Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ya 3 5 adam kestim can sıkıntısından PK olduk nasıl normale donucez? gelen geçen dalıyor.. Bunun dısında ben lvl 7 dark mage olarak gözüküyorum lvl 1 kende dark mage dim, bu oyunda 2 class muı varwarrior mage diye yokmu wizard i vs si.. bi sorcerer trainer a gittim o warriorlara egitim yapiyordu bi mage traienr buldumda oda büyü ogretiyor elite class yok mu ?[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hmm ok eliğte class varmış Dark Mage Dark Wizard Shillien Oracle Phantom Summoner Spell Howler Shillien Elder[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ok biraz araştırdımda lvl 7 de bi tain olunmaya hak kazanılıyor klvl 14 de lvl 20 de 1 elite class seciyon shillen oracle yada wizard[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 pk olunca bir süre yaratık kesmen gerekiyor karmanı düşürmek ve normale dönmek için, sitesinde öyle okumuştum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ok ya tekrar mavi oldum millet ketikce karma dusuyor mavi oluyosunda 2 level dustu lol[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 http://www.l2orphus.com/ bu site baya iyi haritalar skiller felam hersey yaziyo[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 pk lık çok zor değil mi ? millet kendini kahraman sanıyo dalıyo sana .. ee karman artıyo böyle böyle :))[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 pk lik zevkli gibi tab, dusuk levelken zebksiz lvl 60 spellhowler olunca City cikislaridna camp kurup poison cloud tornada thunderstorm felam sallicam etrafa lol[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica [Bu mesaj Sin tarafından 05 Nisan 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sin tarafından 05 Nisan 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Pk ların inventory den loot düşürme oranı daha yüksek ve bildiğim kadarı ile 5 parça düşürüyorlarmış düşürünce.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 karma tavansa oledir heralde ben 5 parca dusurmedim hich :P[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 valla ben 290k karma yapmıştım düşünce bi parça düşüyodu .. pk lıkta en güzeli bi kaç kişiyle town a dalmaktı bakalım kim sağ kalabilecek diye .. içerde kırmızı kırmızı dolşıyosun sonra :P[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ya anlamadım tam ben bu pk, aggressor olgusunu.. Pk'lar kırmızı tmm.. Mor olanlarda aggressor, criminal herneyse ondan. Ama Morlara saldırınca bende mor oluyorum. Sonra kim gerçek kötü, kim iyiliğin önde gelen savunucusu karışıyor.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 valaa mor olana kesince sende mor oluyorsun ama kirmizi olmuyorsun ama sana dalip seni kesebiliyolar bugli bi durum[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar