keldron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Rıdvan dün 90 dakikada ''Bu semihi siyaha falan boyatalım belki ilk 11 de oynatırlar'' gibisinden bir seyler söyledi ahah.Ciddi hakkı yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 semihe bundan sonra çiko diycem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Semih sakatlanmış , yarın MR'a gidecek.Umarım yetişir Partizan'a(Tabi oynatırsa Aragones) Kaynak , Ersin söyledi NTVspor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 entebin hamamlariiii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ispanya liginin gol krali okadar da kotu olamaz abartmayin yahu, kendine gelir zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yav arkadaş galatasaray beşiktaş bi istek arzu bastırma bi karambol doldur boşalt fener hep pısırık böle deplasmanlarda kaç senedir yeter yav midemiz şişiyo izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 NoTwisT said: Ispanya liginin gol krali okadar da kotu olamaz abartmayin yahu, kendine gelir zamanla. kimsenin adama çok kötü dediği yok. alışmamış olabilir bu da normal. ama toplam maliyeti 20 milyon euroyu bulan bir forvetten daha çok şey beklendiği de aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ligin ilk maçı ... her zamanki gibi maglubiyet yine aynı sesler fenerden cacık olmaz bunların hepsini artık bir fenerli olarak normal karsılıyorum. ha fenerin sorunu forvettemi hayir , alakası yok yenilgi guiza yüzündenmi alakası yok ama yaklaşık 6 senedir bütün maçlari izlemeye calısıyorum , fakat bu maçtan sonra baya bi doldum anlamadıgım nokta bizim elimizde sorunlu sorunsuz bi MATEJA KEZMAN gibi bir futbolcumuz var ise ve bunun yerine 14 Milyon euro verip avrupanın en formda golcülerinden DANIEL GÜİZA yi alıyorsak, benim merak ettiklerim Bu kezman denilen herif yuhalandı are you player dendi su bu dendi ne topculugu ne adamlıgı ne anası ne avradı kaldı bu cocuk su guizanin 2 maçta yaptıgı haraketlerin yarısını yapsa nolurdu cok merak ediyorum o kaleciyle karsı karsıya kaldıgında topu kaleye bile atacak cesareti olmayan 14 milyon euroluk forveti ben napayım eger bir oyuncu 14 milyon euro alıyorsa fenerbahce tarihinde bu kadar para ilk defa harcanıyorsa ben bu adamdan isterse ilk hafta olsun isterse son hafta olsun gol beklerim atıcaksın kardeşim o golu ilk 2 hazırlık maçında hiç bişi yapmadın saga sola kostun cok kosuyo dediler 2 tane bos kaleye gol attın golcu adam dediler bizim semih gibi bi topcumuz warken sen bu formayı nasıl alırsın d.güiza adama sorarlar, top indirmeye gitmezsin topu onume atsınlar gol atayım sanırsın sen burayı mallorcamı sandın kontra atak futbolumu sandın ama hata sendede degil seni alanda kimse bana diyemez adam alısmadı bunu yapmadı sunu yapmadı ulan bu futbol top onunde kaleci karsında sen 14 milyon euroluk adamsan gostericeksin bana birşey atıcaksın asırtma vurucaksın koseye kaleci kurtarıcak dicemki helal olsun cocuk biliyo bu işi dicez nerdesin peki d.güiza kezman demiyim de o pozisyonda semih olsa topu gormeyiz aglardan cıkartırlar nalet olsun sana bide yapıosun gözlük filan evet nalet olsun belki cok erken adam daha 3 maç oynamadı ama o kadar doldurulmuş ki taraftar(ben dahil) kezman kotu kezman golcu degil kezman su kezman bu ne semih kaldı artık ne alex kaldı ne maldanado tek derdimiz kezman şimdi guiza gol kacırdıkca insallah gelen gideni aratmaz guiza senin elinde belki 20 golde atsan 25 golde atsan 30 golde atsan dicez bos kaleye attı su bu ,her atamadıgındada kezman bunu atardi dicez belki ... ama hep akıllarda kezman kalcak guiza senin talihsizligin bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 nocom said: NoTwisT said: Ispanya liginin gol krali okadar da kotu olamaz abartmayin yahu, kendine gelir zamanla. kimsenin adama çok kötü dediği yok. alışmamış olabilir bu da normal. ama toplam maliyeti 20 milyon euroyu bulan bir forvetten daha çok şey beklendiği de aşikar. 20 milyon euroluk transfere karşı sabır çok zor bu ülkede. buna şaşırmamak lazım. değer miydi o tartışılır. ama sabır lazım mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 haha efsane yazdı antep . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Ligin ilk maçı mağlubiyet falan önemli değil olur böyle şeyler Beşiktaş'ta nerdeyse 5lik oluyordu ama ortada acı gerçekler var. Fenerbahçe Mehmet'in ve Deivid'in yerini hemen doldurması lazım. Fenerbahçe'nin 90 dakika rakip kaleyi tutan şutu olmaması en garip istatistikti bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Antep hep yatıyo fenere!!11!bir!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bütün parayı güizaya verdi fener, yoksa antepe yatış parası verirlerdi fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Smoke said: Antep hep yatıyo fenere!!11!bir!11! Nası yatsın adamlar kaleye top göndermedi ki FB gelse alıvercek kaleci de yok işte :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 grelynx said: ligin ilk maçı ... her zamanki gibi maglubiyet yine aynı sesler fenerden cacık olmaz bunların hepsini artık bir fenerli olarak normal karsılıyorum. ha fenerin sorunu forvettemi hayir , alakası yok yenilgi guiza yüzündenmi alakası yok ama yaklaşık 6 senedir bütün maçlari izlemeye calısıyorum , fakat bu maçtan sonra baya bi doldum anlamadıgım nokta bizim elimizde sorunlu sorunsuz bi MATEJA KEZMAN gibi bir futbolcumuz var ise ve bunun yerine 14 Milyon euro verip avrupanın en formda golcülerinden DANIEL GÜİZA yi alıyorsak, benim merak ettiklerim Bu kezman denilen herif yuhalandı are you player dendi su bu dendi ne topculugu ne adamlıgı ne anası ne avradı kaldı bu cocuk su guizanin 2 maçta yaptıgı haraketlerin yarısını yapsa nolurdu cok merak ediyorum o kaleciyle karsı karsıya kaldıgında topu kaleye bile atacak cesareti olmayan 14 milyon euroluk forveti ben napayım eger bir oyuncu 14 milyon euro alıyorsa fenerbahce tarihinde bu kadar para ilk defa harcanıyorsa ben bu adamdan isterse ilk hafta olsun isterse son hafta olsun gol beklerim atıcaksın kardeşim o golu ilk 2 hazırlık maçında hiç bişi yapmadın saga sola kostun cok kosuyo dediler 2 tane bos kaleye gol attın golcu adam dediler bizim semih gibi bi topcumuz warken sen bu formayı nasıl alırsın d.güiza adama sorarlar, top indirmeye gitmezsin topu onume atsınlar gol atayım sanırsın sen burayı mallorcamı sandın kontra atak futbolumu sandın ama hata sendede degil seni alanda kimse bana diyemez adam alısmadı bunu yapmadı sunu yapmadı ulan bu futbol top onunde kaleci karsında sen 14 milyon euroluk adamsan gostericeksin bana birşey atıcaksın asırtma vurucaksın koseye kaleci kurtarıcak dicemki helal olsun cocuk biliyo bu işi dicez nerdesin peki d.güiza kezman demiyim de o pozisyonda semih olsa topu gormeyiz aglardan cıkartırlar nalet olsun sana bide yapıosun gözlük filan evet nalet olsun belki cok erken adam daha 3 maç oynamadı ama o kadar doldurulmuş ki taraftar(ben dahil) kezman kotu kezman golcu degil kezman su kezman bu ne semih kaldı artık ne alex kaldı ne maldanado tek derdimiz kezman şimdi guiza gol kacırdıkca insallah gelen gideni aratmaz guiza senin elinde belki 20 golde atsan 25 golde atsan 30 golde atsan dicez bos kaleye attı su bu ,her atamadıgındada kezman bunu atardi dicez belki ... ama hep akıllarda kezman kalcak guiza senin talihsizligin bu oldu. Saçmasapan bir yazı olmuş. Bir kere hazırlık maçlarını bir rafa kaldırman lazım. Çünkü o maçlarda genellikle oyuncular eforlarını belli oranda sarfederler. Hadi onu geçtim bu adam daha yeni gelmiş. 3-5 maç yapmış. Siz şimdiden maç başı gol bekliyorsunuz resmen. Lan bi durun diyorum. Yani size yuh demek dahi istiyorum. Birkaç hafta geçsin hatta en azından birkaç ay geçsin adam biraz alışsın bari. İspanya'dan gelip Türkiye'de oynamak kesinlikle kolay değil. Bazıları basit mantık İspanya'da 30 atan Türkiye'de 60 atar diyorsa yanılıyordur. Çünkü olay defansların boktanlığında değil sistemde. Burada Fener'in sistemi de farklı, Türkiye ligininde. Bu sebeple bu ve bu gibi adamlara her zaman en az 2-6 ay arası bir alışma süresi tanınmalı. Ancak sizin gibi futbol severler bu işi PES zihniyetine çeviriyor. Adam transfer olduğu an golleri sıralayacak diye bekliyorsunuz. Allah aşkına biraz düşünün. İspanya'dan gelmişsin buraya. Kültür farklı, insanlar farklı, yemekler farklı, din farklı, kısacası herşey farklı. Kolay mı hemen adapte olmak. Bir futbolcu yaşadığı yere adapte olmadan ondan bir sap olmaz. Bunu anlamak lazım önce ve bu sebeple Guiza için birşey söylemek şu anda çok yanlış. Bu muydu derseniz siz de sayın gereksiz bazı Türk yazarlar gibi Hıncal Uluç gibi bir şey olup çıkarsanız. Umarım birileri bir şeyi anlar. Bu arada Fenerli falan da değilim ama bu yazıyı görünce tepem attı. Yani bu kadar körlük olur ya. Valla yuh diyorum arkadaşım, sadece yuh. Bu zihniyetin bir benzeri de Skibbe'ye yapılandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bugün okudum çok beğendim özellikle Fenerbahçeli arkadaşlar bir göz gezdirsin bence , http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/08/ferran-adria-vs-aragones.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 said: K@dir MUSDFHUSDHFUDSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 BulletRide said: Bugün okudum çok beğendim özellikle Fenerbahçeli arkadaşlar bir göz gezdirsin bence , http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/08/ferran-adria-vs-aragones.html aceto (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 BulletRide said: Bugün okudum çok beğendim özellikle Fenerbahçeli arkadaşlar bir göz gezdirsin bence , http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/08/ferran-adria-vs-aragones.html Çok güzel yazmış valla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar