Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ciddi soruyorum lol bende war3 ve frozen seysi var buranin serverinde oynamak icin naapman gerekiyo daha once 1 kere oynamistim fazla bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 malciıra dikkat et de, nasıl oynarsan oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 wepla connector bul sonra pati regini indir tıkla rege sonra aç klasöründen wl3 mü ne exe battle.net kullanıcı adı al takıl (dedigim dosyaların hepsi var warcraft 3 serverı bölümünde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1)getdotadan haritanın son sürümünü çekmen lazım 2)bütün değerlerine karşı edilecek küfürler ve kankamız gelince oyundan attığımızda delirmemen için çelik gibi sinirler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bi de wc nin 1.20 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yanliz korsan olabilir throne arkadas yuklemisti oynamak icin gecen sene boyle giriliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hadi oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ekmek said: 2)bütün değerlerine karşı edilecek küfürler ve kankamız gelince oyundan attığımızda delirmemen için çelik gibi sinirler lazım. hani suna çok pis katıldım ehehe neyse beni de alın sendikaya ipneler :( 2 aydır her gun 1523532 el dota çeviriyoruz 64574856845 kere farmlıyorum hepinizi zaten hep kötü takıma balanz için atıyosunuz beni alıcagınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 atin abi istediginiz kadar ben 1 kere oynamistim onda da illidani aliyorum zaten hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1 kere oynayıp nassı hep alıosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bi dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 simdi 1-getdota al 2-burdan patch indir 3-gir budur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Quibble said: 1 kere oynayıp nassı hep alıosn? cafedeydik adam yoktu 1 oturusta 3-5 el attik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 getdotayı en son yaparsın olmadı DL et nolucak ahah oyun içinde DL edebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dota yı bile çekmene gerek yok oyuna girince çekersin 1.20 yap wc ni yeter de dota da "illidan" alan birine oyunu öğretmemiz için senin 2 3 el tek başına oynaman lazım asbahsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi bugun fizban bile triple çektiyse ögreniliyo demektir oyun içinden de sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yok öğretiriz np de inventorysini kağıtla doldurma evresini bir geçmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Abi yetenek lazım bu oyuna ya valla. Haftada 3-4 defa oynarım kafede falan nerdeyse, bi türlü imbalaşamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1.220 falan biseyler yaziyo frozeni acinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ekmek said: inventorysini kağıtla doldurma evresini bir geçmesi lazım. dsdfgsfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bana gizli adamdan kilic yaptirmislardi iyi koyuyodu illidanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oyy oyy oyy o diilde ben daha pati oyunnana dnk gelemedim çok eksk hiisdiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 wrong war exe version diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar