Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batuhan Karadeniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Smoke said:
İlk anda aklıma gelen bir kaç "sönen yıldız"

Gökhan Güleç
Fahri Tatan
İbrahim Akın
Burak Yılmaz
Fatih sonkaya
Berkant göktan

berkantın sorumlusu bjk evet haklısın.
fatih sonkaya bizden porto ya gitti biz bitirdik evet mantıklı.
burak yılmaz top sürmesini bilsin öğrensin, topları ıskalamasın ondan sonra yıldız olsun lütfen.
ibrahim akın at derdine ve şımarıklığından bu hallerde. bir adam direğe çarpan toptan sonra başka bir takım arkadaşı gol atınca üzülmez sevinir. takım oyunu ne öğrenmeli. ever bu adamı bende seviyorum ama gerçekler böyle.
fahri tatan kadroya giremicek kişi idi.
gökhan güleç süper yetenektide biz mi harcadık şimdi?

bunları laf attın diye demiyorum yani okumadım üst mesajları ama bunların hikayeleri bana göre böyle.
Mesaj tarihi:
Smoke said:
Gökhan Güleç
Fahri Tatan
İbrahim Akın
Burak Yılmaz
Fatih sonkaya
Berkant göktan

gökhan güleç : gökhan güleç henüz 22 yaşında. beşiktaş'ta harcanmak falan değil ertuğrul sağlam ile yaşadığı kişisel problemlerden dolayı sözleşmesi feshedildi. 22 yaşında bir oyuncuyu banko 11 oynatmak özellikle de forvet hattında bobo holosko nobre batuhan gibi oyuncular varken imkansızdır. sözleşmesinin feshedilmesi kendisi açısından daha iyi olmuştur. bursasporda ilk maçında çok da güzel gol atmıştı madem takip ediyorsunuz bu adamları bilirsiniz o zaman.

Fahri Tatan : fahri konusunda ben hep kararsızım. ortalama bir futbolcu olduğu kesin. hatta biraz daha üstünde olabilir ama artık yaşı ilerlediği halde hiç bi zaman aşırı bi ilerleme gösteremedi. bunda oynamamasının da etkisi olabilir evet ama kiralandığı takımlarda da adından söz ettirecek hiç birşey yaptığı söylenemez. fahri beşiktaş'a fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra geldi yalnız. yani harcayan biz olmuyoruz. geldiğinde zaten 23 yaşındaydı.

Burak Yılmaz : ben bu adam için hep iyi dedim geldiğinde. hatta fistan ile birbirimize girdiğimiz vardır. antalya'dan tanıdığını o adamdan futbolcu olmayacağını söyleyip duruyordu. ben de hayır dedim. fakat gördük ki kendisi ayağında top tutamayan, çalım atmak adına futbolcuların içinden geçmeye çalışan ( sanırım fazla ps oynuyor ) cristiano ronaldo özentisi bir adam. ali tandoğan'dan iyi hiç bir tarafı olmadığını söyleyebilirim rahatlıkla. yakın zamanda fenerbahçeliler de görecek.

Fatih Sonkaya dünyanın en ağır hareket eden sağ bekiydi eminim. Porto'ya nasıl transfer oldu anlamadım hiç bi zaman. zaten orada da harcanıp gitti.

Berkant konusu ise komik ötesi olmuş zaten. engin futbol bilgilerinize hayran kalmamak mümkün değil. Berkant bayern münihteyken yetenekli olarak gösteriliyordu. galatasaray'a transfer oldu. kendisi hakkında yapılan en iyi yorum ise " bu adam ne uzalır ne kısalır " olmuştur o dönemde. beşiktaş'a neden geldiğini ise sevgili yönetimimiz sayesinde diye açıklayabiliriz.

umarım aydınlatıcı olmuştur. beşiktaş futbolcu öğütmez. çok anlamsız bir tezi savunuyorsunuz gerçekten.
Mesaj tarihi:
Llama said:
Smoke said:

Gökhan Güleç
Fahri Tatan
İbrahim Akın
Burak Yılmaz
Fatih sonkaya
Berkant göktan

bayuhan bunlardan farklı
bu adamları yurt dışından hangi kaliteli takımı istedi
beşiktaş para kazanmak için bırakmıyor adamı
bence gitmeli artık batuhan yurtdışına

Daha adam super lig'de 90 dk. oynamadı nereye verelim gitsin yaw ..
Mesaj tarihi:
mumu yazın çok güzel de katılmadığım tek bir kısım var o da burak yılmaz konusu... Beşiktaş'tan gitmesi doğruydu çünkü kendini Beşiktaş'ta gösterebilecek bir durumda değildi. Fenerbahçe'de başarılı olacaktır (şans bulursa tabi). Yürekten bir Beşiktaşlı olduğuna da inandığımdan dolayı tekrar izlemek isterim siyah beyazlı forma içinde
Mesaj tarihi:
Smoke said:

Gökhan Güleç
Fahri Tatan
İbrahim Akın
Burak Yılmaz
Fatih sonkaya
Berkant göktan

pu
ha
ha
ha
ha

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mesaj tarihi:
Geçen sayfanın özeti: Beşiktaş furbolcu öğütmez...

Yanlış. Her takım futbolcu öğütür. Hatta bunlar 3 büyüklerse futbolcunun haslarını öğütür. Öğütmek de haklarıdır. Eğer bir topçu büyük takıma geldim diye salacaksa, özel hayatına dikkat etmeyecekse ve kazandığı paraları karı kız at gece hayatında tüketecekse o futbolcuda öğütülmeyi hak etmiştir. Ben geçen sayfalarda Beşiktaş'a gelip solan bir kaç yıldız adayı sayarken bunların "futbollarının katlinde" beşiktaş suçludur demiyorum. Ama sizin ağzınıza sakız olmuş "BEŞİKTAŞ futbolcu öğütmez FENERBAHÇE YILDIZLARI HARCAR"

Beşiktaş alt yapısından kaç futbolcu oynuyor son 5 yıldır kadronuzda? İlk 11'iniz de veya yedeklerinizden giren? Son 5-6 yıldır kaç yüz transfer yaptınız 10 maç oynatmadan gönderdiniz veya kaç yabancıyı ülkeye getirip oynatmadan tazminatını verdiniz. Büyük takımlarda futbolcu çalışırsa, karakterliyse ve yeteneğini geliştirirse kalır. Bunu anlamayanlar malesef günümüz futbolunda öğütülür. Tarık'da fenerbahçe'nin ne kadar suçu varsa Gökhan Güleç'de de Beşiktaşın o kadar suçu vardır. Ama sizin gözler sadece siyah beyaz gördüğünden bunu bir türlü anlamak istemiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
hayır işin komiği yok bunda bizim suçumuz yoktu futbolcu kendi istedi diğerinde sözleşmeyi kabul etmedi öbüründe yönetimin hatası e zaten bunlar futbolcuyu bitiren sebepler nasıl olunca futbolcu öğütülmüş oluyor ayağına pranga vurunca mı
Mesaj tarihi:
smoke senin yaptığın uzlaşma yoluna gitmek amacıyla konuyu kıvırmaktan başka birşey değil şu anda. beşiktaş bu bu futbolcuları öğüttü dedin benim şahsi fikrime göre hiç takip etmediğin halde bu insanları. ben de güzel güzel cevap verdim. gördük ki beşiktaş şu ana kadar yıldız adayı diye gelen kimseyi öğütmedi. şimdi futbolcuların karakterlerine kişiliklerine giriş yapmayalım. o farklı bir dava. zaten çoğu futbolcunun 3 büyüklerde tutunamamasının asıl sebebi o ki bunu da herkes bilir zaten.

fark şurada. fenerbahçe yıldız öğütüyor derken söylenmek istenen şey aslında zaten her pozisyonda yeterince adamınız varken sürekli olarak genç oyuncuları transfer ederek harcıyor olmanızdı. oynatmazsan bir oyuncu harcanır gider. tam olarak bundan bahsediyoruz. fenerbahçe bunu yapmayı çoktan bıraktı aziz yıldırım sayesinde yalnız. eskidendi futbolcu öğütülen dönemler.
Mesaj tarihi:
batuhan karedeniz büyük futbolcu olacka inşallah bu şekilde devam ederse. Fakat özel hayatına dikkat etmeyen oyuncunun başarılı olması "zor" olabilir o ayrı.

büyük yıldız diye küçük kulüplerden alınan bir çok oyuncu sönük çıkıyor biliyorsunuz. Uyum süreci diye bir şey de var. Gelen futbolcunun şımarıp kendini kaybetmesi de söz konusu. Tarihte bir çok örneği var bunun Türkiye'de de yurt dışında da..

Sonuçta büyük futbolcuysa hakkaten iyi oynar daha bile iyi yerlere gelir gereken cevabı verir.

Geçmiş bitmiş konularda konuşmakta üstümüze yok=) salın gitsin..
Mesaj tarihi:
Batuhan gercekten cok iyi bi golcu ama aile terbiyesi almamıs. Yavsaklıgı bi kenara bırakırsa gelmis gecmis en iyi yerli golculer arasına girer. Tipi cok garip yalnız adamın. Cok uyuz bi tipi var, bi tek bana mı oyle geliyo bilmiyorum :P
  • Yeni Oluştur...