Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ARkadaşlar ben şmdi benim PC'min HDMI çıkışından TV'nin HDMI Girişine bağlayarak bilgisayar görüntümü TV'den alcakmışım böle dediler yani,ses ve görüntü iletiyormuş doğal olarak 1 tek bu kablo kafiymiş,DOĞRU mudur ? diğer yandan bana yaklaşık 6M kadar gerek bu kablodan İstanbul da mümkünse Kadıköyde nerde bulabilirim,yazıcıda kesin varmıdır ? peki kısa olan kablo uzatılabilir mi ? teşekkürler herkese
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 kisa olan kablo uzatilmz yane sen yapamassn ozel bi tel ole elle penseyle yapilcak is deil evet hdmi ses ve goruntu tasir bu arada
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 peki 6M bulunmaz mı bu kablodan standart mıdır boyu falan + ben bunu TV ye bağladım direk masaüstüm gözükcek TV de dmi : P + bu HDMI kablosu alsam benim monitörün girişi analog,bi çevirtici falan filan tarzı bişile monitöre taksamda monitörden High Defination kalitesi alabilirmym ?
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hayir tabiki simdi hd goruntu icin monitorun hd olmasi laizm ekrna kartinin hd olmasi laizm oynun hd olmais laizm
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ekran kartım HDMI çıkışı var HD yazıo GeForce 8800GT,monitörde yok oyunda yok evet : P okeyto madem bu kabloyu nerelerden buluruz bilgisi olan ?
DePeCHe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Çeşitli hdmi to hdmi kablolar var Teknosa da.Beşiktaştan geçen hafta aldım. Hatta http://www.teknofiyat.com/?search=hdmi+kablo&altlimit=&ustlimit=
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 anlaşıldı kabloyu alınca direk bağlayıp Hay defineyşın kalite alabilcem . bu kablo 6m bulamıyorum ısrarla,bi gidip kadıköye bakmak lazımdır ama kadıköyde tükkan var mı tükkan bildiiniz
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aa bişi daha sorcam bu HDMI Kablosuyla PC yı 26" plazmaya bağladım diyelim görüntü flulaşır mı ? yayılır mı iyice ? normal bi film izliorm dielim 19" monitörümde daha mı net izlerim ? daha mı kötü olur öyle kabloyu bağlayınca TV'ye ? : P
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tv nin goruntu oranini koruma secenegi olmasi lzm. 4:3 , 16:9 ve 19:10 dan muhtemelen 16:10 u kullanicaksin. ztn 3 mod olur aynen boyle. problem olmaz yani.
Öne çıkan mesajlar