Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Geçen sene alt omuzuma tribal dövme yaptırmıştım, şimdi bunu üst omuz ve trapeze genişletmek istiyorum. Daha önce varolan dövmeyi genişletmiş olanınız varmı? Eski ile yeni dövme arasındaki renk farkı nasıl oluyor ve ne kadar sürede aynı hale geliyorlar? NOT/dasaaa: Konu Dövme vs Din değil. Konuyu buraya çeken olursa cezasını da çeker. Diyecek bir şeyiniz yoksa söylemeyin daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 benim sağ kolumun dışında vardı dövme onu bileğime kadar full kol yaptım kolumun içi de dahil olmak üzere . Dövmem renkli aynı dövmeyi genişlettirdim renk açısından bi sorun olmadı ama geçişler falan çok süper olmadı açıkçası . Benim tavsiyem hiç genişletme falan düşünme yeni dövme yaptır ayrı ayrı olsun daha iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Aslında benim dövmem succubus dövmesiydi portre gibi sonra onun devamını pscyhedelic öğeler koydurdum falan baya kompleks bişiydi anlicağın seninki tribal ve renksizse çokta zor olmayabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dillinger said: benim sağ kolumun dışında vardı dövme onu bileğime kadar full kol yaptım kolumun içi de dahil olmak üzere . Dövmem renkli aynı dövmeyi genişlettirdim renk açısından bi sorun olmadı ama geçişler falan çok süper olmadı açıkçası . Benim tavsiyem hiç genişletme falan düşünme yeni dövme yaptır ayrı ayrı olsun daha iyi . Tavsiyen için teşekkürler, ilk dövmem tamamen tribal ve devamınıda benzeri yaptırmayı düşüyorum ama birbirine bağlı değil şekil , lego gibi arada mesafe olup birbirine geçermiş gibi düşünüyorum (anlatması biraz zor :p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İstanbul' da yaptırdıysan dövmeyi, nerden yaptırdın özelse ö.m den söylersen çok sevinirim. Benim de var aklımda vücudumda kılsız bir yer bulabilirsem çizittiricem bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 http://www.anatoliatattoo.com/ galerisini bak bayağı çalışması hem resim hem youtube olarak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Şu ogrelerin omuzlarında ve göğüslerindeki dövme türü ne oluyor acaba age of conandada vardı baya bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 e tabi eskisi daha solgun durucak. ama eninde sonunda renkler eşitlenecek. derim ki eskisi çok abartı büyük diilse üstünden geçirt. böylece eskisini de yenilemiş olursun. tabi iyi yere yaptırmak lazım ya da eskisini yaptırdıgın yere yoksa eskisini de bozabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dillinger said: benim sağ kolumun dışında vardı dövme onu bileğime kadar full kol yaptım kolumun içi de dahil olmak üzere . Dövmem renkli aynı dövmeyi genişlettirdim renk açısından bi sorun olmadı ama geçişler falan çok süper olmadı açıkçası . Benim tavsiyem hiç genişletme falan düşünme yeni dövme yaptır ayrı ayrı olsun daha iyi . seninki bir resim oldugundan genişletmek güzel sonuç vermeyebilir. ama tribal diyor genişletilmeye ya da kapatılmaya en açık dövme stili. zaten hayal gücünden çıkma. sorun olacağını sanmam o yüzden. ben kolumdaki pink floyd dark side of the moonu triballe kapattırdım o yüzden tribale inancım sonsuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ikinci mesajımda belirttim onu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ups pardon görmemişim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Snefru said: Şu ogrelerin omuzlarında ve göğüslerindeki dövme türü ne oluyor acaba age of conandada vardı baya bi Dövmeden anlayan biri şu sorumu cevaplayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gereksiz mesajlar temizlendi. konu ile alakasız mesajlarınız varsa atmayın. Ortamı germek için mesaj atmayın.. daha net yazabildim umarım. Konuyu cıvıtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yaptırdığın yere sordun mu? bu konu ile ilgili bir şey söylediler mi? "dövmeni genişletmek ve kaynaştırmak zor olur" vs. vs.. gibi. belki daha kolay genişletilebilecek veya bir kısmı kapatılabilecek bir şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Tribal genişletmek kadar kolay bir şey olmasa gerek. Zaten direk birleşik de yaptırmayacakmışsın. Ama yine de gidip bu işi yapan birileriyle konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Snefru said: Snefru said: Şu ogrelerin omuzlarında ve göğüslerindeki dövme türü ne oluyor acaba age of conandada vardı baya bi Dövmeden anlayan biri şu sorumu cevaplayabilirmi? bi resim koyarsan yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar