karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 EVEET Arkadaşlar yaptım işte budur...Fakat biraz daha geliştirilmesi gerekiyor %90'ı türkçe ama %10 luk bir oran ingilizce bu spherein.Baya bi uraştırdı beni kerata.Size feda olsun.Şurdan buyrun.Link calısmassa sag tıklayıp,kısayolu kopyalayın ve adrese paste edip enterlayın.Yüklemeye başlayacaktır. www.freewebs.com/altugs/Sphere_Turkce.zip[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abi tamam bu kaç1nc1 topic :-) basarilar.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Pardon aynı konu burda var...Yanlışlıkla açtım... http://www.paticik.com/forum/view.php?id=70513[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bırak FRP_Master Her Zaman Böle Yapıyon :D (Tabiki Şaka) Güzel Calışma Kutlarım Canım Arkadaşım... [signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 05 Nisan 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bitireceksen indirmeyeceğim. Bitirmeyeceksen olanla yetinelim. Parmaklarına,gözlerine,beynine sağlık...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Tebrikler. Nasıl dayandın bilemiyorum ?[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Tebrikler, gerçekten de çok güzel bir çalışma yapmışsın. Sanırım herkesin işine yarayacaktır. Ben bile kullanabilirim. Ayrıca herkesle paylaştığın için de teşekkür ediyorum. Bilgelerin dediği gibi "Bilgi paylaştıkça yücelir."[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! Amentes Admin Amentes Amentes Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ucan_Tekme Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Başarılar çok guzel olmuş pek inceleyemedim ama gusel :) Ya şimdi bulmuşta bunuyo olayi olcakta bence .add komutda turkce olsa hoş olurdu Ama çoooooooooooooook güzel yapmişsin ellerine saglık cok begendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 yurru bea[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Kutlarım güzel çalışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 komutlar türkçeye çevrilemez. mesala NUKE'yi kaldırmak için değiştirmiştim ama hard-coded olduğu için kalkmıyor.[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bende %90 yaptım bişiie benzemio adamın paperdolunda Serkanow Grandmaster Büyücü yasıodu accaip gırgırdı cafede arklarla bi gülüoduk gargoyla(doorumu yasdın bilmiem) İnsan başlı yaratık yasmıştım ne kopmuştuk ama[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Helal Olsun Eline Yüzüne beynine sağlık sabır işi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar