Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi serverda ne kadar insan kaldı

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
0 dan da başka serverda kasmak nasıl bayıyo aslında haha :D

xp grindlere gidersek gelebilirim aslında

dostum biz 2 haftada grindle 80 letiyoruz hhee (uydurmiymde hergece grind var )

şu anda içinde bulunduğumuz Federasyon birlikleri tüm grind mekanlarını kontrol altında tutuyor.

www.gw.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bende soulstormcuyum:))gerçeği söylemek gerekirse biizm işimiz outlow guildi server police guildi bu guildlerin dışında guild kalmamsı ve hatta diğer tüm kişilerin bu serverdan çıkmaları biizm çok hoşumuza gidiyor rahat rahat kasıyoruz:)) elysium ve bu diğer 2 klan kalsın yeter:))hele elysium son derece profesyonel yönetiliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Furyde baya boşaldı. Gece boyunca 2-3 PvP yakalayabilirsen zevkli oluyor ama kaçırdın mı boş boş dolanıyorsun sadece. Dün gece 3 saat kadar 5-6 kişilik grupla ordan oraya PvP aradık durduk. Arada bir 2-3 kişilik gruplara rastladık ama sonuçta aynı adamları kesmek bir yere kadar zevk verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Furyde baya boşaldı. Gece boyunca 2-3 PvP yakalayabilirsen zevkli oluyor ama kaçırdın mı boş boş dolanıyorsun sadece. Dün gece 3 saat kadar 5-6 kişilik grupla ordan oraya PvP aradık durduk. Arada bir 2-3 kişilik gruplara rastladık ama sonuçta aynı adamları kesmek bir yere kadar zevk verecek.

çağrım halen geçerlidir sayın absolut :D. Aquilonia resmen patlama noktası keyifte
Sosyal ağlarda paylaş

aquilonia gercekten kalabalık eglenceli bi server bi de ancalagan afk olmasa oyunda ne güzel olacak :) saka bi yana yeni 70 oldum khessatta(nasıl yazılıyosa artık) gideyim bi bakayım dedim gitmemle kendimi savasın ortasında buldum 10 clan üyesi 10 band of bilmemne clanıyla savasıyolardı gittim bi kayanın üstünde oturdum yarım saat izledim abileri dokunmadılarda bana eğlenceliydi yani,bilinçsizce g3nkleyen adamlarda yok ya da bana denk gelmedi bilmiyorum baya bi yardım gördüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

tabi benide kestiler lvl 20-30 iken birkac kere 80 ler ama oyle aman maan sıkıldım yeter durumuna gelmedim suan lvl 72 yim düsük levelken toplam 10 kere felan genklenmisimdir yani 10-72 level arası coguda benim kendi levelimda zaten adamın yanında geciyorum duruyo moba dalıyorum saldırıyo ama ben gormedim zone zone dolasıp lowbie arayan yüksek level grubu,beni rahatsız edecek kadar genklenme olmadı:) belkide bear shaman olmamında katkısı vardır:D suan ranger kasıyorum birazda biz zevk alalım diye eheuh

p.s yalnız rogue oynamak ne keyifliymiş yaw yeni fark ettim valla daha once fark etseydim bear shaman yerine assasin ya da ranger acardım
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya assasinide deniyecem baya güzel gozukuyo o da zaten amacım herkesi keseyim huaa deilde işte kendi kendime bole gece olunca millete arkadan dalayım felan ne oldugunu anlamadan indireyim hesabı eger hardcore pvp isteseydim zte bear shamana devam:P işi bilen assasin cok da güzel kesiyo milleti(soldier sınıfı haric,ya da gormedim ben:) ) ama bear shamanlada 2 asssasini aynı zamanda kestigimi bilirim tabi adamlar bilmiyodu o ayrı:) bu sabah duello yaptım aynı level assasinle adam aptal etti resmen beni bişi atıyolar heal felan yalan oluyo indiriyo sonra neyse topic amacından cıkmasın:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...