Gigabyte Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 eventi eklememe rağmen calismadi benim eklediğim eventle sizin diceğiniz event farkli olabilir yzarsaniz iyi olur hangi eventi ekliceğimi (paticik /scripts new)[signature][hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 scriptsdeki events klasörüne scriptini koy. sonunu .scp yaptığına emin ol.[EOF] ile bittiğine emin ol sonra weapon script/scriptlerini aç. sw silahlarının altına on=@equip src.events +e_bleeding(Yada neyse işte) on=@unequip src.events -e_bleeding yada dur ben benim bleedi koyim burdan kopya çek ;)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 //Ahanda burayı satır,kılınç,tüfeng gibi weaponlara ekleyecen.// On=@Equip if ( >= 98.0) src.events +e_bleeding endif On=@UnEquip src.events -e_bleeding //buraya kadar [events e_bleeding] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() && !() src.damage {3 5} src.hits ( - 7) src.skill fail var.act src.newitem i_bleeding src.act.equip src.newitem i_bleeding2 src.act.equip src.act src.sysmessageua hata,0,0,0 YaralandInIz return 1 endif endif [events e_bleed] On=@Death findid.i_bleeding.remove [itemdef i_bleeding] name=bleeding id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 5 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer timer 5 cont.sysmessageua hata,0,0,0 YaralandInIz cont.damage {3 5} cont.hits ( - 7) attr attr_decay return 1 [itemdef i_bleeding2] name=bitsin artik bu cile id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 31 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer cont.findid.i_bleeding.remove attr attr_decay remove return 1 [eof][signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 06 Nisan 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 06 Nisan 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ben sw yi 80 yapmışım.Sen onu istediğin şekilde değiştirebilirsin.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 magical silahlarda equip unequip kısmını nasıl ayarlıcaz ya ben ayarlamaya çalıştım ilkinde duplicate trigger hatası aldım sonra bir daha equip kısmını birleştirdim bu seferde adama 25-30 defa vurmama karşın yara veremedim yani eventi çalıştıramadım ayrdım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 script [hline][hline] if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) [hline][hline] Sanki bu benim dediğin bleeding de daha önce başka bir yerden alınmış?[signature][hline]Silencer [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 06 Nisan 2004 09:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ya ben sorundan bahsettim sen çok değerli vaktini kalkmış bir adama laf sokmak için ayırmışsın heall olsun adamı yerin dibine sokmuşundur yaz bizim sorun ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar