throine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İki gün önce böyle bi rüya görmüştüm. Siyah bir gemi ve önde ben varım arkada RTE tıpkı kano gibi duruyo ama öyle değil aslında devasa bir gemi. RTE'nin hiç sesi çıkmıyor ama RTE olduğunu sanki biri bana söylüyor adamı görmüyorum bile ama onun tam arkamda oturduğunu ve onun RTE olduğunu biliyorum. Gece sularda ilerliyorduk. Yanımızdan geçen ve denizden bişeyler alıp onu güvertesine çeken gemiler görüyorduk. En son da birşey oluyordu çok ciddi bi olay oluyordu polisler gelicek diyorlardı tam o sırada kacmaya calışıyorum böyle o heyecanla ( baya ciddiye almışım polis kısmını) uyanıveriyorum. Ben bu rüyayı iyiye mi kötüye mi yorayım? :D rüya konusunda ciddiyim dalga geçmiyorum ciddi ciddi gördüm rte ile aynı gemideydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gemiciktir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ne biçim bir rüya bu ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 RTE'nin kankasına az evvel şöyle bir monte yaptım bobibobi hadi iyi geceler ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gecen arkadas anlatti da ruyasinda rte'yi gormus boyle ogut veren bir adam olarak 2 gun once de babasi gormus vs ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hippy_tarkan said: gemiciktir o (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Rüyada gemi görmek Rüyada gemi görmek, üzüntü, keder, sıkıntı, hastalık, darlık veya kıtlık içinde bulunan kimse için, kurtuluştur. Rüyada RTE görmek Hmm.. var mı böyle birşey? Varsa bile pek hayra alamet değildir sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 (bkz: rüyada devlet erkanını görmek ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar