Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En büyük Sürprizim ! Full Türkce Sphere.Denedinizmi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,

Evet artık title'danda gördüğünüz gibi kendi dilinizde bir sphere kullanacaksınız.Şu anda son bir kaç cila kaldı ve çok yakında size bu dosyayı sunacağım.Çalışmalarım devam ediyor.Inşallah bu çalışmadan gerçekten hoşnut olacaksınız...Saygılarla.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Kolayoyun OGC & Lothlann UO
Mesaj tarihi:
Yok hemen hemen bitti ama yarın koymayı düşünüyorum nete çünkü bikaç alanda ki baya az kaldı büyük sorunlarla karşı karşıya kaldım.Düşünün yani bu "you hit bilmemkimin arms" fln bile turkce olacak.Yani darbeler bile.O yüzden darbelerde fln bi kaç sorunla karşı karşıya kaldım onları halledince en yakın zamanda koyacağım.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
Mesaj tarihi:
abi yanlış anladın o hit groin (biraz ayıp olacak ama aklıma gelen buydu heheh) onlara gerek yok .detail yazdımı adam otamatik görmüyor zaten

yoksa cok iyi bişey yaptığın ben o olaya uğraşma dedim sadece[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
sphere'i türkçeye çevirebilirsin.
ama bazI seyler client side'dir.
mesala catidan dusunce cikan "Ouch!" yazisi gibi.
o yuzden bosuna ugrasma.
sphere turkceye cevrilemez.
anca you put the iron ingot in your pack to cantanizda gibi olur :-) (from uoturk)[signature][hline]FAUST'S ZONE. Bence tıklamalısın. Tıklamazsan hata yaparsın. Tıklarsanda yaparsın. Bence tıklasan daha iyi olur.
xheana, 02 Nisan 2004 12:03 tarihinde demiş ki:
ilginç.
Mesaj tarihi:
said:
Faust, 05 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
sphere'i türkçeye çevirebilirsin.
ama bazI seyler client side'dir.
mesala catidan dusunce cikan "Ouch!" yazisi gibi.
o yuzden bosuna ugrasma.
sphere turkceye cevrilemez.
anca you put the iron ingot in your pack to cantanizda gibi olur :-) (from uoturk)

faust sen spherein içinde ne kadar cok turkcelestirilmesi gereken şey var biliyormsun ? Ben taa tut .tele yapınca hedef seciniz yazmasından en son aklına gelecek yazıya kadar turkcelestırdım.Bir programla acıp gorsen neler var normal spherei.Valal bakarken böyle nostalji gibi bişey oldu acaip uzun zamandır kullanmadıgın ,görmedigin dialogları görüyorsun.[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari
  • Yeni Oluştur...