Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 semaa said: yaa bi de arnavut kaldırım vardı dün seni gördüm rüyamda... evet ya dur......... bi kadin soyluyodu baya seviyodum i sarkiyi dur demet evet indircem simdi sagol hatirlatma icin lol /salute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Patates atarlar camıma yaz akşamları hiç takmam o çocukları dövsem gelir babaları arabanın camından baktığımda hep önüme geçiyor başkaları tersleyemiyorum da adamları hemen etkiliyor beni kornaları içki doldurunca bardağa yetiyor döndürmeye başımı felsefe belledim kusmayı tutamıyorum bile ikinci bardağı sevdiceğim bu sözlerim sana istiyorum ki anla tırtlığımı istiyorum ki şok olmadan karşıla yarınları affet attığım o yalanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sayfa deişti lafım kaynadı gitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Fatoş almış orağını Aman Fatoş canım Fatoş Fatoş almış orağını Ot biçmeye gidiyormuş Ot biçmeye gidiyormuş Orda dört yan delikanlı Aman Fatoş yandım Fatoş Orda dört genç delikanlı Fatoş`a da rastlamış Fatoş`a da rastlamış 1. si biraz ürkek Aman Fatoş yandım Fatoş 1. si biraz mahçup Yanağını okşamış Yanağını okşamış 2. si biraz çapkın Aman Fatoş yandım Fatoş 2. si biraz çapkın Donunu da indirmiş Eteğini kaldırmış 3. sü anasının gözü Loveiyetto aman Fatoş 3. sü anasının gözü Otlara da yatırmış Otlara da yatırmış 4. nün yaptıkları Loveiyetto aman Fatoş 4. nün yaptıkları Bu türkü de söylenmez Bu türkü de söylenmez Bu türkünün ana fikri Aman Fatoş yandım Fatoş Bu türkünün ana fikri Bütün erkekler öküz Bütün erkekler öküz Ana fikri baba fikri Aman Fatoş yandım Fatoş Ana fikri baba fikri Kızlar öküzü sever Kızlar öküzü sever Bu türküyü duyan kızlar Aman Fatoş yandım Fatoş Bu türükyü duyan kızlar Ot biçmeye giiiiideeeerrrmiiiiiiii oy aman iiiiii iiiiiiii iiiiiiiiiihihihihişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 (dum kah ka kah ka dum kah ka kah ka) ateşteyim ateşte ateşte aklım gitti bir güzel işte hayır mı şer mi bilemem ama ateşteyim ben ateşte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gitme sana muhtacım gözümde nursun başımda tacım muhtacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 HEP BERABER! dasaaa said: kendisine bir şarkı söylemek istiyorum inleyen nameler melodisi ile söyleyin sizde.. bilmiyorsanız şarkıyı ahanda kendisi burada ama benim sözlerimle okuyacağız.. [her beraber söylüyoz ama] ZIPLAYAN FARELER zıplayan fareler, tarlamı sardı.. bir tarla ki orda hep sebzeler vardı.. zıplayan fareler, tarlamı sardı.. bir tarla ki orda hep sebzeler vardı.. sarımsaklar, pancarlar, semizotu, ıspanak brüksel lahanası da vardı. [dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı] dıt-dıt dıtdırı-dırıdırı-dırdırı-dırdırı-dırdırı dırı dırı dırı dı] armutlar ovada, muz oradaydı bir tarla ki hep dolu ağaçlar vardı. armutlar ovada, muz oradaydı bir tarla ki hep dolu ağaçlar vardı. sarımsaklar, pancarlar, semizotu, ıspanak brüksel lahanası da vardı. [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 20:40 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Rüyanda görürsün artık beni Yaktın yıktın en büyük hayalimi Kimsenin yüzüne bakamaz oldum Nasıl attın kolanın kapağını Nasıl attın 1 litre bedavayı Nasıl attın 1 litre kola bu Boru değil belki ondan da çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eşyalar toplanmış seninle birlikte kadınımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem daha yolun başındasın değişirsin diyorlar oysa sana çıkıyor tüm kapılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 vivavale said: sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem daha yolun başındasın değişirsin diyorlar oysa sana çıkıyor tüm kapılar.. ben bunun küfürlüsünü yaptıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bim bam boom çatlasın düşmanlar benim de artık bir sevgilim vaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar zaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiim göz değil nakış mübarek bendeki aşk değil ibadet elleri sevdi nihayet ben ebedi saadetten kovuldum gölgemi aldım yanıma düştüm hasretin yoluna benzedim bahtsız mecnuna yüce mevlaya sığındım off yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oper said: bim bam boom çatlasın düşmanlar benim de artık bir sevgilim vaar 80'lerden quote yasak :oOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yanlış zamaan yanlış insan tutunmak imkansız bıktıım yamalı sevdalardaaan yanlış bahar kış güneşiii yoruldum her bulduğumda kaybetmekten seni kıyaaağmetee kadaar kapattım kaalbimi ooooaoaoaoaoaoaoaoaoaaaa azarcoşar deli gönül bu gözler ah neler görüüüür hasret bana göre değil özleminiçimdeyineseniiibüyütür ooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bıktım artık bu sistemden Özgür olmak istiyorum En büyük ihtiyacım buyken Toplum içinde osuramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 youtube linki koysak negzel olur di mi? <#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mew Mew Squad said: oper said: bim bam boom çatlasın düşmanlar benim de artık bir sevgilim vaar 80'lerden quote yasak :oOO alla alla o niye? deniz ve mehtap sordular seni neredessiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mew Mew Squad said: youtube linki koysak negzel olur di mi? <#3 al bakam! lady of the seventh sky http://www.youtube.com/watch?v=HHVmVoGnfmI&feature=related fading pages from the scrap book of the many hands of time memories of a million years you spill into my mind lady of the seventh sky you greet me then you're gone carrying all your secrets but your voice stil lingers on see me, oh can't you see who i am see me, oh can't you see who i am lady your face is hidden from my sight memory has cast its shadow on you light lady of the seventh sky you greet me then you're gone carrying all your secrets but your voice stil lingers on oracle of the mistery of the changing face of times echoing through the centuries your clear voice fills my mind lady of the seventh sky you greet me then you're gone carrying all your secrets but your voice stil lingers on hear me, oh can't you hear what i say hear me, oh can't you hear what i say listening i hear your voice ringing out throught time you are me, when i'm alive your live, your live is mine lady of the seventh sky you greet me then you're gone carrying all your secrets but your voice stil lingers on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 semaa said: yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var düşmanlarım nispette be hey kara vicdanlı yar yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar zaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiim göz değil nakış mübarek bendeki aşk değil ibadet elleri sevdi nihayet ben ebedi saadetten kovuldum off yaa... senin Allah ın yokmu. alkol almıcycktm ama bu şarkının üzerine dayanamıyorum doldur be meyhaneci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gel gündüzle gece olalım gel gözyüzünde yıldız olalım seninle mutlu yarınlara koşalım gel beraber mesut olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gül döktüm yollarına aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 asla vazgeçemem senden asla olamam ben sensiz yapamam sevgisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TQWW6r5ZBPs&eurl= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 karabiberriim bur kadehlere hadi içeliim içelim her gece zev ki sefaa oldu gönlüme hadi içeliiim acıların yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar