Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Nereye gidiyorsun diye sorduğumda anason kokusuyla cevap vermişti. Eskiden alkolünden artanları toplarmış gençler. Dağ gibiymiş, gücüyle inletirmiş. Anlatılan hüzünleri merhemler, gece evindeyken dışarı salarmış. Öyle bir abi varmış işte günlerin birinde. Garip bi yoz akşamı, alayı yozlaşmışken tanıştım abiyle. O anlattı ben inlettim mekanı. Dedi ki: Birayla dolu kutu, doluyken mutlu eder seni, boşsa burup atarsın. Öyle olma, insanları iyi seç, konuşurken bir şeylerler kat onlara, uzağa gittiğin zaman burup atılma. Öldüğün zaman yaşattıkların yaşasın. Sevgiye inan. İnsan sevmek için varolmuş. Acı çekeceksin bazı bazı, ki hiçbiri atlatamayacağın olmayacak ama yanma desem boşuna olacak, rakı közünü alacak içinin. Alışacaksın. Bi zaman yerini dolduramayacağın bi kayıp yaşayacaksın. Erken veya geç düşünme desem de; düşüneceksin, sırtına dünya binecek ama şarap misali yıllar güçlendirecek seni, akıllanacaksın. Sevgiyle nefretin ince çizgisinde yaşarken, faul yapacaklar. Nefretin sınırlarını öğreneceksin, alayına tek giderken yüzlerine "peki" diyeceksin. Vodka olup insanların boğazını yakacaksın ve kimse o son bardağı içmemeyi bilemeyecek. İntikamını alacaksın. Böyleyken hadise tüm yaşadıklarını karıştıracaksın, çarpacak aynen. Kusacaksın ruhunu, rahatlayacaksın. Sonra yürüdü , sağ sol, sağ sol, sağ sol, sağ. Durdu, döndü: Uğur böceği olsan bile kimse sana terlik pabuç almayacak, fakat ne yazık ki, sen inanacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 beğendim.. alkolle hayat felsefesini de bi sen yaparsın kanka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ahah eyvalla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oo güzelmiş. hoşuma gitti=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar