Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 fizban topu göre göre koluyla alması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yönetim elimizde forvet bırakmadı.. bol diyoduk onu gönder bunu gönder diğerini sat sonra bi tane adam al.. oda yarım yamalak olsun.. soonra bu maçlarda mumla ararsın böyle adamları işte.. peh.. süper yönetimimiz var bizim harikalar..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 adam zıplayında omuzunu doğal olarak açıyo çarpma orası bence[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 adam zıplayınca omuzunu doğal olarak açıyo çarpma orası bence[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sana göre tabi çarpma işine gelen o çünkü.. bak koçum ellerin havada böyle çiftetelli oynar gibi zıplayamazsın toplara.. bilmem farkındamısınız..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 KOÇUM!!! zıplarken nerden destek alırsın?? söle bakiim kollarını açıp zıplamazmısın veya bi yere bastırarak!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya senin açman gerekiyo olabilir ama değemezsin o topa sen kanat gibi açtığın kollarla.. yassak denilen bişey var ne çarpması çarpma öylemi olur ya..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 elini çekebilir bence orda topa bakıyor çünkü top gelirken. her şekilde adam avantajına kullanıyor bariz şekilde. her neyse. şidmi can bartuyu dinliyorum da hayatında böyle penaltı görmemiş. ayıp yahu hakkaten ayıp ahmed hassanı kenarından tutmuşmuş. yahu çekti de. çekti ama abartmadı de tamam diyeyimde kenarından tuttu ne demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 orda dikkat edersen adam kafaya çıkıyo top cordobanın elinden düşüp adamın koluna ÇARPIYOR[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tabi ki ben fikrimi söylüyorum bu böyledir! gibi bir tribim yok yani :) benim yorumum adam elini orada avantajına kullanıyor. erman toroğlu dışında herkesin görüşüne de saygı duyarım :) ps:daha sölemedi erman fikrini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ermanınkine ne dersin??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 şimdi izledim özetinide ilk yarı bjk liler kasap gibi girişiyorlar ayhana arkadan tayfur vurmuş hayvan gibi neresi faul diyo mondragon ceza sahasıdna zıplıyo topa bjk li oyuncu elini herifin boynuna dogru koyuyo neresi faul diyorlar güldürmeyin ya :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 biz onlara faul değil demiyoruz ki zaten. sorun hep bjk lehine verilern kararların tartışılması zaten burda.. atılan goldeki elle oynama yada çizgiden çikardigimiz toptaki ümitin cordobanın eline 6 pasta vurarak topu düşürmesi fln konulmuyoda hiç..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sonuca bakacaksın. BJK maçı nasıl kazandı? Ali Aydınla kazandı. Olay bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 onlara bir laf ettiginizi söylemedim ki bjk li futbolculara güldürmeyin babıdna takıldım yoksa size soylesem başta kimlerin görüşüne karşı oldugumu ya quote yaparak yada nicklerini yazarak belirtirdim :)) hayır bjk lig başında ki gibi güzel oyununu bırakmış da begenmediginiz bülent gibi sürekli konuşur hale gelmiş hakkını arasın eyvallah ama bukaadr da öküz faulleri deil diye yorumluyorlarsa futbol oynadıklarını unutmuşlar kask falan taksınlar bari bjk kankies diye bi amerika nfutbol takımı kuralım[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 peki abi dağılalım hemen. yeter ki sen iste lol tatmin olmak için girmeyin şuraya fikrin varsa yaz milleti kışkırtmaya çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 gerçek bi fb li ve gerçek bi bjkli sabaha kadar tartışsada tatmin olunmaz burda ya bu kadar berbat bu kadar açık hile yapılan bi maç hatırlamıyorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ben fikrimi yazdım zaten. Ama çok dokunduysa özür dilerim ağam. Emirlerinize aynen uyuyorum ve bir şey yazmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eagle dediğim pozisyonlara cevap ver allahaşkına bu kadar açık hile olmazmış. yapma etme ya hadi adamların gol gol olsun tamam. bülentin pozisyon ne. onda da elin bir anda yön değiştirmesi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 raid bülent ben kendimi bildim bileli böle her maç böle ve diğer oyuncular o faullerin çoğu skora direk yansımıyo ama haksız penaltılar yansıo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 doğrudur valla dağılın mağılın atacaklar bizi. olay bitmiş ne de olsa boşuna konuşuyoruz [Bu mesaj Raid3r tarafından 04 Nisan 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eagle sen o pozisyonu görmedin galiba :) gsnin golünden hemen sonra oldu ceza sahası içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 konuşabildiğimiz kadar konuşalım yakında kilitlenir bu konu ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tarif etsene ne oldu görmedim galiba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 özetlerde gösteriyor abi nasıl anlatiim şimdi :) pancu vururken kaydı işte eli havadaydı bir anda yön değiştirip topla buluştu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar