diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Merhaba Arkadaşlar ; ben www.istanbulbilisim.com.tr diye bir adresten Sony Vaio buldum ve almak istiyorum.Bu firmayı tanıyan bilen varsa güvenirliğini bana anlatabilirmi çünkü adamlara parayı yollıcam bana kargoyla hemen yollıcaklarmış.Bu sitenin sahibi firma gerçekten teknosa gibi güvenilir bir firmaysa alayım diyorum
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sony'nin Türkiye Distributorlerinden biri. Alışveriş yapmadım ama güvenebilirsin. Olmazsa daha yeni sayılır kocaman bi showroomumsu bi yer açtılar mecidiyeköyde orayı basarsın :p
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 daha bu sabah müşterinin vaiosunu servisine bıraktım bunların. mecidiyeköyde stad karşısı civarında kocaman showroomları var, astoria'nın 2-3 bina yakınında da teknik servisleri. Güvenilmeyecek bişey yok yani.
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tamam ya ben izmirde oturuyorum , istanbul a da gelmediğimden hiçbir fikrim yoktu.Ama siz çok sağlam diyosunuz o zaman düşünmeden alayım bari teşekkürler :=)
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Alınacak Sony Vaio bi bakarmısınız sice iyi mi bu fiyata bu laptop
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yada bu hp mi sizce ??? Alternatif Laptop HP
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bana biraz pahalı gibi geldi ama pek piyasa hakkında bilgim yok :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 genel olarak vaio'ya verdiğin ekstra ücrete değmiyor artık. eskiden parlak ekran olayını onlar bulmuşlardı, bir anlamı vardı, artık her laptop brightview teknolojisi ile geliyor. ayrıca hp'nin servisi on numaradır, her şekilde hp tavsye ederim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ya bi tuşla direkt kayıt yapan bütünleşik tv tuner veya pil kullanımına ve performans talebine göre seçeceğin çift ekran kartı gibi özellikleri olan aletler, o yüzden değiyo bi bakıma.
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mum_Chamber said: genel olarak vaio'ya verdiğin ekstra ücrete değmiyor artık. eskiden parlak ekran olayını onlar bulmuşlardı, bir anlamı vardı, artık her laptop brightview teknolojisi ile geliyor. ayrıca hp'nin servisi on numaradır, her şekilde hp tavsye ederim. ama Vaio nun özellikleri daha iyi 250 gb HD , Geforce falan
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bu işten anlıyosunuz çoğunuz bi el atın bi kere laptop alıyorum hangisi sizce iyi sorunlarla falan uğraşmak istemiyorum aldımı bozulmıcak
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paran varsa sony daha doyurucu, daha kaliteli, ama hp de hiç fena değil. Arada da güzel bi fiyat farkı var.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sonradan verdiğin paraya acımayacaksan sony ama ulan bukadar para verdim buda aynı işi yapıyor o da aynı işi yapıyor diyeceksen o zaman HP. Herşeyi servisle kısıtlandırmamak lazım toshibanın dellin hatta casperin(hadi canım) bile güzel modelleri var ama hoşuna gitmeyen ufacık bir şey olur, mesela tasarımıda abuk yerde bir tuş gibi gözüne gözüne girer ondan sonra o değişiklik. Onun için alamayı düşündüğün modelleri önce git bir yerinde göre dokun incele. Sonra laptop alıyorsun evden dışarı çıkarıcaksan 17' nedir ya laptop diyoruz =)
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 tuğrul bap aldım msi gx 600 extreme edition mutluyum .D
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 birazdan yine gidecem bu adamların yere, bişey isteyen var mı :D
Öne çıkan mesajlar