karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Merhabalar, Evet artık title'danda gördüğünüz gibi kendi dilinizde bir sphere kullanacaksınız.Şu anda son bir kaç cila kaldı ve çok yakında size bu dosyayı sunacağım.Çalışmalarım devam ediyor.Inşallah bu çalışmadan gerçekten hoşnut olacaksınız...Saygılarla.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Brook Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Yapsaydında sonra topic açsaydın bari. :D Güzel bişey olucak heralde merak ettim şimdi :P
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Yok hemen hemen bitti ama yarın koymayı düşünüyorum nete çünkü bikaç alanda ki baya az kaldı büyük sorunlarla karşı karşıya kaldım.Düşünün yani bu "you hit bilmemkimin arms" fln bile turkce olacak.Yani darbeler bile.O yüzden darbelerde fln bi kaç sorunla karşı karşıya kaldım onları halledince en yakın zamanda koyacağım.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 adam .detail yazar olur biter heheh boşuna uğraşıon bence[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ne demek şimdi bu biraz daha açsana ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abi yanlış anladın o hit groin (biraz ayıp olacak ama aklıma gelen buydu heheh) onlara gerek yok .detail yazdımı adam otamatik görmüyor zaten yoksa cok iyi bişey yaptığın ben o olaya uğraşma dedim sadece[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 türkçesine bende kasmıştım sıkıcı gelmişti ve sorunlu oluyordu umarım başarırsında deneriz :)[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Erutan Senin Pipine Vurdu mu Yazacan? orası biraz zor olur =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 EVEET Arkadaşlar yaptım işte budur...Fakat biraz daha geliştirilmesi gerekiyor %90'ı türkçe ama %10 luk bir oran ingilizce bu spherein.Baya bi uraştırdı beni kerata.Size feda olsun.Şurdan buyrun :) http://www.freewebs.com/altugs/Sphere_Turkce.zip[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Link calısmassa sag tusla kopyalayıp adres yerine paste edip enterlayın...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Faust Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 sphere'i türkçeye çevirebilirsin. ama bazI seyler client side'dir. mesala catidan dusunce cikan "Ouch!" yazisi gibi. o yuzden bosuna ugrasma. sphere turkceye cevrilemez. anca you put the iron ingot in your pack to cantanizda gibi olur :-) (from uoturk)[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur. xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki: ilginç.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Frp-Master kolay gele.Desene yarın da girecez nete :) Not:commands'den yada spheretables'dan kaldırırsın player detail komutunu plevel 3e verirsin olur biter ;)[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ahh ouch dil değil ki :-P[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Faust, 05 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki: sphere'i türkçeye çevirebilirsin. ama bazI seyler client side'dir. mesala catidan dusunce cikan "Ouch!" yazisi gibi. o yuzden bosuna ugrasma. sphere turkceye cevrilemez. anca you put the iron ingot in your pack to cantanizda gibi olur :-) (from uoturk) faust sen spherein içinde ne kadar cok turkcelestirilmesi gereken şey var biliyormsun ? Ben taa tut .tele yapınca hedef seciniz yazmasından en son aklına gelecek yazıya kadar turkcelestırdım.Bir programla acıp gorsen neler var normal spherei.Valal bakarken böyle nostalji gibi bişey oldu acaip uzun zamandır kullanmadıgın ,görmedigin dialogları görüyorsun.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Öne çıkan mesajlar