Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Absolut, 06 Nisan 2004 17:17 tarihinde demiş ki: Nestea sevmem, helede böğürtlenli olacaksa hiç sevmem. Adam gibi sıcacık çay varken soğuğuna ne gerek var :) +1 böğürtlende seemem[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 google'dan blue berry resimleri de buldum hemen hemen bu renkteler ama yinede kullanılmıştır boya tabii.. Esas birde bunun MTV'de ibranice reklamlarda Mor olanı çıkıyo onu da merak ediyorum offf niye yok bunlar türkiyede yaw :=)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 benim canım çekmez mesela. ayrıca cam şişede erikli su kadar güzel bi içecek de yok.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 koruk suyuna ne dersiniz? (allaaaaahhhh derim mesela ben :lol: )[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar