karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ya yarın public speaking denen saçma bi yarışma var (zorla sokuldum) yarışmacılar çıkıp seçtikleri konu hakkında 1.5 dakikalık konuşma yapıyolar... bana bu cuma günü söylendi tabii dersane falan pek zamanım olmadı... şimdi darwinism seçtim konu bi paragraf yazdım giriş gibi darwinism nedir neyi savunur vs... devamını nasıl getireyim aklıma birşey gelmiyor... 1-2 fikir ortaya atarsanız iyi olur yani... yarına kadar bunu yazıp ezberliycem bide heheah[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Darwinizm diye bir şey yoktur. Nasıl Einsteinizm yada Edisonizm yoksa Darwinzm diye bir şeyde olmaz. Bilim ile dini birbirine karıştıranların, özellikle aşırı dincilerin zırvalamasıdır bilimsel teorileri düşman izm miş gibi gösterip sonrada bilimsel bir teoremi bilimdışı yöntemlerle çürütmeye çalışmak.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abi emin ol olmayan birşey hakkında konuşma yapmıycam... muhalafet etme de yardım et yahu... darwinin görüşlerini savunmaya darwinism deniyo işte öyle düşün kemalizm oluyo leninizm oluyo marxism oluyo darwinism neden olmasın? :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Gördüğüm kadarıyla herkes bu konu hakkında ne düşünüyor dememiş arkadaş. Nasıl devam ettiririm demiş? Senin yazdıklarına göre saçma sapan birşeydir kafanızı yormayın diye bitirmesi gerekecek arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bende yarin darwin in fikirleri uzerine bir sunum yapiyorum. bir iki kitap ismi verirdim ama senin icin cok gec artik sanirim. google da guzel bir kac site buldum. bir adamin ph d. teziymis, cok guzel yazmis. oyle bisey bulabilirsen isine yarar sanirim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 KAFİR O KAFİR !! aasadfaadasdadasdad[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 yok abi 1.5 dakkalık yüzeysel bir konuşma yani... 1.5 dakkaya ne sığar ki? 15 dakka deil yani... hani böyle insanlara darwinin ne bok yediğini söyleyip ben darwinin söylediklerine katılıyorum gibi bişey yapcam heralde 1.5 dakkalık konuşmamı olur yahu... başta 1 di de ben itiraz ettim biraz daha olsun diye 1.5 dediler[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 simdi darwinism var social darwinism var hangisini soruyosun ona gore biseyler soliyim?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 O konu hakkında kendi düşüncelerini mi istiyorlar yoksa o konuyu anlatmanı mı? edit: Soruncaya kadar cevabı gelmiş. :) [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 05 Nisan 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Benim yazdıklarım muhalefet değil. Darwinizm hakkında yazın deniliyorsa niye böyle bir şey olamayacağı hakkında yazabilirsin ki bu cidden iş ile ilgili olduğunu gösterir. Tabii hocan senden Darwin teorisinin yanlışlığını ispatlamanı, Darwinizmin çöküşü gibi zırbalar bekliyorsa o zaman başka.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Hehe sosyal darwinizm diye aratınca çıkan konuların hepsi şeriatçı kaynaklar vede hepsi Darwinin nasıl bir faşist olduğu üzerine. Adama bir küfretmedikleri kalmış diyicem, o da değil zira etmişlerde :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 DAŞLAYIN![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: fedaykin, 05 Nisan 2004 23:14 tarihinde demiş ki: Hehe sosyal darwinizm diye aratınca çıkan konuların hepsi şeriatçı kaynaklar vede hepsi Darwinin nasıl bir faşist olduğu üzerine. Adama bir küfretmedikleri kalmış diyicem, o da değil zira etmişlerde :) sacmalamislar ozaman sosyal darwinism'i darwin ortaya atmadiki :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar