Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkadaş sabahtan beri AKP'li bademliler haznedar meydanına kurulmuşlar ses sistemiydi hödösüydü HA HA HAAY LAY LAY HOPPA ÜLKEEM İÇİİİN TÜRKİYEEM İÇİİİN HOYDAA LAN YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 kömür daitmiorlarmi kömür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yok onun yerine hiçbir kırığı döküğü olmayan asfalt yolu 1 ay boyunca kırıp baştan yaptılar. varya bunlar okadar adi insanlarki ama gelde anlat işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 git "bana pattiz verin" de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Xenocide said: yok onun yerine hiçbir kırığı döküğü olmayan asfalt yolu 1 ay boyunca kırıp baştan yaptılar. varya bunlar okadar adi insanlarki ama gelde anlat işte.. en iyi yaptıkları iş o yav her belediyede.aaa bi dakka pardon.hede kilometre yol döşedik diye reklam yapmayı daha iyi biliyorlar.canım halkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 edep.. olm kaç yol gördüm yeni yapmışlar yıkıp baştan yapıyolar :D sdf birbirlerine para kazandırıp duruyo pedevenkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 same Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Xenocide said: arkadaş sabahtan beri AKP'li bademliler haznedar meydanına kurulmuşlar ses sistemiydi hödösüydü HA HA HAAY LAY LAY HOPPA ÜLKEEM İÇİİİN TÜRKİYEEM İÇİİİN HOYDAA LAN YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haznedarın neresindesin yaw ziraatin üst katında otuyurorum ben bi göremedim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 haznedar meydanının orda garanti bankası var bitane hatta şimdi yeniden dekore ettiler içerisi yeşilli meşilli ışıklı böle uzay istasyonu gbi oldu, onun hemen arkasında bi çıkmaz sokak var ordaki son apartman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sende bul 2 amfi bir mikrofon akp ye koyim diye bağır sürekli herhangi bir yasal yaptırım uygulayamazlar. ama tabi ses kirliliği yarattığını düşünen agalar şikayet edebilir o ayrı. ne diyecek adamlar e işte ak.dumun partisine küfür etmişin sen hayır ben akıllı.kıllı ve partiseven insnalara söyledim desen ne yapabilirler hani? deli etmesinler adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 rte'nin sağı solu belli olmaz ergenekoncu diyip alırlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar