dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mesela karşındaki çok konuşuyorsa yaparım, bi de sol ile okey yaparken sağ gözümü de kırpabilirim.. ama benim zippoyu yakıp "Yippie Kay Yay Mother Fucker" dedikten sonra yerdeki benzin birikintisine attığım da göz önüne alındığına her şey sıradan kaçabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: ama benim zippoyu yakıp "Yippie Kay Yay Mother Fucker" dedikten sonra yerdeki benzin birikintisine attığım da göz önüne alındığına her şey sıradan kaçabilir.. bunu hep yapmak istemişimdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dasaaa said: mesela karşındaki çok konuşuyorsa yaparım, bi de sol ile okey yaparken sağ gözümü de kırpabilirim.. ama benim zippoyu yakıp "Yippie Kay Yay Mother Fucker" dedikten sonra yerdeki benzin birikintisine attığım da göz önüne alındığına her şey sıradan kaçabilir.. aaa brus amca!1 brus amca sen altıncı histe neden ööle kekledin seyirciyi ama ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 dasaaa said: mesela karşındaki çok konuşuyorsa yaparım, bi de sol ile okey yaparken sağ gözümü de kırpabilirim.. ama benim zippoyu yakıp "Yippie Kay Yay Mother Fucker" dedikten sonra yerdeki benzin birikintisine attığım da göz önüne alındığına her şey sıradan kaçabilir.. dasaaaa çok çılgınsaaaaaaaaaaaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 amca gücü kullanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 teskolu kamyon teknocu kamyoncu gördükten sonra hiçbirşey ilginç gelmez bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 huun said: poliş çıktı sizin simitçi amca.kesinlikle, iyi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar