Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bugün siyahını canlı canlı gördüm trafikte. Arabada çok ince detay tasarım unsurları var, neredeyse bayan el çantası gibi. Elit hissettiriyor gerçekten.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Selam, Bayan el çantası ve elit hissetmek... Hocam senin yolun yanlış, titre ve özüne dön :P Saygılar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahuauhahu detayları ince ve kaliteli duruyor demek istedim de neyse :D Hyundai gibi değil yani bodos bi görüntüsü yok. siyah bi tane görünce anlarsın :P
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Selam, Ben anlamam! Daha arabada yanıma oturamazsın :P Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bundan böyle bu forumda kore malı ürünlere dandik muamelesi yapılması yasaklansın lütfen. Ruhumu korelilere sattım bundan sonra böyle :P
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Selam, Bismillahh... Sana ne oldu Vodan :) Saygılar.
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ön lastikleri sanki çok geride duruyor, burnu çok büyük bir adam gibi durmuş ön tarafı.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kuculmus bi infiniti gibi geldi 407 gibi burnu fazla uzun
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yannız baya iddialı bi model bu. 1.9 çift turbo multijet motor var alette. 190 beygir @ 4000rpm, 400nm tork @2000rpm. Yeni M3 ün torku da 400nm :O Baya başarılı bi motor. Emisyon değerleri de iyiyse BMW nin 2 litrelik dizel ünitesine on basacak derecede bişey.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 o motoru brera ya koysunlar. offf of.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 brerada adam gibi süspansiyon sistemi yok ki. acaip yumuşak.
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bizzat kullanmadigim icin bilmiyorum surus dinamigini, ama maserati granturismo dan sonra fiat ailesindeki en sevdigim ikinci otomobil oldugu icin o kadar onemi de yok suspansiyonu yumusakmis, sertmis. Degistiririz en kotu ihtimalle, dert mi? :P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hehehe :D prodrive zaten özel seri yapmıştı buna. Cilloptur o kesin.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, Lancia sonradan travestileşti... eskiden böyle değildi bunlar. Bu tarz bir tasarıma öyle bir motor = jilet taşıyan travesti. Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 paramecium said: Selam, Lancia sonradan travestileşti... eskiden böyle değildi bunlar. Bu tarz bir tasarıma öyle bir motor = jilet taşıyan travesti. Saygılar. Her kör alıcının bir kör satıcısı vardır
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 prozzak said: paramecium said: Selam, Lancia sonradan travestileşti... eskiden böyle değildi bunlar. Bu tarz bir tasarıma öyle bir motor = jilet taşıyan travesti. Saygılar. Her kör alıcının bir kör satıcısı vardır Gerçeğini gördün mü? Görmediysen gör ondan sonra bi daha alalım yorumunu. Baya baya kafa çevirtiyo koca koca kromajlar, nefis led farlar, çift renk. veyron geldi aklıma görünce baya da beğendim ben
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 arkadaki detaylara bittim ben. italyanlar güzel yapıyo bu işi ya :)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Epey orijinal bi araba. Hiç bişeye benzemiyo piyasadaki. Retro bi havası var. ama bi o kadar da modern. valla bayıldım lan ben buna. batman filminden çıkmış gelmiş gibi =)
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 MrMarvelous said: Epey orijinal bi araba. Hiç bişeye benzemiyo piyasadaki. Retro bi havası var. ama bi o kadar da modern. valla bayıldım lan ben buna. batman filminden çıkmış gelmiş gibi =) Bence başarılı.. fakat 30 cm kısalsa arkadan süper olurdu :) Para nın travestisi biraz uzun anlayacaginiz :D
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 30 cm kısaltırsan düdük gibi golf kadar bişey oluyo, iyi böle dursun bence :D
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Selam, Ya kromajın fazlası göz yoruyor. Daha gerçeğini göremedim, ondan sonra daha acımasız olabilirim :P Saygılar.
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 paramecium said: Selam, Ya kromajın fazlası göz yoruyor. Daha gerçeğini göremedim, ondan sonra daha acımasız olabilirim :P Saygılar. autoshow yaklaşıo.. tüm arabaları orada mıncıklıcaz sen rahat ol.. özellikle sana delta yı mıncıklatcaz fikrin degişsin diye :P
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Gerçeğini gördüm, göz yormuyor Paracım. Bence arkaya doğru fazla uzun ama yine de şahsına münhasır bir duruşa sahip, öyle yolda diğer arabaların arasında kaybolup gitmez, kendini belli eder. Yine de bedava versen kullanmam, alır satarım :D
Öne çıkan mesajlar