eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben tankım... kardeşlerimden biri healer öbür kardeşimde (dier goblini unuttum) ondan olcak... green skin family die gircez olaya :D
Forme Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben warlock oynadıgım için sorsırır bana daha yakın geldi, magus da güzel aslında özellikle pvp de ama oynayabilirmiyim emin değilim
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Magus güzel falan değil, aman diyim...
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 do9uz said: cok healer varsa yol yakinken degistirebilirim eksik olan bir class la ben? Su an level 3,5 zealot. Valla olabilir açıkcası. Magus tavsiye ederim. :)
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eregorn2 said: ben tankım... kardeşlerimden biri healer öbür kardeşimde (dier goblini unuttum) ondan olcak... green skin family die gircez olaya :D Senden iki tane daha var diyosun yani. :S
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Pelerin olayına açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim Çatlıcakdım Merakdan :)
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dunku gibi bi yigilma yok galiba serverlara gerci henuz erken ama dun bu saatlerde uzun kuyruklar vardi. Kep mi ne arttirdilar acaba?
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dün standart edition headstart vardı. Asıl sıkıntı cuma günü yaşanır. Capleri düşük tutarlar ki insanlar diğer serverlara yayılsın.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 DA2019 said: eregorn2 said: ben tankım... kardeşlerimden biri healer öbür kardeşimde (dier goblini unuttum) ondan olcak... green skin family die gircez olaya :D Senden iki tane daha var diyosun yani. :S ayıpsın :D istemiosan gidek :D
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet doru bide beta acc lara da 1 hafta verdiler 13. cuma gibi bisey bekliyo bizi sanki :)
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 green skin bölümünde 2 tane adama q için tıklayamıosun kafayı yicem yaw :(
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eregorn2 said: green skin bölümünde 2 tane adama q için tıklayamıosun kafayı yicem yaw :( ordan hemen kıvrıl asagı iniosun, oradaki dwarfların kafasına tıkla :P +RP +RP +RP :)
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 selam, witchelf olarak basvurabiliormuyuz? yoksa kontenjan dolumudur nedir? birde oyun icinde kime mesaj atacagiz? ben dun oyun icinde bir /who formatinda bir komut aradim ama bulamadim.. bu sebeple sizlerden birini de goremedim, aklima abso ya mesaj atmak geldi ama o da oyunda deildi pehh :D neyse eger basvuru ok se, oyundaki nickim : Luniz (evet UO daki Luniz/Luniz Drevenant benim :D) 98 den beri MMO oynarim vs.. UO,GW,EVE,DnD,SWG,WoW, simdide WAR.. pvp cok seven bir bunyeyim, gw de rank 12 charim vardi "B L A X X" diye belki bilen vardir.. neyse.. wow da rogue oynadim :P vs vs.. ozellikle nereye application yapacagimi bilemedigim icin buraya yazdim, su aralar cok online olamamakla birlikte, ay basindan itibaren esim yurt disinda olacagi icin rahat rahat paso online olurum :P budur..
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 BLaXx said: selam, witchelf olarak basvurabiliormuyuz? yoksa kontenjan dolumudur nedir? birde oyun icinde kime mesaj atacagiz? ben dun oyun icinde bir /who formatinda bir komut aradim ama bulamadim.. bu sebeple sizlerden birini de goremedim, aklima abso ya mesaj atmak geldi ama o da oyunda deildi pehh :D neyse eger basvuru ok se, oyundaki nickim : Luniz (evet UO daki Luniz/Luniz Drevenant benim :D) 98 den beri MMO oynarim vs.. UO,GW,EVE,DnD,SWG,WoW, simdide WAR.. pvp cok seven bir bunyeyim, gw de rank 12 charim vardi "B L A X X" diye belki bilen vardir.. neyse.. wow da rogue oynadim :P vs vs.. ozellikle nereye application yapacagimi bilemedigim icin buraya yazdim, su aralar cok online olamamakla birlikte, ay basindan itibaren esim yurt disinda olacagi icin rahat rahat paso online olurum :P budur.. www.invadoria.com dan basvuru yapabılırsın.
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 jonywayt said: BLaXx said: selam, witchelf olarak basvurabiliormuyuz? yoksa kontenjan dolumudur nedir? birde oyun icinde kime mesaj atacagiz? ben dun oyun icinde bir /who formatinda bir komut aradim ama bulamadim.. bu sebeple sizlerden birini de goremedim, aklima abso ya mesaj atmak geldi ama o da oyunda deildi pehh :D neyse eger basvuru ok se, oyundaki nickim : Luniz (evet UO daki Luniz/Luniz Drevenant benim :D) 98 den beri MMO oynarim vs.. UO,GW,EVE,DnD,SWG,WoW, simdide WAR.. pvp cok seven bir bunyeyim, gw de rank 12 charim vardi "B L A X X" diye belki bilen vardir.. neyse.. wow da rogue oynadim :P vs vs.. ozellikle nereye application yapacagimi bilemedigim icin buraya yazdim, su aralar cok online olamamakla birlikte, ay basindan itibaren esim yurt disinda olacagi icin rahat rahat paso online olurum :P budur.. www.invadoria.com dan basvuru yapabılırsın. okdir, uyelik onaylandiginda yapacagimdir :) edit: becerdimmm heyooo :P
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Üyeliğin onaylandı, Blaxx. ;)
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 DA2019 said: Üyeliğin onaylandı, Blaxx. ;) evet yaw gordum topikimi de actim guzel guzel :D
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 beyler bolgeler arasında kuşçu gibi bişi varmı warda?
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 var chapter3'Te görmüştüm ben greenskins bölgesinde
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bende basvuru yapayımda SE mı alınca yerım hazır olsun=)
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kevinromeo said: eregorn2 said: green skin bölümünde 2 tane adama q için tıklayamıosun kafayı yicem yaw :( ordan hemen kıvrıl asagı iniosun, oradaki dwarfların kafasına tıkla :P +RP +RP +RP :) gmle konuştum hatayı düzelttiler :D
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 guild memberları yazsak mı buraya ne
Öne çıkan mesajlar