BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Saat 20.12 elimi telefona uzaatım ama fark ettim; iki gündür telefonum kapalıydı. Yatağa uzanıp tavanı izledim biraz, dün olanları düşündüm, kendimi düşündüm, her şeyden çok seni düşündüm. Elimi tekrar telefona uzattım yine unutmuştum kapalıydı telefon. Saat 21.32 yemek yaptık arkadaşımla yemeği yedim, aklım hep sendeydi. Elimi telefona uzatmadım bu sefer çünkü kapalıydı. Düşündüm sadece, neden yapıyorum ki kendime bunu diye. Cevap bulmak istedim bulamadım, emin olmak istedim olamadım, tekrar güvenebilir miyim acaba diye düşündüm sonuca varamadım. Beynimin içinde kendi kendimi kemirirken dışarıya normal gözükmeye çalışmak zor oluyor artık. Saat 22.00 dışarıya çıktım bakkala gittim, elimi cebime atıp bozuk paralarımı saydım. Abi iki bira aldım para burada, sahile gidip tek başıma içtim yıldızların huzurunu izlerken. Kendimi bulmak istedim biraz başarılı olamadım. Ne yapmıştım ben bunu hak edicek diye düşünüyordum hep. Bir bira bitmişti, diğerini açmıştım ne yapmıştım ben diye düşünürken. Bulamıyordum bulamadım da. Saat 23.38 oturdum bilgisayarda bu yazıyı yazmaya başladım belki bir sonuca varabilirim diye ama bulamadım. Hayatımı ne zaman düzene sokucağım diye düşünürken aldığım yeni iki birayı içiyordum gecenin karanlığına doğru eğlenmeye gidiyordum. Çünkü istesemde istemesem de bir sonuç bulamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 said: Saat 20.12 elimi telefona uzaatım ama fark ettim; iki gündür telefonum kapalıydı. bence; fark ettim değil, hatırladım olmalıydı. sürekli eli telefona giden karakterin tahminimce telefonu hep sessizde, gelen çağrı msj falan var mı diye kontrol amacıyla arada eli telefona gidiyor(ya da arama maksadıyla). "elim telefona gitti ama kapalıydı" gibi bir sorun varsa, telefonu açtığı anda operatörü ona telefonu kapalıyken gönderilmiş mesajları gönderecektir, tek yapması gereken telefonu eline alıp açmak(arama yapmak için de aynısı geçerli). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sarjım bitmişti aslında sarjda başka evdeydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar