Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Selam arkadaşlar çok temiz bilgisayarımı satıorm alan kişiye sadece format atıp kullanmak kalıyor bilgisayarın yanında İşlemci : AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500 , ~2.2GHz Ram: 2048MB RAM Ekran Kartı: Radeon X1650 ( 512MB ) Ana kart : Asus A8N E Klavye : Microsoft multimedia keyboard Mouse: Microsoft Hoparlör: 2 adet yüksek ses çıkışlı pleomax hoparlör Harddisk: 160gb (yalnız HD de bi sorun var 80 gb görüo makina başka hiç bir sorunu yok format atılınca düzelir harddisk hatası büyük bi ihtimalle düzelmese bile harddisk parselleme diye bişi var öyle düzeltirsiniz) İstanbulda oturuyorum MSN: [email protected] Cep: 0536 273 97 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 parçaları tek tek satmazsın herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hepsini bi anda elimden çıkarmak istiyorum aslında ama iyi bi teklif olursa neden olmasın = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Dragonfire said: paticik, fiyat farkı ve item farkı var ondan yeni topic açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bak şöyle yapalım sen bunu satmaya çalış satamazsan ortalama 2 ay sonra alayım. ankarada olacam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar