Darksun Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Grinding bitti nihayet =P Architect Artisan Carbineer Marksman Rifleman Scout Ranger Medic Doctor Combat Medic Entertainer Image Designer Dancer Musician Droid Engineer Brawler Pikeman Fencer TKA Swordsman Pistoleer Smuggler Commando Squadleader Bio-Engineer Weaponsmith Armorsmith Tailor süperim =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Enginar Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 FSS unu açtın anlamına geliyor sanırım :P tebrikler darısı başımıza.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD.
s1eger Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 28 tane saydım ben, tebrik ediyorum :) 7 tane mi olduk şimdi?[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 May the force be with me =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 whoa gratz[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Eno Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Biz buna "iman gücü" adını verdik :) Tebrikler reno! hehe[signature][hline]Profocio Hosting
Popeye Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 pff ne guzel bıraktım kurtuldum diyodum ne diye açtın şimdi böyle bi konuyu be adam gaza geldik yine peh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard
Darksun Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bloodfin jedi ıyım ben hehe yani mission terminallerinde aramayın =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ciddi değilsiniz demi??? 28 meslek te master mi oldunuz 5 iniz?? ciddi olmadığınızı söleyin yoksa direk bırakıyorm :P neyse ne diim GZ!! :))
Darksun Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Yok en fazla prof masterlamış benimdir herhalde diğerlerinin şansı vardı =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
orcun_okm Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 baba manyaksınız ya :) işiniz gücünüz yokmu hoş bnde diablo yüzünden sınıfta kalıodum ama nese :P
s1eger Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 benim 16. da açıldı ama orda olmayan bir profession yaptım ki 5 professiona bedel. acısını çeken bilir. [Bu mesaj s1eger tarafından 01 Nisan 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir]
mono Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 alla kimseye politician vermesin ne diyim :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono
WhiteDagger Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Hayirli olsun redeDon[signature][hline]icq: 60174325 http://web.icq.com/whitepages/message_me?uin=60174325&action=message
Lucretia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bi Türk jedi da Naritus a düşse de doya doya avlasam :P hayırlı olsun arkadaşım...[signature][hline]You cant kill the king, because the king is already |)EA(|...
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: s1eger, 01 Nisan 2004 00:41 tarihinde demiş ki: benim 16. da açıldı ama orda olmayan bir profession yaptım ki 5 professiona bedel. acısını çeken bilir. bounty hunter ? :D
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tebrikler[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Eheh saolun =) sanırım biraz daha skill aldıktan sonra endor yada yavin in köşelerine gideceğim =P Artık tembel olmayan bounty hunterlar gelir artık =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 endor tavsiye ederim[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi.
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Gelmelerine gerek yok o köşelerde bekliyorlar zaten :)[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Kahvehane Baskını
Öne çıkan mesajlar