Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Minion konusunda Magus, shadowbolt vs konusunda Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 peki witch elf rouge tamam da disciple of khaine in rogue la ne alakası var yahu.. ben disciple of khaine oynamayı planlıyorum pek fazla okumadım daha gerçi ama bana gayet melee ve healer karışımı bir şey gibi geldi. Birisi açıklarsa çok sevinirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Benim anladığım wow daki paladin hesabı işte, bunun yanında dotları debuffları var, buffları baya sağlam gözüküyo tam aranılan parti adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Rogue ile alakası yok tabiki, dualwield gibi göründüğü için öyle söylemişler heralde ki offhand de tuttuğu şey silah değil. Bunun dışında ezik melee dps si olan healer işte, yani evet paladin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sesu said: peki witch elf rouge tamam da disciple of khaine in rogue la ne alakası var yahu.. ben disciple of khaine oynamayı planlıyorum pek fazla okumadım daha gerçi ama bana gayet melee ve healer karışımı bir şey gibi geldi. Birisi açıklarsa çok sevinirim aslında. dual wield healer işte vurdukça mana gibi bişey topluyosun onla heallıyosun milleti. damage outputu da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Nası silah değil la eşek kadar kılıç tutuyo elinde. zealotla karıştırmış olma sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bir nevi mevlana gibi diyebilirmiyiz? Ordan alıp buraya veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kel kafalı gıbı witch elf gıbı tıplerı. melee healer işte. warrior priest'le aynı mekanik, daha az defans daha cok dmg sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 dreagloth said: yani evet paladin evet ben de paladine ezik demek istemediğim için paladin gibin geldi bana dememiştim..dps si düşükse o zaman pek bir anlamı yok..neyse sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Dps i düşük şöyleki, asıl olayı healer olmak pvp için, pve de zorlanmıyor çok, ama pvp de ben hen keserim hem kendimi heal lerim dersen, olmuyor. (du) en azından ben oynarken. @ekmek: Sanki offhand deki "chalice" gibi birşeydi, yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 chalice de alıyor sword de alıyor isteğine göre diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bende cift kilic gordum hatta site dede yaziyor iste twin hede hodo blade tutuyor bunlar diye ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ne tuttuğunun önemi yok, bütün itemlar classl spesific nerdeyse, drop diye bişide yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eee simdi Disciple of Khaine dandik mi diyorsunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yakışır Efe sana. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 healer ve melee karışımı işte. rogue yerine retri paladin tarzı bişeye yakın olur muhtemelen en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 healer kısmı daha ağır basio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 gerçekten heyecanlanmıştım disciple of khaine oynamak konusunda ama bildiğin arkada kalmasın diye düşük damage eklenen healer :( hayallerim yıkıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 healerlar arkadan spam yapmayacak, savaşa katılıp heallayacak bıdı bıdı demişlerdi önceden dok da healer classı zaten, meleeye girip heallıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Şöyle bütün classları biri yazsa ve kısaca nedir anlatsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yaziim hemen Ranged DPSler: a)Squig Herder - Shadow Warrior: ikisi de okçu, Squig herder ın peti var, shadow warriorın CC si var. b)Engineer - Bombaları ile aoe yapan, debufflayan tüfeğiyle dps yapan, Sentry kuran ranged dps. c)Sorceress - Bright Wizard, Aoeci Dotcu casterlar. d)Magus - Demon summonlayan dps caster. Melee DPSler: a) Witch Elf - Witch Hunter - stealthli roguelar. b) Marauder - Mutasyon geçirip dps yapan furry warrior c) White Lion - Aslanı ilen dps yapan melee dps ^_^ Tanklar: a) Chosen , Ironbreaker, Black Orc, Swordmaster - Hepsi tanklio işte , Hpleri fazla, armorları fazla. Healerlar: a) Disciple of Khaine - Warrior Priest - yakın dövüş healerları combat healerları yani b) Shaman - Rune Priest - Archmage - Zealot Bunlar da uzaktan heallarım , yeri gelir debufflarım, bufflarım adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 swordmaster/blackorc/Ironbreaker/choosen/= tank, choosen daha bi aoe debuff gibi. witchelf/witchhunter/marauder/whitelion= melee dps ilk ikisi sthealtlli ama daha narinler sorc/magus/brightwizard/shadowwarrior/enginneer/squidherder= ranged dps var ufak farkları, sorc brightwizard aoeci shadowwarrior birz melee ye girebiliyo, magus ve enginner'ın aoe debuffımsı bi iki büyüsü var ama menzilleri kısa. squid'inde pet'i var işte. bide healerlar var, runepriest/zealot ranged heal warrior priest ve disciple ise melee heal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hem melee dalıp hem heal :D gene raidlere alınmayacak gibi :D var mı atrısı sızce Disciple of Khaine nın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 e heal işte..tam tersine healer aricak herkes raidlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 raid die bişey yok ki limiti 25 kişilik raid olayı yok nie alınmasın ne kadar fazla adam o kadar ii bu RVR de güzel ya disciple of khaine heallio işte yakın kombata da girio ne olsun. DPS falan boss kesmiosun ki. adamı ölümden kurtair musun tamam bi herif sana dalınca survive edebilio musun tamamgerisini düşünme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar