sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 90larda yapılıp bugün de hiçbirşeyin değişmediğini gösteren, kendini asla unutturmayacak şarkılardan biri: alevler dansediyor, meşaleler... erdemler kapılmışlar rüzgara. uğuldarken bir toz bir duman, dağlar taşlar yıkılmakta. sevgi elden ele bir rus ruleti. çirkinler takarlarken maskeleri tutuşuyor güzellikler, dökülüyor. tüm pespayeler çılgın gibi. nereden çıktı bu karnaval, kimler var maskelerin ardında zamanın son halkası bu kör hayal büyük küçük dost düşman bir arada alevler dansediyor, meşaleler... erdemler kapılmışlar rüzgara. uğuldarken bir toz bir duman, dağlar taşlar yıkılmakta. devler olmuş birer çürük ihtiyar. cüceler kapmış çelik hançeri. korkaklarda zafer nidaları... tufan gibi bir alkış, tezhürat... nereden çıktı bu karnaval, kimler var maskelerin ardında zamanın son halkası bu kör hayal büyük küçük dost düşman bir arada doğrayın yürekleri, doldurun kadehleri. bu bir zafer sarhoşluğu, haykırın türküleri. gerin artık kanatları atlayın karanlıklara,haydi gülün bakalım. sonsuza dek... düşmenin sınırı yok. düşmenin sınırı yok. düşmenin sınırı yok. Nezih Ünen'e sonsuz saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Leyla Sevmek hostur amma, Mecnun olmak baskadir baska. Leyla Sevmek hostur amma, Mecnun olmak baskadir baska. Sarap icmek hostur amma, ayik olmak baskadir baska, ayik olmak ...baskadir baska. Yare varmak hostur amma, Yaren olmak baskadir baska. Yare varmak hostur amma, Yaren olmak baskadir baska. Ates olmak hostur amma, Yanik olmak baskadir baska,Yanik olmak...baskadir baska. Talip olmak hostur amma, dengin bulmak baskadir baska. Talip olmak hostur amma, dengin bulmak baskadir baska. Asik olmak hostur amma, Sadik olmak baskadir baska, Sadik olmak...baskadir baska. Yanik olmak baskadir baska,Yanik olmak...baskadir baska.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 onu bunu kafana takmayacaksın dertleri kederi çöpe atacaksın bir de sıcaktan çıldıracaksın tak-mayacaksın tak-açacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kabahat ne senindir ne benim. Ateşle yangın ben kül senin Çevir bi an maziye O nemli gözlerini.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben sizin babanızım ben ne dersem o olur önce yemek yiyicem ve diskoya gidicem orda hop hop yapıcam.. hop hop hop orda zıp zıp yapıcam.. zıp zıp zıp ben sizin babanızım ben ne dersem o olur sürer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yagmurlu bir gun bugun sokagi seyretmek en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Amatör bir çalışma. Neredesin ? Download : http://www.2shared.com/file/3838339/24f0a0d6/656.html Sözleri anladığım kadarıyla yazdım, bazı yerlerde ufak hatalar olabilir; ben hep sevdim sen sevmedin gözlerimi hiç mi görmedin en sonunda sen kaybettin neredesiiin Sen duymadın eller duydu feryadım ah beni kavurdu işte banaah koyan bu neredesin Sevecektin gittin işte ağlıyorum her görüşte eriyorum içten içe neredesiiiiin gitmicektin gittin işte beni terkettin işte ağlıyorum her görüşte neredesiiiiiin sevgin gönlüme batıyor aşkın kalbimi yıkıyor anlamazsın çok yakıyor boşver gitsin aşkımın kanıtır bu sözlerim canım sana değerini bilmedin ama aah kahretsin sevecektin gittin işte ağlıyorum her görüşte eriyorum içten içe neredesiiin gitmicektin gittin işte beni terkettin işte ağlıyorum her görüşte neredesiiin sevecektin gittin işte ağlıyorum her görüşte eriyorum içten içe biliyorum ellerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bir umut beslersin Büyütürsün içinde Sonra yağmur yağar Yitirirsin herşeyini Kahrolursun Hep ağlarsın Haykırırsın Ama duyulmazsın Baharım gelmezse gönlüme Açmasın çiçekleri dallarımın Güneşi o yeşil gözlerinde Görmezsem doğmasın sabahlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sen uzaklarda uçuşan bir yapraksın koparılmış belki de belki de öylesine fırlatılmış bir dalın kurbanısın sen huysuz öpücük arama suçu bunda çünkü sen aynı zamanda çılgın arzulu savruluşların bir tesellisi bir bilseydin acı veren o gerçeği ulaşılması güç bir yıldızın peşinden çırpınan suskun yüreğimdi!!! (dat dada dat dat! dat dada dat dat!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar