Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 order dedik bagrimiza bastik.. kadina siddete hayir
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abısı o bıraz desto tarafındakı chaos healera benzıyor :P baksana eti benzi atmış :P bir degişim sözkonusu :D
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 jonywayt said: abısı o bıraz desto tarafındakı chaos healera benzıyor :P baksana eti benzi atmış :P bir degişim sözkonusu :D Ben bu jonywaytı çok kesmiştim pyrolizayla :) Ama Dest olacakmışsınız WAR'da :(
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ehueuh valla bende nickler kapalı kırmızı gordum mu dalıyordum :P pek bilmem nickleri bir tek hatırladıgım honnybunny :P her nakadar order tarafındakı hatunların cızımlerı daha ıyı olsada :P hatalı iyi kotu ayrımı 1 kere yapılır kanımca :P
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kevinromeo said: jonywayt said: abısı o bıraz desto tarafındakı chaos healera benzıyor :P baksana eti benzi atmış :P bir degişim sözkonusu :D Ben bu jonywaytı çok kesmiştim pyrolizayla :) Ama Dest olacakmışsınız WAR'da :( Sen de olucaksın, Charda ile konuştuk. Siz de geliyosunuz. ;)
salyangoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yanlız adamda warcraftta bulunan allience işçi tipi var.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 DA2019 said: Kevinromeo said: jonywayt said: abısı o bıraz desto tarafındakı chaos healera benzıyor :P baksana eti benzi atmış :P bir degişim sözkonusu :D Ben bu jonywaytı çok kesmiştim pyrolizayla :) Ama Dest olacakmışsınız WAR'da :( Sen de olucaksın, Charda ile konuştuk. Siz de geliyosunuz. ;) Yok ben zaten dest olacamda johnywaytı kesemiyecem :S günlük betray varmı ? 2 gankliyip çıkacam abi yapsak ? ( Hey gidi swg hey)
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kevinromeo said: Yok ben zaten dest olacamda johnywaytı kesemiyecem :S günlük betray varmı ? 2 gankliyip çıkacam abi yapsak ? ( Hey gidi swg hey) AoCde bu çok güzel oluyordu. Guild arkadaşına bile grupta diilsen vurabiliyordun. Bakınız, Revhas, aka Brütüs. :)
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Gangren said: Pyroliza sen miydin? lulz her zaman değil...
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kevinromeo said: DA2019 said: Kevinromeo said: jonywayt said: abısı o bıraz desto tarafındakı chaos healera benzıyor :P baksana eti benzi atmış :P bir degişim sözkonusu :D Ben bu jonywaytı çok kesmiştim pyrolizayla :) Ama Dest olacakmışsınız WAR'da :( Sen de olucaksın, Charda ile konuştuk. Siz de geliyosunuz. ;) Yok ben zaten dest olacamda johnywaytı kesemiyecem :S günlük betray varmı ? 2 gankliyip çıkacam abi yapsak ? ( Hey gidi swg hey) mudur senin için orderda char açarım :P
Öne çıkan mesajlar