Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Açılmıştı. Hedef server İspanyolca'ydı ama :)
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Kırpıp kırpıp yıldız sanırım. :P
hunty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Belki cinliler accountunu hacklemislerdir? Nerde ne var bosaltmislardir ondan sonra.
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Doğru, aynı çinliler ventriloya gel konuşalım dediğimde guildden çıkıp beni blokladılar herhalde. :)
draedan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Rdoann said: Sencer yaşıo musun sen ya :) sizin vent e geliyorum artik, l4dead oynamaya :D
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bu aralar baya bir uzak kaldım oyundan mühendislikte üçünbiri olmak zor gerçekten de ama semesterda telafi etmeyi düşünüyorum hala guildde miyim onu da bilmiyorum gerçi :P bu soyulma olayı da çok kötü olmuş gerçekten geçmiş olsun :(
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Epeydir oyuna girmediysen bahar temizliklerinde kurban olmuş olman yüksek ihtimal. Oyuna girdiğinde mesaj atarsın, alırız. ;)
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 guild ölüşmü? ben ayrıldım guildden... ne zman girsem max 5 adam online oluodu... nerde eski invadoria
Rdoann Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Guild ölmedi,ortalama 10 kişi online durumda her zaman,max yogunlukda 20 kişiyi gecmekteyiz online olarak.Sen şanssızmışsın max 5 kişi gorduğun zamanlarda.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 1 hafta boyunca max 5 görünce çıktım... ama hala eskisi gibi deil...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Dün 15'i 40 olan 18 online üyemiz ile gayet aktif olduğumuzu düşünüorum.Guild durumumuzu biraz özetlemek gerekirse; Liderimiz özel nedenlerle oyuna girememediginden guild sorumlulugu benim üzerimdedir.Oyun içerisinden bana ulaşabilirsiniz. Invadoria screenshot ve videolar ile reklam ve kendini methetme yoluna gitmemiştir ve gitmeyi düşünmemektedir.Ama kısaca özetlemek gerekirse; -K8p'de 8 order fortress kuşatması olmuş,Invadoria serverin ilk ve en eski guildlerinden olduğundan,bu kuşatmaların hepsine premadeleriyle olsun random katılımlarıyla olsun tam katılım göstermiş ancak server stabilitesi sonucunda fortresslar lord 3 defa %30 civarına indirildiği halde server çöktüğünden indirilememiştir. -Pve progressionda 4 grup bazında IC dungeonları Bloodwrought Enclave ve Bilerot Burrow haftalar öncesinden farma bağlanmış durumda olup,Lost Vale tamamen temizlenmiş ve 3 haftadır Lost Vale farm statusundedir. -Yeni katılan arkadaşlarımıza da class secimleri konusunda onların istekleri dogrultusunda en uygun classlara yönlendirerek.Guild içi class dengesini de büyük olçüde sağlamış durumdayız.Bu dengeyi koruyarak büyümeye devam ediyoruz. Bu durumdayken hic kimse boşu boşuna kendilerini en iyi guild veya en başarılı guild diyerek lanse etmesi taraftarı olmamalıdır.Tıpkı bizim iddaa etmediğimiz gibi. Order olsun Destruction olsun bütün guildlere başarılar diliyorum, Rdoan Officer of Invadoria www.invadoria.com
fallou7 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Forumumuz guild liderinin ozel nedenlerden dolayi oyunu birakmasindan dolayi su an kullanilmiyor.Guildimiz su an rank 31. Destroysaniz bir guilde girmek istiyorsaniz , oyun icinde su nicklere pm atarsaniz yrdimci oluruz. Beerdush,Kalithkhan,Terian,Saijeva,Tandagh dip not : oyunda yeni iseniz pm atmayi bilmiyorsaniz komutu /w nick msj iyi eglenceler
bakariz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Sonunda biriniz Üye olmayı başara bildi buraya :)
dakro Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 zaten üyeydim yazıyordum ara ara. ama guild liderleri varken benim guild ile alakalı şeyler yazmam pek uygun olmazdı diye düşünüp yazmıyordum. :)
fallou7 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bu siralar daha cok alt charlarimizda takiliyoruz.nicklerimiz Haydar,Fremlin,Comeon,Madgag Guilde gelmek isterseniz bunlardan birine pm atarsiniz
odiflame Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 invadoryaaaaa aranıza katılmaktan mutluluk duydum :P info yaz demiştiniz nereye yazacağım birde forumunuza kabul edilmedim sanırım.
bakariz Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Oyundan Beerdush,Kalithkhan,Terian,Saijeva,Tandagh karakterlerine pm atarak gire bilirsin site işlevsel değil :)
odiflame Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aranıza girdim zaten :P akrabaevliliği isimli choppa ben oluyorum lol :D
Öne çıkan mesajlar