manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 arkadaşlar kadıköy meydandan caddebostan'a nasıl gidebilirim??bileniniz var mı? rakkas diye bir yer varmış orada restaurant fln..orayı artık oradan bulurum da caddebostan'ı tarif edin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Boğadan biraz aşağı doğru inince denizin ters tarafına doğru dolmuş durağı var orada bekle. Sarı sarı Bostancı dolmuşları var. Biniyorsun onlara Caddebostan diyorsun. Sahilyolunda Migros var kocaman sağda kalan son bina olcak sonra sağda hep deniz var zaten. Orada inip barlar sokağı diye tabir ettiğimiz, tam Migros'un karşısındaki sokaktan Bağdat Caddesi'ne çıkıyorsun. Ondan sonra bulursun Rakkas'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Beşiktaş iskelesinin karşısındaki otobüs durağından 4 numaraya da binebilirsin alternatif olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sağol,ama boğazdan biraz aşağı inmek kısmını çözemedim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 fenerbahçe stadını sol una al dümdüz yürü dümdüz 2 saat sonra gelirsin caddebostana hatta 1 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Llama said: fenerbahçe stadını sağına al dümdüz yürü dümdüz 2 saat sonra gelirsin caddebostana hatta 1 saat abooww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sağ değil sol yanlış yazdım düzelttim ama alıntı yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Abi boğazdan değil boğadan ineceksin denizin ters tarafına doğru. Ha yada sahile in Beşiktaş iskelesini bul onun karşı taraflarında var başka bir bostancı dolmuşları durağı. Alternatif olarak oradan da binebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 abi yürünür mü bir saat..bu sıcakta..of:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 nileppezdel said: Abi boğazdan değil boğadan ineceksin denizin ters tarafına doğru. Ha yada sahile in Beşiktaş iskelesini bul onun karşı taraflarında var başka bir bostancı dolmuşları durağı. Alternatif olarak oradan da binebilirsin. aa pardon yanlış okumuşum..sağolun yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yalnız Rakkas'ta gayler çıkıyodu ya bi ara gitme bence oraya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Dostum yol tarifini bilmiyorum da, nick'e Samsun'un sıcağından +rep'lerimi gönderiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Kadıkoy Polis karakolunun yanında taksim ve bostancı sarı dolmuş durakları var veya boğa'nın oradan çaybahçesinin yanından biraz aşağı yürüdüğünde sarı dolmuş duraklarını görüceksin. Sarı dolmuşlardan Bostancı yönüne gidenlere binip adama beni Rakkas'ta indirirmisin dersen seni tam önünde indiricektir kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar