geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamınbiri said: abe çingenlere elendiniz bea ne olcek bu iş büyle bea ya adnan polat şansını roman star da denemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dısardaydım yeni geldim. SAJDFJDSAFKDHFFHJDKASADFHNNMCVMÖDFASJKFSADF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nileppezdel said: Hakemleri çok beğendim bu maçta, gerçekten harika dansözlük yaptılar binlercee daansöööz vaaar..kop kop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hakem gayet iyi yonetti ofsayt golu dısında ki zaten sıfır sıfırdı mac gene elenıodunuz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ah kewell, 5. dakikada direkten dönen top gol olacakti be. :p bkz. teselli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 etkileşim ama abi o,golü yeyip moralleri bozulmasa sonuç başka olabilirdi.tabi işin sonuç kısmı var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 allahın romen lerine yenildik pof.. baros gelmezde simdi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 steaua bucuresti'i kucumseyen futbol bilgisi pek yuksek(!!) arkadaslari gormekte sevindirici. neyse. abi diger maclari felanda izledim, fener maci, atletico maci, arsenal vs.. bir tek bu macda saha kenarinda ne idugu belirsiz denyolar gordum. mesela linderoth'a hareket ceken lavuk neydi neciydi? top toplayan gorevli yada medyadan degil, security felan diyecem uniformasiz olmaz. ee ne peki bu tip resmen saha icinde ve futbolcuya hareket cekebilecek kadar ileri gidebiliyo? tek basina da degildi ustelik, boyle yaka karti felanda gormedim sivil kiyafetli bikac kisi gozume takildi. bu nasil salakca bi is anlamadim. suna benzer bisey turkiyede olsa, hatta boyle cl macinda olsa cingar cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben baya umutluydum galatasaraydan, transferler falan. ama daha kadro oturmamış o zaman. uefa daha iyi olmuştur belki, bu kadroyla iyi iş yapması lazım gs'nin uefa'da.. bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 belki uefa'da bjk gs finali gelir heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mumu said: neyse uefa da başarılar gs ye. kaybettirdiğiniz ülke puanları için de ayrıca teşekkür ediyoruz tüm türkiye olarak. onceden kazandirdiklarimiza sayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 maelstrom said: belki uefa'da bjk gs finali gelir heh hemde kadıköy'de dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 said: Massimo_Moratti 28.08.2008 - 01.10 yazık kewell lincoln ve baros hacettepeye karşı oynar artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 numberten said: said: Massimo_Moratti 28.08.2008 - 01.10 yazık kewell lincoln ve baros hacettepeye karşı oynar artık :) tamam cl'de değiliz ama yine UEFA'da mücadele edecek takım. görende fb, bjk avrupanın gediklisi oldu sanacak, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gs lucescu gittiğinden beri 7 sene oluyor sanırım 2 defa mı katıldı en fazla 3 herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mumu said: neyse uefa da başarılar gs ye. kaybettirdiğiniz ülke puanları için de ayrıca teşekkür ediyoruz tüm türkiye olarak. ayrıca şöyle birşey var, önümüzdeki sene Galatasarayın ligde 6. olup hiç Avrupa maçı oynamadığı yıl silinecek, yani bu sene her türlü kardayız xD. UEFA'da 3-5 puan toplasak bile yararımıza. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: numberten said: said: Massimo_Moratti 28.08.2008 - 01.10 yazık kewell lincoln ve baros hacettepeye karşı oynar artık :) tamam cl'de değiliz ama yine UEFA'da mücadele edecek takım. görende fb, bjk avrupanın gediklisi oldu sanacak, heh. son 4 senede fenerbahçe 3 kez cl de 1 kez uefada mücadele etti uefada gruptan çıktı cl de 1 kere 3. olup uefaya gitti bi kere 2. olup sonra çeyrek final oynadı.siz de tromsöye fln elendiniz neyse. avrupada bu seri başı olmak torbalar filan son 5 senede topladığınız puanlara bakılıyor bütün bir tarihe değil. bu seneyide say 5 te 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 eyvallah abi 3 senedir iyisiniz, devam de eder inşallah ama kantarın topuzunu kaçırmadan yorum yazın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yok öyle yorumlar yapmam da ben elin romanyası ukraynası 2 takımla giriyor biz tek takımız ülke puanı her iki takım içinde önemli keşke gs eleseydi diyorum ben ama son 6-7 senedir hiç bir başarısı yok malesef o yüzden eleştiriyorum başarılı olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Baluu said: Evet ya, Ekonomik açıdan çöktü bence gs komple. ahhahaha 2 saattir gülüyorum :D:D:D bakkal mı bu ya, 2 maç kaybedince çöksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hiç birşey dokunmuyor elenmek, felan fişman ama hayatlarında 3 - 5 kere edirne cıkmış adamların konuşması zoruma gidiyor Uefa kupası bizim için daha iyi olucaktır. Elendigimize sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 4Ever said: hiç birşey dokunmuyor elenmek, felan fişman ama hayatlarında 3 - 5 kere edirne cıkmış adamların konuşması zoruma gidiyor Uefa kupası bizim için daha iyi olucaktır. Elendigimize sevindim napalım kardeş sizde bizle dalga geçtinz zamanında şu anda biz cl deyiz öyle takılıyoruz size. kim iş yaparsa o konuşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 4Ever said: hiç birşey dokunmuyor elenmek, felan fişman ama hayatlarında 3 - 5 kere edirne cıkmış adamların konuşması zoruma gidiyor Uefa kupası bizim için daha iyi olucaktır. Elendigimize sevindim züğürt tesellisi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 en azından mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gs şl de kaçıncı torbadan tombala cekecek şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar