sorunsalı? sen aile sorunsalı görmemişsin kusura bakma. şükret buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sesu said: ne izni canım anne erkeklerle konuşabilir miyim mi diyecek kızcağız.ben ona takılıyodum .sorun yok ok. kendı problemlerını cozebılır. sorun yok yanı kaba gelebılır ama tarzım bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 evden biraz daha az cıkmaya basla, gittiğin yerlerde bir süreliğine daha az iç, normalde eve erken geleceksen geç gelirim diyip erken gel, sıkıldım erken geldim diye somurt. Bi iki hafta böyle davrandıktan sonra otur karşılarına. Sakince ama ikna edici olacak kadar iddialı bir biçimde artık büyüdüğünü, sürekli kontrol etmelerine ve uyarılarda bulunmalarına ihtiyacı kalmadığını ve bunu yapmalarının sana artık rahatsızlık verdiğini ve artık büyüdüğüne göre buna katlanmak zorunda olmadığını söyle. Ve nereye kiminle gittiğini ne yapacagını giderken ailene söyle derim, bilmeleri sakıncalıysa da sakınmayacakları kişilerle bulustugunu söyle. tek çaresi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kaç yaşındasın ? 18 ve üstü ise ailenle konuşman gerek. alkol aldın diye kızmaları çok büyük bir mesele değil de yetişkin birine kızılması abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 20! evet biliyorum! yani aslında çok psikopat değildirler ama.. işte konu alkol olunca..önceden yaşananlardan ötürü çok panik oluyorlar.. işin ironik tarafı amerikada okuyor olmam!.. ordayken sorun yok. gelince "kimlesin napıyorsun ne içiyorusn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben 17 yaşindayim n kere içtim sadece 1 kere yakalandim ondada telefon açik kalmiş içerken asfasf içkiyide adabiyla içicen eve döndüğünde anlamicaklar içtiğini ayrica abi 20 yaşinda herifsin git konus böyle böyle de banami güvenmiyorsunuz ne bu cocuk muamelesi falan de. Ayrica beyaz yalanlar candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 herif degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bütün kız ailelerine saygılarımı yolluyorum. Baskıcılığa, yasakçılığa yazıklar olsun. Oğlu i kızla çıkar "Aslan oğlum benim!" kızı biriyle çıkar "Aman kızım uslu ol" Hadi len! derler adama ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Bütün kız ailelerine saygılarımı yolluyorum. Baskıcılığa, yasakçılığa yazıklar olsun. Oğlu i kızla çıkar "Aslan oğlum benim!" kızı biriyle çıkar "Aman kızım uslu ol" Hadi len! derler adama ya X(keske herkesın senın gıbı babası olsamı desek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 o konu biraz hakli. cunku erkeklere guven olmuyo, kizini emanet edemiyolar genelde, ama kizlar zaten fazla bisey yapmadigi icin genelde ogullara bisey denmez, anca akilli ol kiza iyi bak denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Hayır erkeğe güven olmamasını geçtim de. Oğlun bi kızla birlikte olunca "Aslan oğluum, babasının oğlu helaaal!" der, kızı bi adamla birlikte olursa "Ailemizin namusunda kara bir leke..." bıdı bıdı konuşur. Ben bu modellere kılım :D Yani "Helaal kızıma anasının kızı tavlamış çocuğuu!" falan desinler kızın hakkı değil mi biriyle beraber olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Seni postlarından tanıdığım kadarıyıyla uçuk birisisin annen haklı. Sonuçta ana yüreği çocuğunu koruyup kollamak için proğramlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kitana said: haha bu mu aile sorunsalı? sen aile sorunsalı görmemişsin kusura bakma. şükret buna. evet bak ona bişey demiyorum şükür, çok daha kötüsü olabilirdi. de işte..sadece bişeyleri değiştiremiyor olmak koyuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sonuçta ailesi amerikada kızlarının ne isterse yaşadığını hiç karışamadıklarını biliyor. şuraya geleceği bikaç ayda mı bu sorun oluyo onu anlamadım. tanıdıkları falan laf etmesin diyedir belki.bazı insanlar bu tür seylere cok önem veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Yani "Helaal kızıma anasının kızı tavlamış çocuğuu!" falan desinler kızın hakkı değil mi biriyle beraber olmak HE NE GÜZEL DEDİN ŞÖYLE YA. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Hayır erkeğe güven olmamasını geçtim de. Oğlun bi kızla birlikte olunca "Aslan oğluum, babasının oğlu helaaal!" der, kızı bi adamla birlikte olursa "Ailemizin namusunda kara bir leke..." bıdı bıdı konuşur. Ben bu modellere kılım :D Yani "Helaal kızıma anasının kızı tavlamış çocuğuu!" falan desinler kızın hakkı değil mi biriyle beraber olmak benım annem ole deıl eve gec gelmemı fılan ıstemez . bu evdekı kurallara uyucaksın der hep uymazsan bana saygısızlık etmıs olursun der . benden eger saygı beklıyosan saygı gosterceksınn vsss benı hep beklerdı gecelerı bu duruma uzulurdum ve sorun yasardım . en sonra care arkadasımla eve cıkarak astımm. sımdı daha az gorusyoruz aynı sehırde olmamıza ragmen . kımse sorun yasamak ıstemez ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kitana said: haha bu mu aile sorunsalı? sen aile sorunsalı görmemişsin kusura bakma. şükret buna. Şöyle mesajları görünce de sinirleniyorum. Birinin sorunu size göre sizinkilerden daha küçükse bile bu onların rahatlatılmayı hak etmedikleri anlamına gelmez. Herkesin sorunu kendine büyük sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: kitana said: haha bu mu aile sorunsalı? sen aile sorunsalı görmemişsin kusura bakma. şükret buna. Şöyle mesajları görünce de sinirleniyorum. Birinin sorunu size göre sizinkilerden daha küçükse bile bu onların rahatlatılmayı hak etmedikleri anlamına gelmez. Herkesin sorunu kendine büyük sonuçta. +1!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben sizin çocuklarınız olduğunuda siz ne yapacaksınız onu merak ediyorum aslında.. biraz empati eksikliği var sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ben kız çocuğuyla erkek çocuğunun bu kadar ayrılmasına karşıyım. Korumacı olmak lazım ama erkek hayatını yaşarken kızı eve kapamak saçmalıktan ibaret bence. Baba olduğumda paticik hala olur biz de burada olursak söylerim nasıl babalık yaptığımı. Yada kızım söyler daha güzel olur (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar