Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hammerheart AOC Üye Kaydı

Pharouk

Öne çıkan mesajlar

anlamadığım bir nokta var:

genelde bir guilde girerken üzerinde bi araştırma yapılır. sağa sola sorulur nedir ne değildir diye (eğer bu köklü bir guild ise, yeni kurulan guildler herkesçe pek tanınmaz malumunuz).

aynı şekilde guildlerin de şartname yazıları falan olur (yanlış hatırlamıyorsam AFGM vardı bi ara. şartnamesinde, açıkça, raid esnasında hata yaparsanız size hakaret ederiz ve ses çıkarmayada hakkınız yoktur diye bir madde içeriyordu)ama millet AFGM ye girmek için can atıyordu buna rağmen.

yani demek istediğim her guildin bi takım katı veya belkide abuk kuralları var. girerken bu guildin böyle olduğunu, koşullarını, içindeki elemanları falan vs. bilmiyor muydunuz diye sormadan da edemiyorum? bunları bilerek girip sonra hayal kırıklığına uğrayıncada tepki vermek bence mantıksız kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle...ayrıcaolayla ilgisi olmayanlarin ikile mikile demeside enteresan olmus.
HH nin paticikten bir beklentisi olmak zorundami?
kurudu su oyuna girdi diye topic acmak zorundami buyuk guild olmasi icin.
acmamasi burayla ilgilenmemesi size niye dokunuyor sizi ne ilgilendirir.

adamlar kendi iclerinde gul gibi gecinip gidiyorlar kimsedende ne bi beklentileri ne bi istekleri var ve ekstradanda hic bir turk guildinde olmayan ''bilhassa buradaki oyuncular tarafindan kurulan'' ic huzur mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

LordDv said:
biz savcıyız sende avukat

kusura bakmayin ama size oyle geliyor, HH konusunda savci'da biziz, hakim'de .. hatta cellat'da. biraz once belirttigim gibi ne yapacagimiza biz karar verir, verdigimiz karari da uygulariz.

Luxor said:

genelde bir guilde girerken üzerinde bi araştırma yapılır. sağa sola sorulur nedir ne değildir diye (eğer bu köklü bir guild ise, yeni kurulan guildler herkesçe pek tanınmaz malumunuz).

aynı şekilde guildlerin de şartname yazıları falan olur (yanlış hatırlamıyorsam AFGM vardı bi ara. şartnamesinde, açıkça, raid esnasında hata yaparsanız size hakaret ederiz ve ses çıkarmayada hakkınız yoktur diye bir madde içeriyordu)ama millet AFGM ye girmek için can atıyordu buna rağmen.

olmaz mi? a few good man'in oldugu gibi bizim de sartnamemiz var ve bunu gizlemeden her firsatta yayinlariz .. biz buyuz, sakin hayale kapilma deriz ( anlasilan okumuyor insanlar, ya da yok canim .. ben kafama gore takilirim ama bana dokunmazlar diyor .. ama yaniliyor, oyle bir dokunuruz ki .. ) mesela bizim kurallarimiz / recruit yazimiz su anda okumakta oldugunuz threat'in en basinda yer aliyor .. istisnasiz her katilimciya bu yaziyi okutur ve yazili - sozlu onayini aliriz.

anlayacaginiz bir okumadan imzalama - okudugunu anlamama ya da anladigi halde geleneksel "bana bisi olmaz" deme durumu soz konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:
kesinlikle...ayrıcaolayla ilgisi olmayanlarin ikile mikile demeside enteresan olmus.
HH nin paticikten bir beklentisi olmak zorundami?
kurudu su oyuna girdi diye topic acmak zorundami buyuk guild olmasi icin.
acmamasi burayla ilgilenmemesi size niye dokunuyor sizi ne ilgilendirir.

adamlar kendi iclerinde gul gibi gecinip gidiyorlar kimsedende ne bi beklentileri ne bi istekleri var ve ekstradanda hic bir turk guildinde olmayan ''bilhassa buradaki oyuncular tarafindan kurulan'' ic huzur mevcut.

Kimse birşey yapmak zorunda değil yalnız
''Paticik'ten oyuncu almak istemiyoruz,takipte etmiyoruz yeni yönetim bilmeden buraya topic açmış'' demiş adam.

Güle güle ozaman daha ne yazıyorsunuz ki.Paticik kitlesini beyenmiyorsaniz ve takip etmiyorsaniz sizi nasıl bildikleri niye bu kadar önemsiyorsunuz.
Tüm HH bi anda paticiği basmaya başladı bu arada....
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Tüm HH bi anda paticiği basmaya başladı bu arada....

haha .. iyi de guild olmak bu degilmidir? ister forum PvP'si olsun, ister ingame world pvp .. biri HH tabard'i tasiyan kisiye dokundugunda zerg misali basariz o ortami, cevap verilecek ise cevap verir .. combat'a girilecek ise gireriz.

sizlerin guild olmak ile ne anladiginizi bilmiyorum ama biz sanalda - reelde arkadaslarimizi yanliz birakmayiz. sonucta HH'nin guild olmak adina bildigi bu ( ama dogru ama yanlis )

for teh horde
for teh hammerheart
Sosyal ağlarda paylaş

Papa birgün, çeşitli görüşmelerde bulunmak için Romaya ziyarete gitmiş... Uçaktan iner inmez İtalyan gazeteciler çevresini sarmış. Gazetecilerden biri sorusunu yöneltmiş;

"Pek saygıdeğer Papa hazretleri; Romada hergün sayıları hızla artan genelevler hakkında ne düşünüyorsunuz?"

Papa fazlasıyla şaşırarak cevap vermiş:

"Romada genelev var mı?"

Ertesi gün İtalyan gazetelerinden sürmanşet şu haber çıkmış:

"Papa uçaktan iner inmez Roma'da genelev var mı diye sordu"

Şu kadar msg.dan beri başta odi olmak üzere, diğer arkadaşların yaptığının İtalyan gazetecilerden hiçbir farkı yok :D

PS. Neyse son msg.im demiştim di mi yukarda... Bir de burdan sardırabilirsiniz... Sorun degil; for teh HAMMERHEART...
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik forumlarında genelde ağır bir tartışma ortamı mevcut.Bilgilendirme amaçlı olan tartışmalar genelde güzeldir.Ama burda biri birşey söylerse birçok insan direk üstüne atlıyor.AOC çıktığı zamanlar AOC mi döver WOW mu döver topiclerinde bunu gördük.Sayfalarca insanlar yorumlar yazdı ( hatta AOC oynamamış insanlar bile ). Burdan bile core umuzun paticikden üye almak istememelerinin ne kadar doğru olduğu gözüküyor.HH den atılan ve her bulduğu platform da HH ye saldıran birinin açtığı topic de bile tartışma yaratacak birşeyler bulmuşsunuz.Olayla iyi kötü ilginiz olmamasına rağmen.Hzınızı alamayıp başka forum ortamlarına bile gönderme yapmışsınız takdire şayansınız.
Alayına multi-shot inadına HAMMERHEART
Sosyal ağlarda paylaş

5-10 kisi 2 ay ugrasmis guildi T3 yapmis olsaniz. Guild yonetimi de elinize saglik diyip sizi kicklese guild den, o zaman anlarim bu emege yazik emegeee muhabbetlerini. Guild Tier kacti bu arada? Crafting kasmak guilde Tier kasmanin yaninda cocuk oyuncagi.
Guild'in yoneticileri karar almis ve pek cok guilde ornek olacak sekilde diger uyelerine mikrafonla soz hakki vermis.
Bu konunda tartisilacagi yer guild forumlaridir. Paticige niye yansilitiliyor bu olay?
Bahsetmiyim diyorum ama ornek, bir kac ay once wow da bos bir servere oyungezer diye bir guild acilmisti. 100 kadar turk sifirdan kasti veya migrate etti. Bir sabah yoneticiler bu guild'de raid yapamiyoruz, yetti "abi beni boostlasana" muhabbetleri diye o anda online olanlara!!!! haber verip, baska bir guild acip gittiler. Oyle bi gittiler ki gerideki gariplere uye alacak yada atacak rutbe bile vermediler.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:
5-10 kisi 2 ay ugrasmis guildi T3 yapmis olsaniz. Guild yonetimi de elinize saglik diyip sizi kicklese guild den, o zaman anlarim bu emege yazik emegeee muhabbetlerini. Guild Tier kacti bu arada? Crafting kasmak guilde Tier kasmanin yaninda cocuk oyuncagi.

t2 gibi( kale t3 .. geri kalan binalar t2 .. duvarlarin onemli kismi t1 ) ayrica bankada bulunan para + resource ile banka charlarinda bulunan malzeme ve para'da kalmayi tercih edilen arkadaslarimiza devir edildi.

hunty said:
Guild'in yoneticileri karar almis ve pek cok guilde ornek olacak sekilde diger uyelerine mikrafonla soz hakki vermis.
Bu konunda tartisilacagi yer guild forumlaridir. Paticige niye yansilitiliyor bu olay?
.

hazimsizlik sadece ..
Sosyal ağlarda paylaş

ben hep istemişimdir hardcore(bu kelimenin karşılığını tam bulamadım.)Türk guildleri olsun ama demin okudum oluşumunuzun kurallarını.
bana fazla kastırmış causal guild imajı verdi. yani hadi kastırıyorsun bari hardcore ol maden hardcore değilsin bu kasış niye.
Sosyal ağlarda paylaş

casual oldugumuzu kim soyledi?

bakin okudugunuzu ifade ettiginiz ( demek ki siz de dikkat ile okumamissiniz ) recruit yazisinda WoW-HH'yi tarif ederken ( neden Wow? cunku bu yazi direkt oradan .. yani WoW-HH'den alinma ) " Semi-Casual olan HH " diyor.

biz haftanin en az 4 aksami raid yapar ve t5,5 - t6 bolgesinde kasariz ( yani z'a - bt - hajinal vs ) demek ki o kadar da casual degilmisiz.

.. diyelim ki uber casual'iz, degiliz ama farz edin oyleyiz. sonucta kasan biziz, kasis olarak algiladiginiz ve bize gore gerekli kurallar sayesinde hala ayakta ve bunun otesinde operatifiz.

bana 2005 yilindan bu yana faal kac tane guild gosterebilirsiniz? bizden pve adina cok daha basarili guildler dagilip giderken biz hala birlikteligimizi koruyoruz.

fazlasi ile israrci ve de kuralci gorunuyor olabiliriz ( belki de oyleyizdir ) ama biz buyuz sonucta, o kurallar ve tavrimizi net olarak koyma israrciligimiz sayesinde dagilmadik .. dagilmayacagiz da.

.. bilmem anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Luxor said:

yani demek istediğim her guildin bi takım katı veya belkide abuk kuralları var. girerken bu guildin böyle olduğunu, koşullarını, içindeki elemanları falan vs. bilmiyor muydunuz diye sormadan da edemiyorum? bunları bilerek girip sonra hayal kırıklığına uğrayıncada tepki vermek bence mantıksız kusura bakmayın.

dunemauldaki afgm midir bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:
http://www.wowjutsu.com/eu/dunemaul/Hammerheart

bt veya hj gozukmuyor henuz listede, sorun var herhalde wowjutsu da.

::o

bilmem? .. bizim taraftan bakinca sorun degil de kapak gozukuyor

sizin ordan nasil gozukuyor?

Perspective said:
dunemauldaki afgm midir bu ?

ewet .. sozu edilen a few good man dunemaul'da olan ..
Sosyal ağlarda paylaş

ister kabul edin, ister etmeyin. Hammerheart Türkiye'de online oyun piyasasında bir markadır. 4 Mart 2005'te kurulmuştur ve o tarihten itibaren kesintisiz olarak birlikteliğine devam etmiştir. Her guildde olabilcek birçok sıkıntılar çekmiş, birçok üyesi değişmiştir. Yeri gelmiş 5 kişi kalmış yeri gelmiş 200 kişi olmuştur ama asıl olan HH ruhu takımımız üzerinde hep vardı ve bu daimi birşey (bunu birçoğunuz anlayamaz ama guild olmak bizim için böyle birşey)...

Biz bir aileyiz. Bünyemize katılan herkesi sadece bilgisayarın öteki ucundaki oyuncu olarak görmeyiz. Topluluğumuz sadece oyunda değil reel hayattada arkadaşlıklarını devam ettirir. Belirli aralıklarla HHFest düzenler ve Türkiye'nin dört biryanındaki üyelerimizle biraraya gelir eğlencenin ve geyiğin dibine vururuz. Sizin için ne anlam ifade eder bilemem ama guild bizim için aile demektir.

Biz bunu bizimle yaşamak isteyen arkadaşları bünyemize almaya gayret gösteriyoruz. Bunun ne demek olduğunu bilmeyen yada anlayamanları önceden görebilirsek zaten aramıza kabul etmeyiz. Ama taktir edersinizki bunu herzaman baştan anlayabilmek mümkün olmuyor. İstemediğimiz gibi insanlar varsa aramıza karışan gayet doğal olarak çürük elmalar gibi ayıklanır.

Bizde böyle kimine göre doğrudur kimine göre yanlış. Ama bu bizim doğrumuz.. yaklaşık 4 senedir genişleyerek devam eden bir aile olduğumuza görede sanırım biz haklıyız ve doğru yoldayız...
Sosyal ağlarda paylaş

Anlayış farklı, kültür farklı, kafa farklı, hatta yaş ve yaşanmışlıklar farklı...

HH=WoW, HH=Aoc, HH=UO, HH=X mmo değildir diye yıllardır söylüyoruz... Biz bir guild değiliz, communityiz... Bu kadar msg.dir şunu kestik, bunu yaptık, bunu yapıyoruz dedik mi? Demedik... Çünkü hiçbir önemi yok; hangi oyunda (ya da oyunlarda) bir arada, huzur içinde eğleniyorsak oyun odur.. Oyun sadece bir araçtır.. Sizlerin anladığı gibi amaç değil... Sizler, bir guildi, kesilen x mob, x boss, ya da x pvp başarısı olarak görebilirsiniz... Saygı duyarım, aynen devam edin... Bugün kestiğiniz bosslar, aldığınız itemler, ingame yaptığınız tüm başarı adlettiğiniz şeyler yarın tarih olup gidecek... Ne adını, ne sanını hatırlayan olacak... Misal burda HH'de bulunmayan arkadaşlar bile yazmış UO'dan beri tanıyorum diye... UO'da yapılan ingame şeyleri, kesilen bossları, hatırlayan var mı... Oysa aradan geçen belki 6-7 seneye rağmen HH adı hala hatırlanıyor... Bizim için önemli olan budur...

Biz burda arkadaşları için herşeyi yapabilecek, km.lerce yok katedecek, artık bir aile olmuş topluluktan bahsederken sizler hala daha önce dediğim gibi ürik asiti yarıştırmanın peşindesiniz... Ne diyeyim, kapasite meselesi...

Marka olayına gelince. Bana göre markadır, sana göre değildir... Nolmuş? Google'a Hammerheart yazın, ilk sırada ne geliyor...Bitti :D

Her oyunda yer almayan (ne alakaysa), pvp yapamayan, boss kesemeyen HH ne yapar, her ay oyuna verdiği parayı neden verir, merak edenler için güzel bir anı, buyrun seyredin:

http://video.google.com/videoplay?docid=-3512962548030544407&ei=kQm5SKbMLYzuiQK46bj2DA&q=hammerheart
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...