Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aile sorunsalı :(

Bombi

Öne çıkan mesajlar

Bıktım artık ama ben..
Son olarak annemler tatilde çekip yolladığım fotograflarda yanaklarımın kırmızı olmasından ötürü “tatil boyu kafayı mı çektiiiin yazıklaaar olsun” tarzı bi ultimatom verdiler.
(ki benim yanaklarım genelde kırmızıdır zaten- bi güneşe çıkıyım, en ufak bi heyecanlanıyım ) ama yok efenim. BU VODKA KIRMIZISI!

lanet olsun...
Olay şu ki, geçmişte çok salaklıklarım olmadı değil (ama zaten olması da gerekmez mi!?), çok kötü sarhoşken yakalanmıştım bi kere, sonra bi de eski sevgilim biraz benden büyüktü arkadaşlarla buluşuyoruz demiş sonra fena yakalanmıştım, bunlar tabii hep içlerinde bi güven problemi yarattı..
Ama hayatım boyu bunu mu çekicem ben?
Yani o kadar komik şeyler varki..
Hatırlarım denizde bi kere bi çocukla konuşurken annem suyun altından belirmişti “napıyosun uslu ol!” diye!
Yine bi kere arkadaşlarlayken arayıp istatistik sorusu sormuşlardı telefonda sarhoş olup olmadığımı anlamak için..
Hey allahım..
Ki en büyük hata bende aslında.. millet gider binbir yalan söyler ailesine, rahat rahat istediği her bişeyi yapar..ama ben bunu yapamıyorum işte..belki de onları çok sevdiğimden dolayı, istiyorumki beni anlasınlar..sadece birazcık anlasınlar...onun için anlatmamam gereken bi çok şeyi anlattım. Ve tabii hep sonra yüzüme vuruldu.
Çok üzülüyorum sadece..
Odama geçmiş emokidler gibi ağlamaktayım Bright Eyes eşliğinde..bühüü. :(:(
Sosyal ağlarda paylaş

evden biraz daha az cıkmaya basla, gittiğin yerlerde bir süreliğine daha az iç, normalde eve erken geleceksen geç gelirim diyip erken gel, sıkıldım erken geldim diye somurt. Bi iki hafta böyle davrandıktan sonra otur karşılarına. Sakince ama ikna edici olacak kadar iddialı bir biçimde artık büyüdüğünü, sürekli kontrol etmelerine ve uyarılarda bulunmalarına ihtiyacı kalmadığını ve bunu yapmalarının sana artık rahatsızlık verdiğini ve artık büyüdüğüne göre buna katlanmak zorunda olmadığını söyle. Ve nereye kiminle gittiğini ne yapacagını giderken ailene söyle derim, bilmeleri sakıncalıysa da sakınmayacakları kişilerle bulustugunu söyle. tek çaresi bu
Sosyal ağlarda paylaş

ben 17 yaşindayim n kere içtim sadece 1 kere yakalandim ondada telefon açik kalmiş içerken asfasf
içkiyide adabiyla içicen eve döndüğünde anlamicaklar içtiğini
ayrica abi 20 yaşinda herifsin git konus böyle böyle de banami güvenmiyorsunuz ne bu cocuk muamelesi falan de.
Ayrica beyaz yalanlar candır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır erkeğe güven olmamasını geçtim de. Oğlun bi kızla birlikte olunca

"Aslan oğluum, babasının oğlu helaaal!" der,

kızı bi adamla birlikte olursa

"Ailemizin namusunda kara bir leke..." bıdı bıdı konuşur. Ben bu modellere kılım :D

Yani "Helaal kızıma anasının kızı tavlamış çocuğuu!" falan desinler kızın hakkı değil mi biriyle beraber olmak
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Hayır erkeğe güven olmamasını geçtim de. Oğlun bi kızla birlikte olunca

"Aslan oğluum, babasının oğlu helaaal!" der,

kızı bi adamla birlikte olursa

"Ailemizin namusunda kara bir leke..." bıdı bıdı konuşur. Ben bu modellere kılım :D

Yani "Helaal kızıma anasının kızı tavlamış çocuğuu!" falan desinler kızın hakkı değil mi biriyle beraber olmak

benım annem ole deıl eve gec gelmemı fılan ıstemez .
bu evdekı kurallara uyucaksın der hep
uymazsan bana saygısızlık etmıs olursun der .
benden eger saygı beklıyosan saygı gosterceksınn vsss
benı hep beklerdı gecelerı bu duruma uzulurdum ve sorun yasardım .
en sonra care arkadasımla eve cıkarak astımm.
sımdı daha az gorusyoruz aynı sehırde olmamıza ragmen .
kımse sorun yasamak ıstemez ........
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
haha bu mu aile sorunsalı?

sen aile sorunsalı görmemişsin kusura bakma.

şükret buna.

Şöyle mesajları görünce de sinirleniyorum. Birinin sorunu size göre sizinkilerden daha küçükse bile bu onların rahatlatılmayı hak etmedikleri anlamına gelmez. Herkesin sorunu kendine büyük sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
kitana said:
haha bu mu aile sorunsalı?

sen aile sorunsalı görmemişsin kusura bakma.

şükret buna.

Şöyle mesajları görünce de sinirleniyorum. Birinin sorunu size göre sizinkilerden daha küçükse bile bu onların rahatlatılmayı hak etmedikleri anlamına gelmez. Herkesin sorunu kendine büyük sonuçta.

+1!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...