Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XY ler neden sapık?

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

Chaotic said:
temel zorun bunlardan ziyade neden hayatın temelinde odak noktasında bu kadar fazla bulunuyor olması. bu kadar çok düşünüyor oluşumuz.
Yemek yemezsek ölürüz gibi bir işlevi yok insanda evet haklısın,ama öte yandan,hormonlar ve haz,dediklerine güzel bir cevap.

Hem hormonların bir oyunu,hemde dünyada zaten zevk almak için bulunmuyormuyuz?Yaptığımız birsürü hareketin ardında zevk alma olgusu yok mu,sex bir zevk almak değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
^^ShadowSong^^ said:
Deniz tavşanı mesela 12şerli grup sex yaparlar,hem ön hem arka takımları tamdır ve 12şerli sexlerinde tam bir halkayı sağlarlar.

offtopic: deniz tavsanı ne kadar hoş bir hayvandır
hiç göreniniz oldu mu bilmiyorum da bayılıyorum (canlısını gormuslugum var denizde ^^ )

onlara katılmadıgını varsayıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Chaotic said:

parçacık fiziği yerine neden 200gr lık bir 40derece sıcaklığındaki bir epitel dokuya odaklanıyoruz?

ben parçacık fiziğine odaklanmıyorum ama matematiksel fiziğe odaklanıyorum mesela o sayılıyo mu?

bir örnek olarak teorik bir dal olduğu için ve herkesin istese ilgilenebilmesine açık olduğu için keza içinde birçok bilinmeyeni barındırdığı için parçacık fiziğini örnek verdim. herbişi olabilir pektabikide
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
İneğe tecavüz ediyorlar,
Köpeğe kediye tavuğa ve hatta civcive bile.
yunus balığına tecavüz eden diye bir haber bile okumuştum.
Dakikada 6 defa seks düşünüyoruz erkekler olarak yapılan araştırmalara göre diye birşey hatırlıyorum.
Birçok idealin altında yatan sebep kız götürmek denen olay.

Gerçekten merak ettiğim neden böyle?
sadece hormonel mi?
toplumsal dinamikler ne derece etkili?
subliminal açıdan ne gibi tetiklemelere mağruz kalıyoruz?

parçacık fiziği yerine neden 200gr lık bir 40derece sıcaklığındaki bir epitel dokuya odaklanıyoruz?

ben bu sorulara gerçekten çok sağlam bir cevap bekliyorum.

diğer cevapların büyük bölümünü okumadan yazıyorum:

bi kere "sapıklık" ne demek? Bi doğrultudan sapmak demek en basit şekliyle. E XY'lerde de direkt olarak doğrultu gösteren organ var doğuştan. Yani argümanın yanlış, o doğrultuyu takip etmeyen sapık oluyor. Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
Ardeth said:
Chaotic said:

ben parçacık fiziğine odaklanmıyorum ama matematiksel fiziğe odaklanıyorum mesela o sayılıyo mu?

bir örnek olarak teorik bir dal olduğu için ve herkesin istese ilgilenebilmesine açık olduğu için keza içinde birçok bilinmeyeni barındırdığı için parçacık fiziğini örnek verdim. herbişi olabilir pektabikide

teorik olmak zorunda değil deneysel de olabilir, teorik de olabilir parçacık fiziği. ama bence manifoldlar, lie cebiri, grup teorisi, symplectic geometri daha eğlenceli duruyor (seviyemi de hesaba katarsak uzaktan eğlenceli gözüküyor demem lazım)

of nası da dağıtırım konuyu, neyse aynı zamanda genetik okuyan biri olarak şu cevabı veriyorum:
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar yıllardır sıkmıyor tatlı canını okşuyor.. ama sadece 20şer gramlık kütleler çıkıyor vücuttan hacım başkada bişi olmuyor.

thomas moore mu söylemişti pek emin değilim ama ideal toplum içinde yaşayan herkesin hem çiftçi hem filozof hemde sanatçı olduğu toplumdur diye.
bizde sapık, bastırılmış sapık, ot, köle, köle tüccarı ve yıllarca anime izlediği için bigün çok hislenip orasından burasından ışık çıkacağına inanan manyaklardan başka bişi yok ama
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
insanlar yıllardır sıkmıyor tatlı canını okşuyor.. ama sadece 20şer gramlık kütleler çıkıyor vücuttan hacım başkada bişi olmuyor.

thomas moore mu söylemişti pek emin değilim ama ideal toplum içinde yaşayan herkesin hem çiftçi hem filozof hemde sanatçı olduğu toplumdur diye.
bizde sapık, bastırılmış sapık, ot, köle, köle tüccarı ve yıllarca anime izlediği için bigün çok hislenip orasından burasından ışık çıkacağına inanan manyaklardan başka bişi yok ama

thomas moore u bilmem de aynısı lenin de dedi
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:

bırak 20gr'ı, onun içindeki tek hücre bile önemli; sen de onlardan biriydin zamanında.

Chaotic said:

...yıllarca anime izlediği için bigün çok hislenip orasından burasından ışık çıkacağına inanan manyaklardan başka bişi yok ama

uaheuhaeuhauhah
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
20şer gram diye indirgemek çok saçma,birçok yaptığın şeyi indirgersen onlarında anlamı olmadığını görürsün,indirgemez o yüzden insan.
ben bugün intihar etsem,ölücem,yarın hiçlik var,neden hayatla uğraşıyim gibi indirgemeler daha mantıklı ama onlar bile hatalı.

kişisel olarak birşey yazıcam ama saldırı olarak anlama,neden insanların bu kadar çok başka şeyle ilgilenmesini isterdin ki?anime izleyen bir insan,sex yapan bir insan,neden senin gözünde parçacık fiziğine hayatını adamış bir insan kadar değerli değil?ben teslaya saygı duyarım mesela,adam neler düşünmüş,hayatını neye adamış vay be derim;ama onun gibi bir hayata sahip olmak istemem,her gece sex yapan tarzda biri,yada hergün anime izleyen biri daha cazip gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

^^ShadowSong^^ said:
Chaotic said:
20şer gram diye indirgemek çok saçma,birçok yaptığın şeyi indirgersen onlarında anlamı olmadığını görürsün,indirgemez o yüzden insan.
ben bugün intihar etsem,ölücem,yarın hiçlik var,neden hayatla uğraşıyim gibi indirgemeler daha mantıklı ama onlar bile hatalı.

kişisel olarak birşey yazıcam ama saldırı olarak anlama,neden insanların bu kadar çok başka şeyle ilgilenmesini isterdin ki?anime izleyen bir insan,sex yapan bir insan,neden senin gözünde parçacık fiziğine hayatını adamış bir insan kadar değerli değil?ben teslaya saygı duyarım mesela,adam neler düşünmüş,hayatını neye adamış vay be derim;ama onun gibi bir hayata sahip olmak istemem,her gece sex yapan tarzda biri,yada hergün anime izleyen biri daha cazip gelir.

pektabi bunun insanlara daha cazip geldiğinin farkındayım. zaten bu soruyu sorma amacım bu konuyu açma amacımda tamamen bundan ibaret.
neden daha cazip geliyor?
neden daha özenilesi geliyor?
neden daha çok reputation ı var ve bu kadar respect sağlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:
Ardeth said:

teorik olmak zorunda değil deneysel de olabilir

heryer cern kaynıyor zaten ya =)

cern uç örnek boğaziçinde oda boyutunda aparatlarla parçacık deneyleri yapmak mümkün, hatta ölmeden önce engin arık denen hocamızda bu işler için gereken bazı değerleri aletlerin getirilmesi için uğraşıyordu geldi sanırım onlar emin değilim ama. MITden gelen baya sağlam deneylerde bulunmuş bir deneysel parçacık ve bilgisayar fizikçisi olan değerli yeni sayılabilecek bir hocamız var arada cerne gidip geliyor falan. heycanla bekliyoruz onun yapacaklarını hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...