Peka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 allah belani vere ucurumun kenarinda elemanin biriyle konusuyorduk ayagim kaydi denize dustum , yuzemedim geberdim , %11 exp gitti siz siz olun ucurumlardan uzak durun her turlu sakatlik cikabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hehe :P drowlar olmuo valla ben atliom yuuzp kosuom filan :P sen human yada orc filanmisin[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 human buyuk ihtimal orclarada bişey olmuyo :) bi maldan kaçarken benimde ayagım kaydı ehe yarım saat bide çıkış yerini aramıştım(orc char) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ehe ben healer olarak suferim o konuda, denize dustum cikacak bir yer bulana dek kendimi healleyerek gittim, en sonudna MP bitiyorken bi çıkış yeri buldum karaya çıktım. ayaklı denizaltı gibiydim :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hahah ben dark elfim ulan taş gibi incecikte karıyım nasıl yüzemedim acep kalkanlan silah ağırlık yapmış olsa gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 lol herkezin başına gelmiş bendede bir kere karakter kaptırıp koşmaya başladı dümdüz denize doğru, kontrol edemiyorum takıldı eleman. biraz koştuktan sora suyun altında, geri döndürmeyi başardım yoksa boğulup gidecektik valla.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 nehirle deniz arasında fark var nehirde boğulmuyosun ama denizde boğuluyosun ve yavaş yürüyosun bende elfim ama nehirde hızlı koşup boğulmuyorum ama denizde geberiyorum :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 denizde millet ben kopar giderim istanbula kadar yuzerim triplerine girmesin millet diye oyle oluyodur :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bende bi kere düştüm heal at attım ama çıkcak bi yer bulamayınca nanay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 mekan önemli ... ben de bi' human olarak çoğu yerde nefes sorunu yaşamıyorum yani o mavi nefes barı çıkmıyo .. ayrıca 1.5 hafta oldu oynamayalı ama hala bu bug devam ediyorsa : oyunda çıkıp girerseniz nefes barınız doluyor .. bu şekilde bir adadan diğerine gidebilirsiniz .. :)))[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bedava? 2400 adena bilet[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bu kacak yolcu demekki :P hehe[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 şikayet etcem seni valla ben enayimiyim 2400 adena veriyorum :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 dün iki arkadaş biletimizi aldık bekliyoruz gemiyi uzun bi süre bekledik neyse geldi dedim senin gibi kaptan olmaz olsun sonunda bindik 10dk sonra hareket etti baktım olmuyo dümene ben geçtim iyi güzel herşey adayı tam geride bıraktıkki ben gemini arka kısmından manzaraya bakıyodum yanıma bi darkelf geldi takildimi noldu bi aşağı yukarı derken suya düştü ardından benim arkadaş en uçtaydı oda düştü ona gülüyodum bende düştüm adaya koştular tabi koşamadan kuma gomulduler gemiyi ilk başta takip edebiliyodum sonra gaza bastı yetişemedim inat ettim ben giddecem karşı toprağa human adasından forgotten temple kadar suren uzun dalışımdan sonra kendimi heal lamaktan bitap düşmüş şekilde karada buldum heralde 30dk felan koşmuşumdur su altında dalgıçlık olimpiyatlarınamı katılsam napsam varmıdır boyle bir meslek[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. [Bu mesaj John_Silver tarafından 07 Nisan 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar