Forme Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 magus yerine sorsırır açsak olmazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben tankım... kardeşlerimden biri healer öbür kardeşimde (dier goblini unuttum) ondan olcak... green skin family die gircez olaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben warlock oynadıgım için sorsırır bana daha yakın geldi, magus da güzel aslında özellikle pvp de ama oynayabilirmiyim emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Magus güzel falan değil, aman diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 do9uz said: cok healer varsa yol yakinken degistirebilirim eksik olan bir class la ben? Su an level 3,5 zealot. Valla olabilir açıkcası. Magus tavsiye ederim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eregorn2 said: ben tankım... kardeşlerimden biri healer öbür kardeşimde (dier goblini unuttum) ondan olcak... green skin family die gircez olaya :D Senden iki tane daha var diyosun yani. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Pelerin olayına açıklık getirdiğiniz için teşekkür ederim Çatlıcakdım Merakdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dunku gibi bi yigilma yok galiba serverlara gerci henuz erken ama dun bu saatlerde uzun kuyruklar vardi. Kep mi ne arttirdilar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dün standart edition headstart vardı. Asıl sıkıntı cuma günü yaşanır. Capleri düşük tutarlar ki insanlar diğer serverlara yayılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 DA2019 said: eregorn2 said: ben tankım... kardeşlerimden biri healer öbür kardeşimde (dier goblini unuttum) ondan olcak... green skin family die gircez olaya :D Senden iki tane daha var diyosun yani. :S ayıpsın :D istemiosan gidek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet doru bide beta acc lara da 1 hafta verdiler 13. cuma gibi bisey bekliyo bizi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Gene 200 kişi olmuş sıra bekleyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 green skin bölümünde 2 tane adama q için tıklayamıosun kafayı yicem yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eregorn2 said: green skin bölümünde 2 tane adama q için tıklayamıosun kafayı yicem yaw :( ordan hemen kıvrıl asagı iniosun, oradaki dwarfların kafasına tıkla :P +RP +RP +RP :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ewet bende 25 dk falan kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 selam, witchelf olarak basvurabiliormuyuz? yoksa kontenjan dolumudur nedir? birde oyun icinde kime mesaj atacagiz? ben dun oyun icinde bir /who formatinda bir komut aradim ama bulamadim.. bu sebeple sizlerden birini de goremedim, aklima abso ya mesaj atmak geldi ama o da oyunda deildi pehh :D neyse eger basvuru ok se, oyundaki nickim : Luniz (evet UO daki Luniz/Luniz Drevenant benim :D) 98 den beri MMO oynarim vs.. UO,GW,EVE,DnD,SWG,WoW, simdide WAR.. pvp cok seven bir bunyeyim, gw de rank 12 charim vardi "B L A X X" diye belki bilen vardir.. neyse.. wow da rogue oynadim :P vs vs.. ozellikle nereye application yapacagimi bilemedigim icin buraya yazdim, su aralar cok online olamamakla birlikte, ay basindan itibaren esim yurt disinda olacagi icin rahat rahat paso online olurum :P budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 BLaXx said: selam, witchelf olarak basvurabiliormuyuz? yoksa kontenjan dolumudur nedir? birde oyun icinde kime mesaj atacagiz? ben dun oyun icinde bir /who formatinda bir komut aradim ama bulamadim.. bu sebeple sizlerden birini de goremedim, aklima abso ya mesaj atmak geldi ama o da oyunda deildi pehh :D neyse eger basvuru ok se, oyundaki nickim : Luniz (evet UO daki Luniz/Luniz Drevenant benim :D) 98 den beri MMO oynarim vs.. UO,GW,EVE,DnD,SWG,WoW, simdide WAR.. pvp cok seven bir bunyeyim, gw de rank 12 charim vardi "B L A X X" diye belki bilen vardir.. neyse.. wow da rogue oynadim :P vs vs.. ozellikle nereye application yapacagimi bilemedigim icin buraya yazdim, su aralar cok online olamamakla birlikte, ay basindan itibaren esim yurt disinda olacagi icin rahat rahat paso online olurum :P budur.. www.invadoria.com dan basvuru yapabılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 jonywayt said: BLaXx said: selam, witchelf olarak basvurabiliormuyuz? yoksa kontenjan dolumudur nedir? birde oyun icinde kime mesaj atacagiz? ben dun oyun icinde bir /who formatinda bir komut aradim ama bulamadim.. bu sebeple sizlerden birini de goremedim, aklima abso ya mesaj atmak geldi ama o da oyunda deildi pehh :D neyse eger basvuru ok se, oyundaki nickim : Luniz (evet UO daki Luniz/Luniz Drevenant benim :D) 98 den beri MMO oynarim vs.. UO,GW,EVE,DnD,SWG,WoW, simdide WAR.. pvp cok seven bir bunyeyim, gw de rank 12 charim vardi "B L A X X" diye belki bilen vardir.. neyse.. wow da rogue oynadim :P vs vs.. ozellikle nereye application yapacagimi bilemedigim icin buraya yazdim, su aralar cok online olamamakla birlikte, ay basindan itibaren esim yurt disinda olacagi icin rahat rahat paso online olurum :P budur.. www.invadoria.com dan basvuru yapabılırsın. okdir, uyelik onaylandiginda yapacagimdir :) edit: becerdimmm heyooo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Üyeliğin onaylandı, Blaxx. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 DA2019 said: Üyeliğin onaylandı, Blaxx. ;) evet yaw gordum topikimi de actim guzel guzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 beyler bolgeler arasında kuşçu gibi bişi varmı warda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 var chapter3'Te görmüştüm ben greenskins bölgesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bende basvuru yapayımda SE mı alınca yerım hazır olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kevinromeo said: eregorn2 said: green skin bölümünde 2 tane adama q için tıklayamıosun kafayı yicem yaw :( ordan hemen kıvrıl asagı iniosun, oradaki dwarfların kafasına tıkla :P +RP +RP +RP :) gmle konuştum hatayı düzelttiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 guild memberları yazsak mı buraya ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar