Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disipline Arena talenti

maxrep

Öne çıkan mesajlar

Şimdi karasız kaldı arkadaşla. Benimde onunda arena tecrübesi hiç yok. Ve bedne açıkçası PVE de yapmakta zorlanıyorum. Guild raid satleri ve ev halleriyle. (Evli ve çocuklu)

Bende Warrior ve priest (undead)
Arkadaşda Lock ve hunter var.

Bu duruma göre benim kesinlikle priest olmama gerek değilmi?

o da lock mu?

ona göre bg le min alınabilecek epic gearları düzüp arena ya akmayı planlıyoruz.

Söyleyemeden geçemeyeceğim; Gördüğüm ve bildiğim en iyi forum sitesi. HErkese çok teşekkürler bilgi ve yorumlar için.

/salute
Sosyal ağlarda paylaş

Ondskan said:
sdexsde said:
ya genelde millet disc te enlightenment i es geçmiş.Neden acaba?

Saglam bir talent aslinda ancak oncelige gore siralandigi zaman ise yarar arac olarak kullanilabilecek daha fazla talent var discipline agacinda, nedeni bu olabilir.

Bunun yani sira 2v2'de ise yarayabilecek yari hybrid bir talent build'i var ve bunu kullaniyorum birkac gundur(iyi bir arena oyuncusu oldugum soylenemez)

http://www.wowhead.com/?talent=bx0GuhgtMcqkfZVMGz

Spell Warding onemli bir kayip ve bunun yaninda greater heal'lar daha fazla mana tuketiyor(15% kadar). Silent Resolve bu build'i yapan tarafindan gerek gorulmemis -ki bircok priest ayni fikirdeydi ve bende dispellerin pek resist etmedigini tecrube ettigimden(benim spell'lerim icin) almadim.

Artilari daha cok meele class'lara karsi. Reflective Shield 'in crowd control'leri kirabilme potansiyeli varmis soylenildigine gore ancak henuz boyle birsey yasamadim. Pasif olarak iyi bir dps kaynagi oldugunu dusunuyorum.

Fear cooldown'inin 4 saniye dusmesinin yani sira rank 1 shadow word:pain ya da bazi racial ability'leri sayesinde blackout proclatip ekstra birkac saniye kazanabiliyorsunuz. Mind Flay ise dps araci olarak degil kacan ve kovalayani yavaslatmak icin kullanilabilir.

benim anlatmaya çalışdığım mille enlightenment yerine improved healingi tercih ediyorlar.Tam hesap işini bilmiyorum ama bence enlightenment iproved healinge göre daha avantajlı.Bne genelde 2v2 oynadığım için o yüzden focused powera da ihtiyaç duymuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...