draedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 9. bolume kadar geldim, ama son 2-3 bolumdur zorla seyrediyorum, daha cok var serinin sonuna ve biraksam mi diye dusunmeye basladim. Zorlayarak devam etmeli miyim, ilerde heyecan baslayacak mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Serial Experiments Lain'in bölüm yönetmenlerinden Ryutaro Nakamura ve aynı serinin konsept tasarımcısı Chiaki Konaka'nın bir araya geldiği bir seride "paso aksiyon" beklememen lazım ki zaten serinin misyonu bu değildi ki. Örnek vermem gerekirse A Scene At The Sea de sıfır tempolu, minimum diyaloglu bir filmdir ama filmin konusunun zaten bu olmadığını başından bilirsen bu seni rahatsız etmez aksine filme daha çok bağlanmanı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Hayır hiç birşey bekleme. Lain de izledim, Boogiepop da izledim, IGnin daha önce yayınlanmış bütün animelerini izledim ve rahatlıkla söylüyorum ki Ghost Hound bok gibi bir anime. Rahatlıkla bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ben de benim Anime'den anladığım şeyler açısından söylüyorum, Serial Experiments Lain de Booegiepop Phantom da I.G.'in birçok serisi de kanımca en iyi Anime örnekleri arasındadır. Polemiğine de girmek istemiyorum. En azından benim Anime'den anladığım bu, insanların tercihlerine de çok çok abartı kötü örnekler olmadıkça müdahele etmek istemiyorum ama dediğim gibi, bana göre İYİ bir anime. ("Loli yok, bu ne biçim anime" diyorsanız, evet bu kötü bir anime) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 İzlemediğin nerden belli. Nerdeyse bütün anime loli/shota üstüne kurulu. Kaç kere Miyako "fanservice" laflar etti hatta. IG standartlarına göre kötü bir anime, psikolojik anime standartlarına göre kötü bir anime. Git önce izle, sonunu getir, ondan sonra gel burda savun. ANN den iki isim kontrol edip "oo bu adam yapmış o zaman kesin güzeldir" diye gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 her turlu animeye acigim, bunu da zorladim, oyle cok da kotu oldugunu dusunmuyorum ama o kadar cok anime var ama zamanim kisitli, o yuzden en iyileriyle degerlendirmeye calisiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bende bunu yarıda bırakmıştım sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar