Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hammerheart AOC Üye Kaydı

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Eski bir topic fakat şuan rastladım sayfa sayfa, satır satır okudum. Söyleyebileceğim tek şey var.
Çok teşekkür ederim.
Lakin sebebi şudur ki paylaşılan görüşler sonucu kimi şeyler gözükmüş, tanınmıştır.
İyi günler, saygılar ve sevgiler.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben yaklaşık iki aya yakın oynadıktan sonra bırakıp yine wow'a geri dönmüştüm... Birkaç foruma veya aoc guild sayfalarına da yazdım pek bir cevap alamadım. En son oyunu bıraktığımda 78 lvl seviyesinde bir conqueror oynamıştım.. Parti veya raid yapmak çok eziyetli oluyordu. Şunu merak ediyorum. Geçen zaman içinde daha kötü bir duruma mı geldi yoksa oyunda iyileşmeler var mı? Acaba tekrar AoC'a geri dönmeye değer mi.
Accountu açtırıp yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum... Bu konuda fikirlerinizi almak istedim....
Teşekkürler
Mesaj tarihi:
2 ay oynayıp bıraktıysan şuan dönersen.Bambaşka iyileşmiş bir oyunla karşılaşacaksın buglar sıfırın altına indirildi. performans fln gayet iyi fakat kale savaşlarında takılmalar oluyor gene ne yazıkki.Siege lerde
İyi bir guildle tekrar başla dene derim.Oyun baya değişti kanımca
Mesaj tarihi:
Bugün crom serverinde hammerheart tan birini gördüm.. serverler birleşince crom a gelmişler. bana guildde kimsenin kalmadığını söyledi. herhalde AoC sarmadı.
Mesaj tarihi:
Ymirde bende bulundum bu guild dağıldı arkadaşlar wow geçti büyük başlar ve diğer birkaç arkadaş yapa yanlız kalıp oyunu bıraktı.:?
  • Yeni Oluştur...