Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldönümü..

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Evet yıldönümü geliyor ilişkimizin, artı, aynı gün kız arkadaşımın doğum günü, yani dabıl kill olsun, dabıl çaklıt dabıl karamel olsun, güzel olsun çok güzel olsun isyiyor insan,

hediyeyi tabi :D

hediye diye başlık açmadım girmezsiniz diye haha

neyse dostlar, Allah beğeni yeteneğimi kısmış, onun da büyük kısmını kızdan hoşlandığım anda kullanmışım galiba :D

Saat düşünüyorum, 300 e kadar kassam bütçe ayarlarım belki ama 250 diyeyim şimdi sınır, hadi 200 de :D

Ama saat beğenemiyorum bi türlü lan hepsi mi güzel ben mi öküzüm sdf

Başka birşey de olabilir, aklını alsın demiyorum, hediyeye bakmaz bilirim, ama ben güzel olsun istiyorum, bu yüzden, nerede çokluk orada beyin fırtınası diyerek, denenmiş denenmemiş alınmış alınmamış hediye fikirlerini bekliyorum,

tenks for ol
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bence de bu saat güzel ama o fiyata çok daha güzelleri bulunabilir diye düşünüyorum bi bayan olarak :P

tarzı nasıldır ki kız arkadasının?
senin beğendiğin model varsa onları koy onları yorumlayalım!

EDIT: sonradan düşündümde harbi çok pahalı ya değmez bak o saate ben diyim..
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:
haehaehgeaba bombi yardırdın hahahaeha

kokoş değildir, makyaj bile sevmez pek, doğal gaayeet güzel zaten haha neyse öhm :)

sportif değildir spordan da pek hoşlanmaz haha

valla bi kategoriye koyamıyorum ki haha

anladım anladım en iyisi zaten doğal olması (:
bak o zaman işine yarar mı bilmiyorum ama;

polyvore

bu sitede milyonlarca saat parfüm giysi çanta hede hödö var ve en fazla hit alma sayısına göre sıralatabiliyorsun sonra beğendiğin bi ürünün hangi sitede satıldığını bulabiliyorsun, ya da en azından kafanda bi fikir oluşturup dışarda mağzada bulabilirsin, belki bi yardımı dokunur!
şimdiden kolay gelsin ve beraber nice mutlu yıllara size! :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Bombi said:
SeaGle said:
haehaehgeaba bombi yardırdın hahahaeha

kokoş değildir, makyaj bile sevmez pek, doğal gaayeet güzel zaten haha neyse öhm :)

sportif değildir spordan da pek hoşlanmaz haha

valla bi kategoriye koyamıyorum ki haha

anladım anladım en iyisi zaten doğal olması (:
bak o zaman işine yarar mı bilmiyorum ama;

polyvore

bu sitede milyonlarca saat parfüm giysi çanta hede hödö var ve en fazla hit alma sayısına göre sıralatabiliyorsun sonra beğendiğin bi ürünün hangi sitede satıldığını bulabiliyorsun, ya da en azından kafanda bi fikir oluşturup dışarda mağzada bulabilirsin, belki bi yardımı dokunur!
şimdiden kolay gelsin ve beraber nice mutlu yıllara size! :)-D
sen bi msn versene haha çok sağol ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...