Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 patlatabilirim balonunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 benim balonumu öyle herkes patlatamaz dostuum. :X uslu oool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 olay bi iğneye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ya reppim! dibs dedik ama dimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 eheh millet bi saniye. eğer bu dibs dediğiniz bi patiyse ve herhangi bi formda şuan ben olduğumu sanıyorsanız.. yok öle bişi! dibs nedir ya? sonradan gelen edit: eheh. araştırdım öğrendim. öyle şey olur mu yav. ben seni dibsliyim bi zahmet. malum paticikte 1 kıza 100 erkek düşüyor snaırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dibi düşmüş arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben gördüm benimdir bazında, söyleyenin tüm haklarını saklayan bir laf, ben dedim, ilk sayfada, kimse demeden, en birinci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 iyi tamam eyvallah. bende sıkılmıştım bugün. internetten sevgili buluyım dedim. patiye geldim. kolay oldu. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tabi ya, niye daha önce düşünmemişsin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 geç olsun güç olmasın be hacı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 şimdi biz ilişkimizi şekillendirip karar veriyoruz, eğer olumsuz sonuçlanırsa sıra size geliyor, lütfen müesseseye saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 BU DEVİRDE 1 KIZI 10 KİŞİ SEVER 1 KİŞİ ALIR TAMAM MI? ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sıkıştırmışsınız hoşgeldin topiinde kızı , başka yere gidememiş. bırakın bi dolaşsın paticiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 racona uygun şekilde alacaksın arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dostum bi kere zenci değilsen hiç başlamayalım bile. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mortis said: sıkıştırmışsınız hoşgeldin topiinde kızı , başka yere gidememiş. bırakın bi dolaşsın paticiği. mortis ben eskilerdenim ya (: biliyorum nerde ne var. hatta eski yazdıklarımı okudum senle da konuşmuşuz o zamanlar. hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kadim dostsun yani güzel, o zaman tekrar hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Masteis said: BU DEVİRDE 1 KIZI 10 KİŞİ SEVER 1 KİŞİ ALIR TAMAM MI? ona göre... kavgaya gerek yok gençler, hep birlikte mutlu mesut geçiniriz ne güzel işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Masteis said: BU DEVİRDE 1 KIZI 10 KİŞİ SEVER 1 KİŞİ ALIR TAMAM MI? ona göre... ne laf lan bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 aGa sorma ya motosikletle kapı önüne bi biladerci geldi aurasından etkilendim mind confusing yedim 2 snde. benle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 gururum kırıldı, önce kendimi sonra masteisi en son da seni vururum zalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 beni vurabilmen için bi kaç fırın daha post kasman lazım genk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ulan. hoşgeldin topicimi ne hala çevirdiniz ! ilk geldiğimde de böyle olmuştu. olay bende galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 olay sende değil aslında neyse boşver hatta açıklıyayım 20 üyeden 10 tanesi fake 9'u erkek 1 tanesi kız olunca böyle şeyler gayet doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar