TilkiAndre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Tinker ve bs menulerini normal servera bir scp. ekler gibi yapıyorum ama olmuyor.Ne yapmalıyım. Birde, Char acinca her skillden belli bir olcuden skill veriyor her skill 10,3 16,3 falan oluyor nasıl duzeltebilirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Şimdi şöyle bs yi mesela smiths hammere tıklayınca açılmasını istiyorsan event koycaksın forumlarda var araştırırsan bulursun[signature][hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Menuler Sphere.ini ayarları Buda Alan Yetkililerinin en cok dikkat cekmek istediği olay Arama Yapsana[signature][hline]Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar