Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost Hound

draedan

Öne çıkan mesajlar

Serial Experiments Lain'in bölüm yönetmenlerinden Ryutaro Nakamura ve aynı serinin konsept tasarımcısı Chiaki Konaka'nın bir araya geldiği bir seride "paso aksiyon" beklememen lazım ki zaten serinin misyonu bu değildi ki.

Örnek vermem gerekirse A Scene At The Sea de sıfır tempolu, minimum diyaloglu bir filmdir ama filmin konusunun zaten bu olmadığını başından bilirsen bu seni rahatsız etmez aksine filme daha çok bağlanmanı sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de benim Anime'den anladığım şeyler açısından söylüyorum, Serial Experiments Lain de Booegiepop Phantom da I.G.'in birçok serisi de kanımca en iyi Anime örnekleri arasındadır. Polemiğine de girmek istemiyorum.

En azından benim Anime'den anladığım bu, insanların tercihlerine de çok çok abartı kötü örnekler olmadıkça müdahele etmek istemiyorum ama dediğim gibi, bana göre İYİ bir anime.

("Loli yok, bu ne biçim anime" diyorsanız, evet bu kötü bir anime)
Sosyal ağlarda paylaş

İzlemediğin nerden belli.

Nerdeyse bütün anime loli/shota üstüne kurulu. Kaç kere Miyako "fanservice" laflar etti hatta.

IG standartlarına göre kötü bir anime, psikolojik anime standartlarına göre kötü bir anime. Git önce izle, sonunu getir, ondan sonra gel burda savun. ANN den iki isim kontrol edip "oo bu adam yapmış o zaman kesin güzeldir" diye gelme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...