Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olan bir dövmeyi genişletmek

Odinn

Öne çıkan mesajlar

Geçen sene alt omuzuma tribal dövme yaptırmıştım, şimdi bunu üst omuz ve trapeze genişletmek istiyorum. Daha önce varolan dövmeyi genişletmiş olanınız varmı? Eski ile yeni dövme arasındaki renk farkı nasıl oluyor ve ne kadar sürede aynı hale geliyorlar?

NOT/dasaaa: Konu Dövme vs Din değil. Konuyu buraya çeken olursa cezasını da çeker. Diyecek bir şeyiniz yoksa söylemeyin daha iyi..
Sosyal ağlarda paylaş

benim sağ kolumun dışında vardı dövme onu bileğime kadar full kol yaptım kolumun içi de dahil olmak üzere . Dövmem renkli aynı dövmeyi genişlettirdim renk açısından bi sorun olmadı ama geçişler falan çok süper olmadı açıkçası . Benim tavsiyem hiç genişletme falan düşünme yeni dövme yaptır ayrı ayrı olsun daha iyi .
Sosyal ağlarda paylaş

dillinger said:
benim sağ kolumun dışında vardı dövme onu bileğime kadar full kol yaptım kolumun içi de dahil olmak üzere . Dövmem renkli aynı dövmeyi genişlettirdim renk açısından bi sorun olmadı ama geçişler falan çok süper olmadı açıkçası . Benim tavsiyem hiç genişletme falan düşünme yeni dövme yaptır ayrı ayrı olsun daha iyi .

Tavsiyen için teşekkürler, ilk dövmem tamamen tribal ve devamınıda benzeri yaptırmayı düşüyorum ama birbirine bağlı değil şekil , lego gibi arada mesafe olup birbirine geçermiş gibi düşünüyorum (anlatması biraz zor :p )
Sosyal ağlarda paylaş

dillinger said:

seninki bir resim oldugundan genişletmek güzel sonuç vermeyebilir. ama tribal diyor genişletilmeye ya da kapatılmaya en açık dövme stili. zaten hayal gücünden çıkma. sorun olacağını sanmam o yüzden.

ben kolumdaki pink floyd dark side of the moonu triballe kapattırdım o yüzden tribale inancım sonsuz:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...