GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 evet yaklaşık 4-5 tane Türk Jedi vardı benim bildiğim ne oldu haliniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Birisi dark jedi guardian olmak üzere diğerlerinin yeterli altyapısı olmadığı için initiate-padawan arasi bir yerlerdeler sanırım..[signature][hline]Arnaviscaa of Eclipse Galaxie Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Turks SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 su an official olarak 7 jedi turk var[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hepsinin içinde abazan-karanlık bir taraf var diye harcamışlardır :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 jedi bu kadar zavallı oldukça master bile olsam zevk almam.[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bi de hakkaten altyapı meselesi, sürekli pearl crystal bok püsür bulamıyorum tek başıma bi yere kadar. guild de var ama herifleri de sevmiorum o yüzden tek tabanca :)[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Hehe ben crystal arıyamıyorum bile =P pvp guildindeyim ve guild war aktif, 2 tane guildle (1 i orta 1i devasa) savaş halindeyiz yani heran birileri dalabiliyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Beni uzun süre idare edicek pearl ve crystal var ama oynamıyorum jedila çünkü 1-2 publish içinde skill tree degisicek ve xp kasanlar kestikleri 5mil böcekle kalıcak.Zaten guardian bile olsam kesicek rebel olmadıktan sonra rancor avlıcak halimiz yok o yüzden çok yersiz jedila oynamak şuan için.[signature][hline]Bak Sen Şuna = http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Dark Jedi Guardian olan türk kim acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HALVET Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Guardian Türk Jedisi Gazap Azap Jedi Adı İse : Alperen Baya Kuvvetli Bir Jedisi Oldugu Kesin. ALLAH Nazardan Saklasın Diyorum Ve Darısı Bizim Başımıza İnşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 titredim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar