Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rogue a en yakin class

BLaXx

Öne çıkan mesajlar

sesu said:
peki witch elf rouge tamam da disciple of khaine in rogue la ne alakası var yahu..
ben disciple of khaine oynamayı planlıyorum pek fazla okumadım daha gerçi ama bana gayet melee ve healer karışımı bir şey gibi geldi. Birisi açıklarsa çok sevinirim aslında.

dual wield healer işte
vurdukça mana gibi bişey topluyosun onla heallıyosun milleti.
damage outputu da fena değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaziim hemen

Ranged DPSler:

a)Squig Herder - Shadow Warrior: ikisi de okçu, Squig herder ın peti var, shadow warriorın CC si var.

b)Engineer - Bombaları ile aoe yapan, debufflayan tüfeğiyle dps yapan, Sentry kuran ranged dps.

c)Sorceress - Bright Wizard, Aoeci Dotcu casterlar.

d)Magus - Demon summonlayan dps caster.

Melee DPSler:

a) Witch Elf - Witch Hunter - stealthli roguelar.

b) Marauder - Mutasyon geçirip dps yapan furry warrior

c) White Lion - Aslanı ilen dps yapan melee dps ^_^

Tanklar:

a) Chosen , Ironbreaker, Black Orc, Swordmaster - Hepsi tanklio işte , Hpleri fazla, armorları fazla.

Healerlar:

a) Disciple of Khaine - Warrior Priest - yakın dövüş healerları combat healerları yani

b) Shaman - Rune Priest - Archmage - Zealot Bunlar da uzaktan heallarım , yeri gelir debufflarım, bufflarım adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

swordmaster/blackorc/Ironbreaker/choosen/= tank, choosen daha bi aoe debuff gibi.

witchelf/witchhunter/marauder/whitelion= melee dps ilk ikisi sthealtlli ama daha narinler

sorc/magus/brightwizard/shadowwarrior/enginneer/squidherder= ranged dps var ufak farkları, sorc brightwizard aoeci shadowwarrior birz melee ye girebiliyo, magus ve enginner'ın aoe debuffımsı bi iki büyüsü var ama menzilleri kısa. squid'inde pet'i var işte.

bide healerlar var, runepriest/zealot ranged heal warrior priest ve disciple ise melee heal
Sosyal ağlarda paylaş

raid die bişey yok ki limiti 25 kişilik raid olayı yok nie alınmasın ne kadar fazla adam o kadar ii bu RVR de

güzel ya disciple of khaine heallio işte yakın kombata da girio ne olsun. DPS falan boss kesmiosun ki. adamı ölümden kurtair musun tamam bi herif sana dalınca survive edebilio musun tamamgerisini düşünme =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...