paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Selam, Cafein'cim yeni araç için düşünceler netleşti ve yeni almak icap edecek sanırım : Volvo V50 1.6D Dinamik -Deri yerine o T-Tex denen koltuktan -Sunroof(daha tam göremedim ama) -17" yerine 16" jant istiyorum. TR yollarına gitmez o ince yanak. -Plastik konsol için siyah yerine de 2 tonlu orta koyulukta plastik -Gövde rengi de metalik açık mavi Fazla custom oluyor araç :P Ehh artık 2 sene değil de, uzunca bir süre kullanırım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Her şeyi anladım da, açık metalik mavi dediğin benim arabanın rengi değil de buz mavisi falan dedikleri çok açık mavi ise, o renk delikanlıyı bozar :D Not: V50 iyidir, ilerde çoluk çocuk olunca rahat rahat sığarsınız, puseti bagaj almadı falan derdi olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 prozzak said: paramecium said: Selam, Ya kromajın fazlası göz yoruyor. Daha gerçeğini göremedim, ondan sonra daha acımasız olabilirim :P Saygılar. autoshow yaklaşıo.. tüm arabaları orada mıncıklıcaz sen rahat ol.. özellikle sana delta yı mıncıklatcaz fikrin degişsin diye :P yauu ne zaman şu autoshow yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bayram sorası sanırım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 MrMarvelous said: prozzak said: paramecium said: Selam, Ya kromajın fazlası göz yoruyor. Daha gerçeğini göremedim, ondan sonra daha acımasız olabilirim :P Saygılar. autoshow yaklaşıo.. tüm arabaları orada mıncıklıcaz sen rahat ol.. özellikle sana delta yı mıncıklatcaz fikrin degişsin diye :P yauu ne zaman şu autoshow yaa google+cnr+autoshow :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 9-19 Ekim'di galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Vodan said: 9-19 Ekim'di galiba. Gençler kadroyu oluşturalım tarih belirleyelim ve gidelim mümkünse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Hafta sonu olması birinci koşul olsun lütfen. Benim iş durumum biraz karışık olabiliyormuş.. Mesela bu hafta sonu sizler 9 günlük tatilin keyfini sürmeye başlarken ben çalışıyo olacağım muhtemelen.. Bu yüzden haftasonu olması birinci koşulunu yerine getirsek dahi gelememe ihtimalim olabilir. Bir problem çıkmazsa kesin gelmek istiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 haftasonu tabii ki ya. Ben de farklı değilim, çoğu kişi de aynıdır zaten di mi? Dİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mr_Hand said: haftasonu tabii ki ya. Ben de farklı değilim, çoğu kişi de aynıdır zaten di mi? Dİ Mİ? Çoğunluğa uyarız haftasonu olsun fakat hangi gün daha ii olur sizce ctesi mi pazar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sanki pazar daha iyi olur gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Selam, Cumartesi sabah 8,5'da kapılarına dikilelim :D Ben gelir miyim, Allah bilir... Kısmet... İnşallah... Nasip... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 İstersen yengeyle irtibata geçip senin adına izin isteyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Selam, Ne yengesi kardeşim!!! yeni gelenlere, bilmeyenlere farklı bir imaj çiziyorsunuz, olmaz ki ama... ÖM'den atarım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yengeee para aşaa inebilir mi maç yapcez!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar