Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Ön Eleme : Steaua Bucuresti - Galatasaray (27.08 Çarş. 20:45)

unK

Öne çıkan mesajlar

steaua bucuresti'i kucumseyen futbol bilgisi pek yuksek(!!) arkadaslari gormekte sevindirici. neyse.

abi diger maclari felanda izledim, fener maci, atletico maci, arsenal vs.. bir tek bu macda saha kenarinda ne idugu belirsiz denyolar gordum. mesela linderoth'a hareket ceken lavuk neydi neciydi? top toplayan gorevli yada medyadan degil, security felan diyecem uniformasiz olmaz. ee ne peki bu tip resmen saha icinde ve futbolcuya hareket cekebilecek kadar ileri gidebiliyo? tek basina da degildi ustelik, boyle yaka karti felanda gormedim sivil kiyafetli bikac kisi gozume takildi. bu nasil salakca bi is anlamadim.

suna benzer bisey turkiyede olsa, hatta boyle cl macinda olsa cingar cikardi.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
neyse uefa da başarılar gs ye. kaybettirdiğiniz ülke puanları için de ayrıca teşekkür ediyoruz tüm türkiye olarak.

ayrıca şöyle birşey var,

önümüzdeki sene Galatasarayın ligde 6. olup hiç Avrupa maçı oynamadığı yıl silinecek, yani bu sene her türlü kardayız xD. UEFA'da 3-5 puan toplasak bile yararımıza. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
numberten said:
said:

Massimo_Moratti
28.08.2008 - 01.10
yazık kewell lincoln ve baros hacettepeye karşı oynar artık :)

tamam cl'de değiliz ama yine UEFA'da mücadele edecek takım. görende fb, bjk avrupanın gediklisi oldu sanacak, heh.

son 4 senede fenerbahçe 3 kez cl de 1 kez uefada mücadele etti uefada gruptan çıktı cl de 1 kere 3. olup uefaya gitti bi kere 2. olup sonra çeyrek final oynadı.siz de tromsöye fln elendiniz neyse. avrupada bu seri başı olmak torbalar filan son 5 senede topladığınız puanlara bakılıyor bütün bir tarihe değil.

bu seneyide say 5 te 4 oldu
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
hiç birşey dokunmuyor elenmek, felan fişman

ama hayatlarında 3 - 5 kere edirne cıkmış adamların konuşması zoruma gidiyor Uefa kupası bizim için daha iyi olucaktır. Elendigimize sevindim

napalım kardeş sizde bizle dalga geçtinz zamanında şu anda biz cl deyiz öyle takılıyoruz size. kim iş yaparsa o konuşur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...