Cyre2k Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Duyduğum ve anladığım kadarıyla Türkiye'ye gelecek olan oyunların hepsi U.S. Version ben şunu sormak istiyorum ; U.S. Version da iyi baglantımız olmasına ragmen (256k cable) baglantı sorunları cekermiyiz ? Ayrıca oyunu bende almak istiyorum ama öntalep formunu falan kacırdım yurtdışından mı ısmarlamak tek cıkışım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 çekmezsinz ben 64 k la gayet iyi oynuyodum[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Teşekkür ettim Mighty! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasanColakoglu Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Elimize az da olsa bir miktar fazla oyun gelecek. Ön siparişi takiben sitemizden satışa sunacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Hasan bey. Peki fazlalarına talip olmak için sıraya girmeye form doldurmaya vs. gerek varmı yoksa rasgele mi dağıtılcak? [Bu mesaj Cyre2k tarafından 26 Mart 2003 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 GErcekten bende katılmak ıstıyorum on forumu kacırdım ne yapabılırım yardım edın[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 adam falzlaları siteden satacaz diyo işte bekle en fazla biz 4 ünde alacaksak sende 8'inde alırsın[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Tezekiel'ler konuşmasın lütfen burası benim forumum! Ayrıca Mighty ne bu hiddet? bu celal? bir şey sordum sıraya girip almak istiyorum az sayıda varmış ve kalmayabilirmiş anlatabildim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: Cyre2k, 27 Mart 2003 19:33 tarihinde demiş ki: Tezekiel'ler konuşmasın lütfen burası benim forumum! Ayrıca Mighty ne bu hiddet? bu celal? bir şey sordum sıraya girip almak istiyorum az sayıda varmış ve kalmayabilirmiş anlatabildim mi ? iyide benim söylediğimin senle alakası yokki[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 ups! sorry! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar