roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Yiğit Eröge (Russia) schrieb am 23. Juli 2008 um 17:31 ..........///You ..........///_\are .........||.^|= Beautiful .........))_-_/ (( Intelligent .........)'_/."._`) Smart .....././._..../... Sincere ....././(_.x/._).| Kind ........)".|."(/./ Adorable ........'...'.. //./ Ideal ....../........././ Naughty ......|....__.. Attractive ......|.../..../ Sweet ......|..|..... Cute ......|..|....... Unique ......|..|........ lovable ......|..|......... Understanding ......|..|.......... & a Very Very ......|..|........... GOOD friend of mine ...../__..........|__ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 pogodi said: Ferrero said: pogodi'nin mutuali olan insanla aynı kişi benim de mutualimmiş. facebook home'da çıktı, kızın bir fotoğrafının altında harras var. o fotoğraftan gördüm. o kız da bende bulunan bütün erkek bireyleri ekledi lol kabul etmedim, mesaj attı fotoğrafla ilgileniyorum sen de ilgileniyorsun sanırım. yardım isteyebilirim diye ekledim istersen yine sil diye. dsf. bide arkadaşın sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar