Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue a en yakin class

BLaXx

Öne çıkan mesajlar

evet cok orjinal ve olmeyen bir class ama action point sorunu son derece cok.2 lı 3 lu moblarda veya public questlerde coklu moblarda direk yalan oluyordun. zar atmada genelde 50-200 arası + deger alıyorsun. witch elf,chosen,sorc,magus vs gıbı dps classlar 250-450 aldıgını dusununce acaba demek geliyor içinden :D

oynayan arkadaslardan dusuncelerını alabılırmıyım acaba
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:
evet cok orjinal ve olmeyen bir class ama action point sorunu son derece cok.2 lı 3 lu moblarda veya public questlerde coklu moblarda direk yalan oluyordun. zar atmada genelde 50-200 arası + deger alıyorsun. witch elf,chosen,sorc,magus vs gıbı dps classlar 250-450 aldıgını dusununce acaba demek geliyor içinden :D

PQ'larda, aldığın bonus, 3 Stage boyunca yaptıklarına bakılarak hesaplanıyor, zar işi ise tamamen random.

Yani 50-200 alıyorsan, bir yerde yanlış yapıyorsundur :p
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:

shamanla +500 aldım zardan da 650 küsur mu ne geldi 1. oldum 2. ye de 150-200 puan kladar fark attım 11 kişi vardı listede.

aynı PQ yı tekrar yaptım +350 geldi zardan alakasız 60 geldi bug sanırım çünkü herkese 500lü 600lü bişeyler geldi 13 kişi vardı sonuncu oldum sistemi çözemedim ben üstelik birinci olduğumda olaya ortasında girmiştim 2. sinde restart beklemiştim 2. olayda çok daha fazla iş yaptığıma eminim yani
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:

shamanla +500 aldım zardan da 650 küsur mu ne geldi 1. oldum 2. ye de 150-200 puan kladar fark attım 11 kişi vardı listede.

aynı PQ yı tekrar yaptım +350 geldi zardan alakasız 60 geldi bug sanırım çünkü herkese 500lü 600lü bişeyler geldi 13 kişi vardı sonuncu oldum sistemi çözemedim ben üstelik birinci olduğumda olaya ortasında girmiştim 2. sinde restart beklemiştim 2. olayda çok daha fazla iş yaptığıma eminim yani

İtem alanlara belli bir süre penalty veriyordur belkide, herkezin item alabilmesini sağlamak için. Atıyorum sen birinci oldun diye 2. turda %90 ceza kesmiştir. 600 alacağına 60 gelmiştir.

Eğer bug değilse aklıma başka mantıklı açıklama gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

The Zealot deals in symbols. He can place the symbols of Chaos on friend and foe alike. Those glyphs placed on Chaos’s loyal followers are called Marks, and can grant entirely new abilities. Those placed on the Zealot’s enemy are called Harbingers, and cause lasting affliction. The Harbingers are well named however, for their full potential is not immediately realized. Using powerful ritual magic, a Zealot can rob the subject of his Harbinger of life and spirit, draining it away to empower the Marks he has placed upon his allies with extraordinary abilities.

To use a Mark and start spreading the taint of Chaos, the Zealot first places a Dark Ritual on an area, basically aligning a huge targeting reticule on a nearby patch of ground to select where his ritual influence will be felt. This takes some time, and designates the area for affecting with various effects with the summoning of Harbingers. When each Harbinger is summoned (a manifestation, not an attackable physical creature), it debuffs enemies and buffs allies within the confines of the ritual circle.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:
Nasıl bug ya, zar o; 1 ile 1000 arası birşeyler geliyor, herkese yüksek gelirse ne anlamı var.

ucunbiri'in anlattı olayın zarla ne alakası var anlamadım.

1. ye yarısından girmiş 500 puan almış zardanda 650 atımış 1150 ile birinci olmuş

2. ye baştan girmiş çok daha fazla efektive oynamış, daha fazla yara göstermiş ama oyundan 60 gelmiş zardanda 350 atmış toplam 410 la sonuncu olmuş.

Ama ikinci oyunda mantıken 60 değilde 600 falan gelse 350 zardan 950 olabilirmiş. Niye böyle olmuyor diye soruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...