Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -Buna yaşamak denirse, evet. Bütün iç organları da parçalanmış... Kurt sütü lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -onu ancak lav havuzu iyleştirebilir yutupa tarkan, kurt sütü, japon filan yazıp aratmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Tarkan! Ne izlerdik be... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 - Aman Tanrım! Bir dişi kurt. Hem de memeleri süt dolu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ne diosunz ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Eternalus said: - Aman Tanrım! Bir dişi kurt. Hem de memeleri süt dolu! ahdsahasfas kuzeni uyandirdim gülerkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -bütün kemikleri kırılmış, vücuduna çamurdan alçı yapmamız lazım farklı filmlerden bahsediyoz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bi de gözlerinin kör olduğu bi film vardı. Asyalı bi elemanla dövüşüyodu. Kör hocası ona kör kör dövüşmeyi öğretiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dunyanin butun madenlerinin eridigi havuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 battal gazi (tu) eskiden tahtadan battal gazi kılıcım vardı teey tey olsa oynardım gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Bi de gözlerinin kör olduğu bi film vardı. Asyalı bi elemanla dövüşüyodu. Kör hocası ona kör kör dövüşmeyi öğretiyodu WANG YU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -tamam tarkan seninle dövüşmiycim, şu ilerdeki ayı postunu görüyormusun (işte o sa...) işte o posta yayla atış yaparız kim vurursa altın kılıç onun olur. anlaştık mı? -tamam. fiyuu -ımmpphh, ımhpp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Enee hatununu öldürdüğü bölüm di mi.. Zaten Tarkan da hangi kızla yatsa kız ölüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -hancı bana şarapla et, kurduma da sadece et getir. -AUHHAUH, ZUAUHAHHA, AHEHEHEH, AİHİHŞİŞİŞİ -KESİN LAN, PİS VİKİNGLER. *ZBAM* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi o değil de tarkan ne kek bi elemandır o post işini hatırlattınız aklıma geldi. TARKAN NE MALSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 büyücü cadılı filmdemiydi vikingler hani şu devasa ahtapotun olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 O ahtapot korkunçtu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 barbu said: büyücü cadılı filmdemiydi vikingler hani şu devasa ahtapotun olduğu evet sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ahtapottan çok korkardım ben küçükken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kurt sütü içip ayılıyo önce taam mı. sonra öldürün beniiiah diye anırıyo. sonra mağara. şerefsiz nasıl poz veriyodu ama di mi mağaradan çıkınca. kızın aklını aldıydı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Adam kız gibi zaten ne biçim kahramansa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -plagi arkadan calmak yasak dememis miydik zurnik, lan tez bi havuc getirin bana, soyun su hergeleyide! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Adam kız gibi zaten ne biçim kahramansa.. yok daha neler! teke tekte alabilir misin tarkan'ı? alamazsan konuşmayacan birader. ben tarkanı hala çok seviyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ben de severim de cılız be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/7ca89ee95f0bb56919dbf5325f6be6252261c28aab8c4f7eab4d3de18c38a5fb34bf1bd675943d6319998 aha ahtapotlu sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar