Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben ne anlarim wow'dan?


punishmyheaven

Öne çıkan mesajlar

ben gayet mutlu mesut bir sekilde fps oyunlarimla hayatimi surdururken kiz arkadasimda beraber oyun oynamak adina bu hafta sonu wow'un battle chest'ini aldik kadikoy'deki bi mekandan.. yukledim ilk cd yi patchlerini neym yapti boyle bayaa bir surdu de zaten.. sora tbc'yi taktim bo$ cd cikti.. kahroldum..

u$enmeden indirdim netten sinirli baglantima ragmen sabahsi bitmi$ti tabi kurdum launcherini cali$tirdim play buttonunu aktif gorunce biraktim oylece i$ime gittim.. ak$am olmak bilmedi zaman gecmiyordu derken ak$ami ettik bi $ekilde az once geldim play tu$una bastim oyunun icinde yine upgrade etmeye ba$ladi bi$ileri.. tamam bitti restart et bakiyim clienti dedi akabinde ne gorsem aglarim.. 1.1gb'lik bir patch daha.. lan ben zaten dun bussuru patch + tbc indirmi$im ustune bir daha 1.5gblik patch daha mi indircem kotali adsl'imle.. kabul ettim buna ragmen gelsinde yarin oyniyim dedim ama bu seferde 1 saatte 3mb dosya cekebildi.. 3-4 gunde felan anca biter herhalde...

boyle sinirden ellerim felan titriyor, kutuyu bana satan yerin kafasina mi atiyim, valve'den ba$kasi yalan derken boyle mmo lara saran kafami sicayim ne ediyim ki? diye du$unurken ben anlamiyorum ya belkide bilen birileri bi$iler der felan?
olur mu olur hani..

olur mu? :(((
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim mantigim $unu kabul etmiyor, zaten boyle sinir kupu olmamin ba$lica nedeni de bu.. tbc'yi download ettirirken neden patchsiz versiyonu koyuyorsun oraya.. hani koskoca blizzard felan diyince bunlari es gecmelerini mantigim almiyor.. len 5gb fazla olsun ama icinde tum patchleri olsun.. neyse onu indirelim efendi gibi oyniyalim nasilsa bu patchler olmadan oynanmiyor mu? ee ne diye clienti ayri patchleri ayri vs..

patch olmicak mi? olcak tabiki de.. ne biliyim.. oyle i$te.

:(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorma ya bende bi heves başlıyım dedim wowa.Gittim aldım,yükle Allah yükle bitmedi.Önce 697 mb patch sonra 1.1 gb baska patch,neyse ki benim tbc saglam cıktıda rahatım su an.

Ultimadan sonra mmo ya sarmıyıcam diyen ben,askerliğe 1yıl var oynamadan gitmiyim diye sardım.Dotadan baymasaydım daha iyi olucak tı da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis anlasilmasin benim tepkim 20-30-50mb'lik patchlere degil.. onlari sindirebilirim.. hatta son patch'i de yuklemeyi gayet goze aldim ama 10-15kb/s ile gelen 1.1gb'lik bir patch soz konusu olunca ister istemez o du$unceye sevk ediyor insani.. ayrica patchleri include etmelerinde ne var ki hem?

neyse arkada$ imdaat cagrima yeti$ti de yarin alabilcem bir sorun cikmazsa..

toplam boyutu nedir dosyalarin.. ona gore flash disk/ipod/hdd felan getireyim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Dworgian said:
nameless said:
patch bile vermeyen kafeler var daha kıl olabilirsin öyle bir yere rastlarsan (kadıköy trip gibi)


adeksden istemiştim "olmaz tüm wow lar lisanslı" dedi adam

abi bende cd key var zaten key istemiorum ki diorum dinlemio :D

edik: typo & mis-quote



alt adeksmi üst adeks mi?


alt adeks

işbankası yakınında olan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...