SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Evet yıldönümü geliyor ilişkimizin, artı, aynı gün kız arkadaşımın doğum günü, yani dabıl kill olsun, dabıl çaklıt dabıl karamel olsun, güzel olsun çok güzel olsun isyiyor insan, hediyeyi tabi :D hediye diye başlık açmadım girmezsiniz diye haha neyse dostlar, Allah beğeni yeteneğimi kısmış, onun da büyük kısmını kızdan hoşlandığım anda kullanmışım galiba :D Saat düşünüyorum, 300 e kadar kassam bütçe ayarlarım belki ama 250 diyeyim şimdi sınır, hadi 200 de :D Ama saat beğenemiyorum bi türlü lan hepsi mi güzel ben mi öküzüm sdf Başka birşey de olabilir, aklını alsın demiyorum, hediyeye bakmaz bilirim, ama ben güzel olsun istiyorum, bu yüzden, nerede çokluk orada beyin fırtınası diyerek, denenmiş denenmemiş alınmış alınmamış hediye fikirlerini bekliyorum, tenks for ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 emre Allahından bul lan bi fikir ver, hayır senin başın daha büyük belada uhaheayhaesdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kadını hediye alıştırmıcan işte kutlucan geçicen bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bence bu süper saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hakkaten güzel saatmiş ezel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -alatariel- said: bence bu süper saat $355.00 gerçekten güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 add to bag diyo da, adamın bagini yırtar bu :P aslında dursun kenarda, bayram falan var şimdi tavan yapabilir mali durumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hmm bence de bu saat güzel ama o fiyata çok daha güzelleri bulunabilir diye düşünüyorum bi bayan olarak :P tarzı nasıldır ki kız arkadasının? senin beğendiğin model varsa onları koy onları yorumlayalım! EDIT: sonradan düşündümde harbi çok pahalı ya değmez bak o saate ben diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kocaman bi şeker kavanozu ve klasik ama yanında kocaman bi ayı iki not ara ara bu ben olabiliyorum daha sevimsizi ve diğeri de onun ne kadar sevdiğin ve neler hissettirdiği ile alakalı bir yazı içten olacagından 250 milyonluk bi hediyeden cok daha üstün olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben bu topicden leşçilik yapıyorum olm. doğumgününe az kaldı zaten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aslında çok metal olsun istemiyorum, çünkü metale karşı bi şeyi var kolye falan takamaz çoğu zaman kızarıyor teni, turuncu gibi kayışlardan şaapmıştı, yani hoş falan dediydi, http://www.saatvesaat.in/urun_detay/12464/TH1780373+TOMMY+HILFIGER+Bayan+SAAT.html sanki bu güzel gibin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben bunu ötekine tercih ederdim sanırım. peki sportif midir alternatif midir feminen midir kokoş mudur sen onu söyle asıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 haehaehgeaba bombi yardırdın hahahaeha kokoş değildir, makyaj bile sevmez pek, doğal gaayeet güzel zaten haha neyse öhm :) sportif değildir spordan da pek hoşlanmaz haha valla bi kategoriye koyamıyorum ki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 SeaGle said: haehaehgeaba bombi yardırdın hahahaeha kokoş değildir, makyaj bile sevmez pek, doğal gaayeet güzel zaten haha neyse öhm :) sportif değildir spordan da pek hoşlanmaz haha valla bi kategoriye koyamıyorum ki haha anladım anladım en iyisi zaten doğal olması (: bak o zaman işine yarar mı bilmiyorum ama; polyvore bu sitede milyonlarca saat parfüm giysi çanta hede hödö var ve en fazla hit alma sayısına göre sıralatabiliyorsun sonra beğendiğin bi ürünün hangi sitede satıldığını bulabiliyorsun, ya da en azından kafanda bi fikir oluşturup dışarda mağzada bulabilirsin, belki bi yardımı dokunur! şimdiden kolay gelsin ve beraber nice mutlu yıllara size! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şöyle bir yüzük de güzel olabilir. yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 of bombi, terazini kırdım adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bombi said: SeaGle said: haehaehgeaba bombi yardırdın hahahaeha kokoş değildir, makyaj bile sevmez pek, doğal gaayeet güzel zaten haha neyse öhm :) sportif değildir spordan da pek hoşlanmaz haha valla bi kategoriye koyamıyorum ki haha anladım anladım en iyisi zaten doğal olması (: bak o zaman işine yarar mı bilmiyorum ama; polyvore bu sitede milyonlarca saat parfüm giysi çanta hede hödö var ve en fazla hit alma sayısına göre sıralatabiliyorsun sonra beğendiğin bi ürünün hangi sitede satıldığını bulabiliyorsun, ya da en azından kafanda bi fikir oluşturup dışarda mağzada bulabilirsin, belki bi yardımı dokunur! şimdiden kolay gelsin ve beraber nice mutlu yıllara size! :)-Dsen bi msn versene haha çok sağol ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Casio F91-W derim başka bir şey demem.. Kaçarım XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -alatariel- said: şöyle bir yüzük de güzel olabilir. yüzük sori, yanlış alatariel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 f-91 w abartmıyorum 10yıldan fazladır evde duruyor bu saat pili de 2 max 3 kere değişmiştir. bidahaki buzul çağına kadar da çalışır bu saat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Şık bir çanta al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 pek kullanmaz çanta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ayakkabı. saat diye kasma bence. 200 liraya daha iyi bir ayakkabı alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar