BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 son günlerde soulstorm da ciddi bir oyuncu azalışı var. yani kos olan guildler artık yok piyada yada bir sürü guild dağıldı inaktiflikten. sizin oynadığınız serverlarda da durum bu vaziyette mi yoksa? ona göre yeni char açıp o serverda da oynamaya başlıyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oyun patladı işte ondan kimse yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aqulonia da azalma yok pek hatta en kalabalık server diye geciyor bilmiyorum ama ben memnunum g3nklenmelerin dısında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Aquilonia şu anda en manyak serverlardan biri arkadaşlar Federation ve Coalition adıyla iki ayri ittifak birlikler. kuruldu her akşam 30 vs 30 birbirimize girioruz. Asgard sen nerdesin abi temasa geç yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 0 dan da başka serverda kasmak nasıl bayıyo aslında haha :D xp grindlere gidersek gelebilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 BiTcH_oFBaT said: 0 dan da başka serverda kasmak nasıl bayıyo aslında haha :D xp grindlere gidersek gelebilirim aslında dostum biz 2 haftada grindle 80 letiyoruz hhee (uydurmiymde hergece grind var ) şu anda içinde bulunduğumuz Federasyon birlikleri tüm grind mekanlarını kontrol altında tutuyor. www.gw.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 buguün wildlandste cok güzel bi rp eventine katıldım baya zevk aldım yani güzeldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Battlescar epey iyi durumda ama burada federasyon yok orman kanunları var :) adına yanaşır bir server. ya öl yada öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aslında bende soulstormcuyum:))gerçeği söylemek gerekirse biizm işimiz outlow guildi server police guildi bu guildlerin dışında guild kalmamsı ve hatta diğer tüm kişilerin bu serverdan çıkmaları biizm çok hoşumuza gidiyor rahat rahat kasıyoruz:)) elysium ve bu diğer 2 klan kalsın yeter:))hele elysium son derece profesyonel yönetiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 serverpolice ile ally olduk haberin olsun da :) outlaw rus guildi ve nooblar yani. reskill devamlı adamlar başkada bişey yok. dynasty dekilerde salak yani cidden çoluk çocuk böyle aman yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Furyde baya boşaldı. Gece boyunca 2-3 PvP yakalayabilirsen zevkli oluyor ama kaçırdın mı boş boş dolanıyorsun sadece. Dün gece 3 saat kadar 5-6 kişilik grupla ordan oraya PvP aradık durduk. Arada bir 2-3 kişilik gruplara rastladık ama sonuçta aynı adamları kesmek bir yere kadar zevk verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Absolut said: Furyde baya boşaldı. Gece boyunca 2-3 PvP yakalayabilirsen zevkli oluyor ama kaçırdın mı boş boş dolanıyorsun sadece. Dün gece 3 saat kadar 5-6 kişilik grupla ordan oraya PvP aradık durduk. Arada bir 2-3 kişilik gruplara rastladık ama sonuçta aynı adamları kesmek bir yere kadar zevk verecek. çağrım halen geçerlidir sayın absolut :D. Aquilonia resmen patlama noktası keyifte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 0 dan kasmak işte sorun hehe bide guildden bi haber kasmak :( zamanım olsa ben gelicem o serverada işte yok ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bende useniorum aslında yeniden char kasmaya yoksa aquiloniaya gelcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aquilonia gercekten kalabalık eglenceli bi server bi de ancalagan afk olmasa oyunda ne güzel olacak :) saka bi yana yeni 70 oldum khessatta(nasıl yazılıyosa artık) gideyim bi bakayım dedim gitmemle kendimi savasın ortasında buldum 10 clan üyesi 10 band of bilmemne clanıyla savasıyolardı gittim bi kayanın üstünde oturdum yarım saat izledim abileri dokunmadılarda bana eğlenceliydi yani,bilinçsizce g3nkleyen adamlarda yok ya da bana denk gelmedi bilmiyorum baya bi yardım gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Char transfer çıkarsa serverlar arası gelebilirim ama önce Warhammer deniyim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Absolut said: Char transfer çıkarsa serverlar arası gelebilirim ama önce Warhammer deniyim biraz. evt bende migrate varsa migrate edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 onu yaparlarmı bilmem ama biz tüm grind noktalarını kontrol altında tutuyoruz nihaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bilinçsiz gangciler yoksa süper bir ortam olmuş demekki. çünkü ben 26 levelım ve beni level 80 ler (dikkat ler diyorum) gangliyor. ne keyif alıyorlarsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tabi benide kestiler lvl 20-30 iken birkac kere 80 ler ama oyle aman maan sıkıldım yeter durumuna gelmedim suan lvl 72 yim düsük levelken toplam 10 kere felan genklenmisimdir yani 10-72 level arası coguda benim kendi levelimda zaten adamın yanında geciyorum duruyo moba dalıyorum saldırıyo ama ben gormedim zone zone dolasıp lowbie arayan yüksek level grubu,beni rahatsız edecek kadar genklenme olmadı:) belkide bear shaman olmamında katkısı vardır:D suan ranger kasıyorum birazda biz zevk alalım diye eheuh p.s yalnız rogue oynamak ne keyifliymiş yaw yeni fark ettim valla daha once fark etseydim bear shaman yerine assasin ya da ranger acardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 assasin harbi zevkli yani ve belkide en iyi dpsci. böyle hide olup gezinmek veya adam seni görüyor ama saldırmıyor sonra sen arkasına giderken hide oluyosun adam kıllanıyor etrafına bakınıyor sağa sola boşa kılıç filan sallıyor kopuyorum ben haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 evet ya assasinide deniyecem baya güzel gozukuyo o da zaten amacım herkesi keseyim huaa deilde işte kendi kendime bole gece olunca millete arkadan dalayım felan ne oldugunu anlamadan indireyim hesabı eger hardcore pvp isteseydim zte bear shamana devam:P işi bilen assasin cok da güzel kesiyo milleti(soldier sınıfı haric,ya da gormedim ben:) ) ama bear shamanlada 2 asssasini aynı zamanda kestigimi bilirim tabi adamlar bilmiyodu o ayrı:) bu sabah duello yaptım aynı level assasinle adam aptal etti resmen beni bişi atıyolar heal felan yalan oluyo indiriyo sonra neyse topic amacından cıkmasın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Assasin güzel kesiyor rakibi ama genelde cloth ve lightı kesiyor. Daha yukarı zırhlar kastırıyor baya. VE ilk dalınansan ölüyorsun, bu kadar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 alt barbarian yaptim her class'i alabiliyorum. Unstopablemind 7 saniye stun root vs.. cc immunie anahtar feat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oyuna giremiyorum girsemde sürekli kırmız lag var sizde durum nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar