yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yahu kaç yıl önce katıldığımız bir turda mail adresimi almışlardı hala reklam maili gönderiyor şaaptığımın turizm şirketi. unsubscribe gibi şeylere giriştim, yahoo'ya bu maili spam olarak gör falan dedim yemedi. Napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Geldikçe spam olarak gör diyecen ilk seferde yemeyebilir ama gmailde mesela 2.de 3.de yiyor kesin. Olmadı filtreleme sistemi yok mu yahoo'da? Şu adresten gelen mailleri direk sil gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Allah belanı versin ampuria tour! Yok kişi engelleme diye bişey bulamadım. Bu mesajı spam olarak algıla diyorum her seferinde ama yemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 turizm şirketiyle iletişime geç. mail istemediğini söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o zaman bi filter oluştur. o adresten gelen mailleri otomatik çöpe yollasın, silsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yahoo'da sağ üstten options'a bas. açılan sayfada block adresses yazan yere bas. adresi gir. sen sağ biz selamet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ohaa block adres olayı ne zaman geldi yeni mi ? yoksa ben mi yeni duyuyuom ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dasaaa said: yahoo'da sağ üstten options'a bas. açılan sayfada block adresses yazan yere bas. adresi gir. sen sağ biz selamet bende öyle bi seçenek yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 oper said: ohaa block adres olayı ne zaman geldi yeni mi ? yoksa ben mi yeni duyuyuom ? senelerdir var oper said: dasaaa said: yahoo'da sağ üstten options'a bas. açılan sayfada block adresses yazan yere bas. adresi gir. sen sağ biz selamet bende öyle bi seçenek yok :S var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dasaaa said: yahoo'da sağ üstten options'a bas. açılan sayfada block adresses yazan yere bas. adresi gir. sen sağ biz selamet oh be! girmiştim ayarlara ama sağ kolon gözümden kaçmış. Şimdi oluş olmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben direk buton aradım ya block this adress gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar