Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lancia Delta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yannız baya iddialı bi model bu.

1.9 çift turbo multijet motor var alette. 190 beygir @ 4000rpm, 400nm tork @2000rpm. Yeni M3 ün torku da 400nm :O

Baya başarılı bi motor. Emisyon değerleri de iyiyse BMW nin 2 litrelik dizel ünitesine on basacak derecede bişey.
Mesaj tarihi:
Bizzat kullanmadigim icin bilmiyorum surus dinamigini, ama maserati granturismo dan sonra fiat ailesindeki en sevdigim ikinci otomobil oldugu icin o kadar onemi de yok suspansiyonu yumusakmis, sertmis. Degistiririz en kotu ihtimalle, dert mi? :P
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Lancia sonradan travestileşti... eskiden böyle değildi bunlar. Bu tarz bir tasarıma öyle bir motor = jilet taşıyan travesti.

Saygılar.

Her kör alıcının bir kör satıcısı vardır
Mesaj tarihi:
prozzak said:
paramecium said:
Selam,

Lancia sonradan travestileşti... eskiden böyle değildi bunlar. Bu tarz bir tasarıma öyle bir motor = jilet taşıyan travesti.

Saygılar.

Her kör alıcının bir kör satıcısı vardır

Gerçeğini gördün mü? Görmediysen gör ondan sonra bi daha alalım yorumunu.

Baya baya kafa çevirtiyo koca koca kromajlar, nefis led farlar, çift renk.

veyron geldi aklıma görünce

baya da beğendim ben
Mesaj tarihi:
MrMarvelous said:
Epey orijinal bi araba. Hiç bişeye benzemiyo piyasadaki.

Retro bi havası var. ama bi o kadar da modern.

valla bayıldım lan ben buna.

batman filminden çıkmış gelmiş gibi =)

Bence başarılı.. fakat 30 cm kısalsa arkadan süper olurdu :)

Para nın travestisi biraz uzun anlayacaginiz :D
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Ya kromajın fazlası göz yoruyor. Daha gerçeğini göremedim, ondan sonra daha acımasız olabilirim :P

Saygılar.

autoshow yaklaşıo.. tüm arabaları orada mıncıklıcaz sen rahat ol.. özellikle sana delta yı mıncıklatcaz fikrin degişsin diye :P
Mesaj tarihi:
Gerçeğini gördüm, göz yormuyor Paracım. Bence arkaya doğru fazla uzun ama yine de şahsına münhasır bir duruşa sahip, öyle yolda diğer arabaların arasında kaybolup gitmez, kendini belli eder.

Yine de bedava versen kullanmam, alır satarım :D
  • Yeni Oluştur...