Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni dunya yaratmak

Necroshine

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Dragon vs1.2 diye bir prg var. Google dan arat bulursun. Renk kodlarına göre bir bmp tasarlıyorsun. Her renk kodunun bir anlamı var derin deniz, sığ deniz vs vs. Mevcut Bmp nin pixel büyüklüğüne dikkat et. standart mapin pixel standartı readme sinde vermistir. Ben hatılamıyorum ama 6044 - 4000 küsür bir şeyler olması lazım. Handikap; bu program sadece worldu çizer. Yani senin çizdiğin bmp formatındaki resmi map0.mul a dönüştürür. Staticleri kendin başka bir prg ile yapacaksın.

Daha profesyonel prg ler var ama en basitinden başlamak en iyisidir. Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet doğru ama worldforge da staticler ile ilgili işlem yapamıyorsun. Var olan bir map0.mul dosyasını yeniden yapılandırabiliyorsun. Kullanımı kolay ama generate etmesi biraz uzun sürüyor. Worldforge6a kullandım. Ama dedğim gibi statcler üzerindeki işlemlerini halen anlyamadım.

Worldforge prg isnin static lerle ilgili kımını bilen varsa buraya yazarsa sevinirim.

Saygılarımla..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yeni bir map yapıcam diye boşuna kasma.Sebebi çok uzun zaman alıyor ve çok aşırı kastırıyor onun yerine http://sourceforge.net ti sanırım burdan harita Arat hazır haritalardan birinin üzerine dünya nı hazırla.İyi bir kadro ve scripter ile bu sorunların üzerinden gelirsin.Ama illede ben map yapoıcam diyorsan almanların hazırladıkları programları öneririm bu konu da baya başarılılar.Daha fazla ayrtını istiyorsan belirtki yardım edelim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leomar, 04 Nisan 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
Evet doğru ama worldforge da staticler ile ilgili işlem yapamıyorsun. Var olan bir map0.mul dosyasını yeniden yapılandırabiliyorsun. Kullanımı kolay ama generate etmesi biraz uzun sürüyor. Worldforge6a kullandım. Ama dedğim gibi statcler üzerindeki işlemlerini halen anlyamadım.

Worldforge prg isnin static lerle ilgili kımını bilen varsa buraya yazarsa sevinirim.

Saygılarımla..

Sen susunz yenisinz :D :D

Kızma Leocan :-)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Sosyal ağlarda paylaş

www.google.com
"ultima maps"
yada ultima map download diye arattırmayı dene düşündüğünden daha fazla harita bulabilirsin.source forge a baktım bir tane harita kalmış.google en iyisi[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik

[Bu mesaj Drachai tarafından 05 Nisan 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke13 Axis Veya Inside Uo DaN ArtWorks de Taşlara,Ağaçlara,Catılara,Itemlere Id Lerine Bakıcan .static XXX <<< (id Gelcek) Böle Kendin Döşeyebilirsin ama Cok Zaman Alır..
Yada World Forge Diye Bir Program Olması Lazımdı Adınıda Yanlış Yazmışımdır HiÇ Kullanmadım Öle Döşeyebilirsin..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki;
Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan
Ve Bazıları Ba Vardır Ki;
Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan.....

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...